17

кажете

преди 2 години

Вярно ли е, че държавните служители, военните, депутатите,служителите от съдебната система не внасят пенсионни осигуровки, а се внасят от държавния бюджет, тоест, всички ние отново им плащаме масрафа.

16

Анонимен

преди 2 години

Нинова, не мажи, нечестна политика - това ли ви е социалната политика? Защо крадете стажа от хората, които са работили при най-тежки условия?Това е отвратително!Снощи попаднах на интервю със"синдикаиста" Димитров, който кашлеше, защото не можеше да произнесе броя на хората с окраден стаж..."Чичо, защо кашляш?!"Димитров, Мико, многознайко Манолов - защо кашлите!Нинова, не ми трябва компенсация, трябва ми истината, за да имам доверие.Вече крадете и от пенсионерите нагло!

15

П.К. инк.

преди 2 години

На тази другарка кога ще и разкрият публично всички минали далавери?

14

ха, ха

преди 2 години

На какво е министър Нинова, че говори за пенсиите? Не беше ли на икономиката? Гьоков на не са му сложили в устат един---? Не е ли той човека, който да говори тия неща?

13

Анонимен

преди 2 години

Киро Истината ОБЕЩА! Ще им увеличи пенсиите , ама другия път, за сега ще ги намали, после ще имат да взимат! Продължаваме Промяната!

12

Зозо

преди 2 години

При промяната на Рундю, ощетените пенсионери ще обработват супата. Особено с новите сметки за ток, вода, парно, газ и храна. Ай честито!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Дончев

преди 2 години

През февруари, но през коя година ? Те парите в държавата свършиха, останаха само заемите на Борисов. От неговите ще ги вземат парите за пенсионерите. Нали Нинова е намерила членската книжка на мутрата и на следващите избири ще го предложи за депутат от партията си БСП. Тези ог Герб вече не го искат !

10

Анонимен

преди 2 години

Казвам ви го едно към едно - пенсионната система се ИЗКРИВЯВА от пенсионерите - военни, полицаи, съдебна власт, депутати. Това са хората, които са с нулев приност към осигурителната система, но вземат най-високите пенсии, като след всяко увеличение, пенсиите им още повече се увеличават. На това трябва да се сложи край и да се направи истинска реформа. Но никой няма смелост да разрине тези привилигировани слоеве от бай тошово време. За 20 те заплати при пенсиониране, няма да коментирам изобщо.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

А КОЙТО НЕ ДОЖИВЕЕ ДО ФЕВРУАРИ ЩЕ ИМА ДА ВЗИМА

8

Анонимен

преди 2 години

"воля остана категорична... Грешката е" - в превод от политически език: "Абе ние искахме да даваме пари, ама погрешка ги взехме."

7

дали

преди 2 години

ще върнат индексацията за 2017-2019?

6

Крушовица

преди 2 години

Браво,селската!

5

Майора

преди 2 години

Как ще и пречи съвместяването на двата поста , след като от дълго време не са на власт! А колкото до властта , надали има по света случай , в който уволнена за корупция да е избрана наново за министър е същото ведомство!

4

ПЛАНдемия

преди 2 години

Нинова подкрепяйки сегрегацията сте против народа! На следващите избори сте вън от парламента!

3

баба мара

преди 2 години

извикаите масларова да ни оправи пенсиите от 2009 г не са пипани

2

пост ми дай

преди 2 години

тази е вечната амбър :)

1

Анонимен

преди 2 години

Кои са ощетените пенсионери трябва формулировка ако са ощетени тези с големите пенсии то не са ощетени защото не може един учител с 38 г стаж да взама 300лв и друг учител с по малко стаж пенсионирал се по късно да взема 700лв Трябва всички с еднакъв ценз да вземат едни и същи пенсии е у нас не е така