74

Анонимен

преди 2 години

Както винаги нищо логично не се прави.

73

Анонимен

преди 2 години

Прозрачни сте

72

555

преди 2 години

Драги съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министът Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар на Доналд Тръмп. Напишете на гугал:" Едно интервю задължително за гледане". Всичко е неоспоримо

71

Вьзмутен

преди 2 години

Жив умрял на работа - трябва да се искарват парите на бизнесменитеНаправо да премахват и болничния работиш докато можеш , паднеш ли в ямата и попа минава да те опее

70

Анонимен

преди 2 години

Утре да ходя ли на работа или да пиша карантина? Протече ми хремата.

69

Леша

преди 2 години

Не съм си правил никакъв тест, не съм боледувал от години, не познавам болни от тази тъпня, не слагам маска, не влизам в магазини където изискват зелен ***, нека да фалират, ама яко да фалират! Не зная за каква пандемия става въпрос? Какви са тези узолации и карантини, вие нормални ли сте ве !!!!!?? ха-ха

68

Анонимен

преди 2 години

Наредбата е от днес, наште юнаци от НС и КСНС не ги ловят новите условия. Язък за патроните, Асенке!

67

Анонимен

преди 2 години

71 нарича се заварено положение. Наредбата влиза в сила от днес и всеки до днес е с 14 дни карантина. Интересно е тия с днешен позитивен тест какви са? Законовата логика изисква да са също с 14 дни карантина и от утре да са с 10 дни карантина, т.к. това намалява е чрез наредба, а не чрез закон. Но в БГ всичко е възможно.

66

Анонимен

преди 2 години

А как ще излязат от домовете си, за да си направят тест, като са под карантина? Или РЗИ-тата ще имат ангажимент да вземат пробите на място?

65

DEM

преди 2 години

А какава е желязната логика зад това "Издадените към момента на влизане в сила на заповедта предписания за изолация и карантина се преустановяват след изтичане на посочения в тях срок...". Преди пет дни по-заразни ли сме били отколкото от сега нататък?Това е дискриминация.

64

Анонимен

преди 2 години

Не трява да е нито една!

63

Анонимен

преди 2 години

Карантина означава време за 40 дни и се е използвало за корабите при Венеция. Оставяли са ги в изолация за толкова време и след това са ги допускали защото чумата е минавала за това време. Карантина идва от quaranta което означава четиридесет. Правилната дума за всякакъв срок е изолация а не карантина.

62

Анонимен

преди 2 години

За мен остана неясно как човек под карантина си прави PCR тест.

61

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да намаляват карантината, а да я увеличат. Карантината е по принцип 40 дни и са я прилагали за всички потенциални преносители на заразата, независимо дали са имали симптоми или не.

60

В.

преди 2 години

Жени, не го правете с ваксинирани. Те вече са генно модифицирани. Все едно го правите с нерез.

59

Брр

преди 2 години

ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИНКУБАЦИОННИЯТ ПЕРИЖД НА ОМИКРОН Е 3 ДНИ - ТО И КАРАНТИНАТА ЗА КОНТАКТНИТЕ НЕ Е НУЖНО ДА Е ПОВЕЧЕ ОТ 5 ДНИ.

58

Анонимен

преди 2 години

На май муни ви направиха! Домашен арест за здрави. Карантина в превод означава 40 дни. И е била за смъртоносни болести на заразени СЪС симптоми. Това, което ви организират е поредната гавра с елементарни човешки права.

57

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо по-лесно да се вземе биляшка за мола. Лежиш десет дена и една година сееш бацили на воля.

56

Истинските Новини

преди 2 години

Председателя на ЕвроПарламента Давид Сасоли - тази Сутрин е Умрял! Позвайте, защо няма статия в този сайт и повечето сайтове - ами някак е трудно да обясниш как КОВИД-Ваксиниран Умира от КОВИД! щото тогава или Ваксината Убива или 100% не работи!!

55

Анонимен

преди 2 години

Относно заварените положения: 2. Изолацията, съответно карантината на лицата, на които има издадени предписанияза изолация, съответно за карантина към момента на влизане в сила на тази заповед, сепреустановява след изтичане на посочения в тях срокДемек заварените ще си стоят 14 дни, честито