15

джони

преди 2 години

всеки върви нахлупил качулка, и забил поглед в телефона.

14

НЛО

преди 2 години

За град като Велико Търново със своята нестандартна инфра структура, стръмни и тясни улички преминаващи в новоизградени пътища под различен наклон и различен ъгъл, маркировките са забранени. Има кръстовища на които само търновци знаят кой е с предимство, а статистиката на ПТПта с автомавтомобили с регистрация различна от търновската, е умопомрачителна!

13

НЛО

преди 2 години

Другият пътен феномен на Велико Търново е, колкото е по-скъп един автомобил, вероятността да бъде управляван от жена е по-голяма и задължително тя ще говори по телефон и задължително няма да даде предимство на пешеходец на пешеходна пътека!

12

НЛО

преди 2 години

Във Велико Търново масово не се дава предимство. Водачите на МПС не спират на пешеходна пътека, пешеходците също не се съобразяват с пътната обстановка в която попадат и водач на МСП движещ се по път с предимство, в никакъв случай не дава предимство на автомобил идващ от път без предимство. Има изключения, но са толкова малко, че на ден един път да видиш толеронтно отношение на пътя и споменаваш целият ден като събитие!

11

До Лина

преди 2 години

Изрично е написано, че причините за произшествието са в процес на изясняване. Има пешеходци, които изведнъж изскачат на платното, без дори да са чакали отстрани на пешеходната пътека. Изведнъж се затичват и изскачат на платното.Всеки автомобил има спирачен път, както и всеки шофьор има време за реакция. Ако препятствието е неочаквано, реакцията за спиране е по-бавна. При ограничение 40 км/ч сп. път е по-къс, но при 2 пъти по-висока скорост от 80 км/ч, спирачният път се увеличава цели 4 пъти!

10

Анонимен

преди 2 години

Селските бекове в района карат доста безумно -- при две ходения за Търново Ултра напоследък правят впечатление, явно *** доста има наоколо...

9

Анонимен

преди 2 години

а един няма ли да защити шофьора, или всички тук сте само пешеходци

8

xaxsasбв

преди 2 години

Бърза ***! Какви са тия пешеходци дето му се разхождат из града? Велико Търново - град гигант! Кой баламурник в днешно време има 50 минути за да извърви 3.5км пеш от единия край на града до другия? Да не говорим, че и грдския им транспорт отвратителен! Аха изпуснеш буса и хоп цели 19 минути в чакане на следващия! *** трябва да бръмчи из града с 60-70, че ако се движи с 40 рискува да вземе отсечката за цели 10 минути и да му се смеят! Ганчовите 2 минути > живота на някаква си 17 годишна!

7

Анонимен

преди 2 години

Причините за произшествието са пределено ясни - жителите на територията (дори сравнително адекватните) озверяват, щом се качат на автомобил. Нзависимо дали бързат за някъде, винаги карат агресивно, бързо, с пилене на гуми и мръcнa селска газ. А ако не им позволиш да те засекат, слизат да те бият. Ето това е реалността на българските пътища - комплексар до комплексар, или с нови мерцедеси, или с 20-годишни БВМ-та. Наследство от 90-те.

6

До Асан

преди 2 години

Кой може да е виновен, след като момичето е блъснато на пешеходна пътека?

5

Очевидно

преди 2 години

Новина би било "Днес никой не бе блъснат на пешеходна пътека". В антиваксърското гето е така.

4

Паралиев

преди 2 години

Имаш крава, пиеш мляко. Имаш кинти, купуваш си шофьорската книжка. Кво има неясно?

3

50 бона

преди 2 години

Обезщетение и отнемане на книжката.

2

Анонимен

преди 2 години

А къде спи МВР на Рашков?

1

съдията

преди 2 години

Да мете площада за два месеца , глоба пет хилки ,и книжката да я няма за три години , а колата на търг .