80

Анонимен

преди 2 години

Олелее, с гадатели ще гоним омикрон?! А като развалена плоча повтарят:" избягване на събиране на много хора на едно място, носене на маски от висок клас". А може ли да ни отговорят, как да избягват учениците струпването от 25 човека в една стая по 6 часа на ден, ежедневно и как да стоят с маска висок клас, дето никой не раздава такива, камо ли да носи. Само бля бля, чудене, протакване и едно голямо нищоправене. Пускайте учениците онлайн в градовете тъмно червени зони, срам и позор сте!!

79

Анонимен

преди 2 години

Божеее, пак гадатели и мераклии да препълнят болниците и лекарствата им да се изкупуват на кило, а мерки нула. Трамплин към лудницата стана в Бг.

78

Анонимен

преди 2 години

и Кире каза че увеличава пенсиите та му повервахме и ти така няма пета вълна утре ще минат 7000 ама то няма не виждаме правилно

77

555

преди 2 години

Драги съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министът Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар на Доналд Тръмп. Напишете на гугал:" Едно интервю задължително за гледане". Всичко е неоспоримо

76

Сергей

преди 2 години

Фалшиви хора сте

75

Анонимен

преди 2 години

Айде още 10000 старци да се стягат за гробищата.

74

До 74 К

преди 2 години

През последните 6 години съм лежал 12 пъти в 4 различни болници по-различни поводи и твърдо казвам, че нищо вярно не си написал.

73

До 74 К

преди 2 години

През последните 6 годни съм лежал я2 пъти в различни болници по-различни поводи и твърдо казвам, че нищо вярно не си написал.

72

В.

преди 2 години

Жени, не пускайте на ваксинирани. Те са вече генно модифицирани. Все едно го правите с нерез

71

Анонимен

преди 2 години

Настинка 2.0

70

К

преди 2 години

Неадекватното здравеопазване е истинският проблем. Който е бил в болница през последните 20-25 г., знае. Недостатъчен брой и немотивирани кадри и мизерна материална база. С неадекватни мерки като зеления сертификат, който се оказа не само безсмислен, но и вреден, се опитват да замаскират истинския проблем. Обичайният въпрос е от некадърие или нарочно или и двете?!?

69

Сербезова

преди 2 години

Училищата затвори утре ще са над 10 000Не можеш да спреш цунамито!!!

68

анонимен

преди 2 години

Бол вълни , ама българския вълнолом е як и ги мачка.

67

Одеве срах лайна!

преди 2 години

.

66

До 67

преди 2 години

"....Колко пъти трябва да го направя за да стана гей?...." - мале колко си застрелян и пpocт. Веднаж е напълно достатъчно за да станеш ***, но за да станеш ГEЙ трябват ПАРИ и то много ПАРИ. Евгени Минчев ***, Сър Елтън Джон ГEЙ. Капиш ?

65

На АВТОПИЛОТ е

преди 2 години

...по-добрия вариант. Дотук Бойко ги удря в Земята със 100 : 0, тия са откровени Бездарници и Неграмотници също като Избирателите си. EБAXTE MAЙKATA HA БЪЛГАРИЯ.Ама си харесвам Ленчето. Ленчето Премиер най-малкото ша радва окото, пък току-виж се оказала като Желязната Лейди.

64

Анонимен

преди 2 години

Този бизнес стана по-печеливш от оръжейния.

63

Информационно НЕинфо

преди 2 години

Колко пъти трябва да го направя за да стана гей?Ако са три,считам ли се за такъв?

62

Анонимен

преди 2 години

Сербезов и останалите от това правителство го карат сербезлийската само да видим след два три месеца от каде ще вземат пари за пенсий и социалното че времето си лети а в главите им само мерки и ковиди???

61

Информационно НЕинфо

преди 2 години

Питам от любопитство.Каква е разликата между първа и трета(бустер) игла?Ако искаш да започнеш ваксинацията,не може ли направо с третата да почнеш?