74

Анонимен

преди 2 години

Нинова защо не съдиш булгаргаз за цената на газта която е увеличена в пъти ,не в проценти а пъти ,а тук за някое най-вероятно левче аларма вдигаш ,а за руския газ мълчеш,ако тях осъдиш -браво,направо за министър- председател ще те изберем

73

Въпроска ?

преди 2 години

Отлагането на увеличението не е супер , защото след 1-2 месеца ще е по голямо. Освен това се споменава Теленор, а другите мобилни оператори изпращат съобщения за увеличение на месечна такса . И новата сметка абонатите ще платят през февруари. Поредно разочарование като увеличението на пенсиите, което оказа се , че не е за всички .Очаква ни същата изненада с мораториума за цената на тока . Да се надяваме, че ще има повече добри Промени за всички !!!

72

Марин

преди 2 години

Увеличението е минимално. Тази знае ли какво ще стане като почне да пада качеството на услугите. По-опасно управленке от червеното няма. Фалираха държавата три пъти, сега искат за четвърти път.

71

Анко

преди 2 години

нека да е и без нови цени на хляба,докато е в пещта или се пече ...! Корни ли си,*** ли си,все тая,само да не станете много бързо ***..нови..!

70

Анко

преди 2 години

нека да е и без нови цени на хляба,докато е в пещта или се пече ...! Корни ли си,*** ли си,все тая,само да не станете много бързо ***....!

69

1-н

преди 2 години

Моят човек! Спести ми лев и пеесе на месец, респект за това постижение.

68

izh

преди 2 години

След мутроприватизацията дургарите си бяха осигурили почти 70% собственост и почти 100% контрол върху икономиката на държавата. Та нека всеки се огледа /ако гледа обективно/ кои са собствениците на това което формира заплатите и данъците. Последните години се намери някой който започна да ги посритва и щат, не щат започнаха да плащат поне някакви данъци и държавицата пое бавно, но нагоре икономически. Разбира се хората с пари решиха е крайно време България да се раздели на БОГАТИ и ПОСЛУШКОВЦИ

67

Хави

преди 2 години

Тази е вредна за държавата, но после ще се усетим, когато цените скочат още. Играе опасна латиноамериканска комунистическа игра.

66

харашой

преди 2 години

В Англия и Уелс взети заедно са 10 пъти по голямо насаление и два пъти по-голяма площ, а имат само 5 оператори. Всеки може от днес за утре да си смени оператора, без никакви проблемни неустойки. Това става в пощата. а отделно всеки си прави индивидуален план според нуждите.

65

Анонимен

преди 2 години

Не става така бе другарко Корнелия, не става. То и акъл се иска.

64

Анонимен

преди 2 години

Не ставаш Нинче, видеха пенсионерите "вдигането" на пенсиите с 3 лв., но е нормално това нещо, когато сложиш Нинова за икономически министър и вице премиер :)))

63

Схемата се повтаря

преди 2 години

До 76...ако цената на газа скочи на 400%, ти ще купуваш ли газ? Ако не, ше купиш въглища, ток или дърва, ей така пазара регулира ресурсите си, не чрез репресии от държавата. Аз ако нямам 5 лева, ни храна с 30% посещение ще купя, ни газ с 400% от горе, тук търговеца трябва да ми предложи стока, така че да ми вземе 5те лева, така работи пазара!

62

Анонимен

преди 2 години

Съд и за банките които дигат таксите а Нинова си затваря очите. Не плащат лихви а само скубат такси.

61

Анонимен

преди 2 години

До Схемата се повтаря : Вчера след обяд медиите разтръбиха новината, че газоразпределителното д-во Булгаргаз е вдигнало цената 400% - 4 пъти! Ако от МС не бяха реагирали, както лидерите на двата синдикати Пацо Димитров и Манолов си мълчаха, цената на газа за януари щеше да достигне за клиентите на Булгаргаз на Коко Павлов 550-600 лв и Кирчо Петков щеше да мига, да кокори очите и дс казва, че не е информиран за това. Капиталисти в България означава нагли и безсрамни обирачи. Което си е истина.

60

Схемата се повтаря

преди 2 години

Абе ние, в Комунистическа страна ли живеем? В демокрация със свободни пазари ли живеем? Защо, как и от кога държавата се меси в капиталовия пазар? Хубаво популизам, ама цяла европа вече е популистка и какво? Никой не му се работи, всеки чака! Я се спрете малко с глупостите, ши.. Б..аа.ни политици! Ще ни затриете с вашите глупости, калпазански! Българите имаме супер народна мъдрост, който не работи...какво...не трябва да ядеее... ТОЧКА....

59

Анонимен

преди 2 години

Тая само с глупости се занимава! Гледайте колко шум вдигна и само тръби!

58

умен и красиФ

преди 2 години

ако ГЕРБ сега беше на власт при тия цени , при тази здравна криза , при тия неуредици с пенсиите , сещате ли се какво виене щеше да има от страна на тоя кабинет , партии и фигуранта .

57

Доньо

преди 2 години

Браво на другарката на Нинова.За моето семейство нейната велика заповед ще ми спести крупната сума от 4лв. за 4 телефона.Ама като гледам това няма да ми компенсира два пъти и половина по-скъпата газ!Миналия декември, отполение на къщата с топла вода към 300лв, този декември почти 800лв.Та браво на другарката за 4-те лв. за телефони, сега чакаме за газта.Популизъм друкарко, популизъм му викат на това вашто!

56

...

преди 2 години

Каката се е вторачила в повишенията на операторите,а не вижда лавината от поскъпване "по всички фронтове",която изяде предварително всички компенсации...

55

Анонимен

преди 2 години

Много шум за нищо. Отклоняване на вниманието от големия гаф в социалното министерство, дадено на БСП, намалило пенсиите на над милион пенсионери при поголовно растящи цени на всичко.