9

Анонимен

преди 2 години

Защо не са обсъждани мерки за София, Варна и т.н.-тъмночервените зони, какво се чака още, да се препълнят болниците с деца и родители ли, това ли е целта?? Садисти!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ще си кажат "мерките" в последния момент, както винаги - и при ГЕРБ , и при тия - едно и също...

7

Чакаме утре

преди 2 години

Едно и също всеки път една и съща мотика настъпват. Единствения начин от 100 години насам при пандемии е спиране на училищата. А ако беше морбили? А ако не бяха ваксинирани от бебета срещу морбили - познайте колко е процента смъртност при деца от морбили?Абе това е геометрична прогресия в момента - днес 2000 случая в София - утре само в София ще са 4000 - като ги прибавим към страната познайте.

6

Анонимен

преди 2 години

Ние от 2 дена вече имаме 2 карантинирани учителя, само да не се окаже че учители няма до кряна на седмицата че както е тръгнало. Но мерки няма София гори, а децата в клас.

5

София

преди 2 години

Въпросът е ЗАЩО не са обсъждани мерки за учениците. КАКВО чакате.?В една класна стая са поне 20 деца от 8 до 14 часа заедно. Омикрон не заразяваше ли масово или подминава училищата, където има струпване??? И ако кажете, че децата се тестват и няма страшно, ще се изсмея.

4

Анонимен

преди 2 години

Още не били обсъждали. Докато се наканите да обсъждате вече ще е късно.Ситуацията изисква бързи действия особено в столицата, където гъстотата на населението е огромна. Учениците са присъствено, а тестовете от 0.80 стотинки правени проформа от неспециалисти не засичат нищо. Единственат полза от тях е за вносителите продали ги на МЗ на петорна цена. Ще има подаръци омикронки за цялото семейство и пътуващите в градският транспорт.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КАКВИ МЕРКИ ДА НЯМА ДА ИМ ШИИТЕ КОСТМИ

2

Киро Торонтино

преди 2 години

Всички ПОД КАРАНТИНА! Казах!

1

Анонимен

преди 2 години

Те учениците ще са много щастливи да излязат онлайн.