29

Вьзмутен

преди 2 години

С мерките докараха хората до просешка тояга с тока ще ги довьршат

28

Равноправие

преди 2 години

До Анонимен 28 Какъв протести щяло да има утре, нали водача инициатор на протеста е под карантина ... ? Каквото за всички, такова и за него и за Джокович.... Няма богопомазани ...!

27

Още един

преди 2 години

До Анонимен аз се чудя още една диплома мога ли да получа, след като минах материала отново със синът ми. :)

26

Анонимен

преди 2 години

Утре изглежда ще бъде един доста важен ден. Ще има протест срещу дискриминационния сертификат, с който здрави хора биват санкционирани, защото са здрави. Всички други действия зависят от това, което ще се демонстрира като воля на хората. Така че да си пожелаем едно добро бъдеще за България. Има хора, които се връщат в момента , тъй като не има харесват 'мерките' в другите страни. Да направим България един по-добър дом за нас, в който разумът, а не страхът са определящи.

25

Анонимен

преди 2 години

Ох пак ще затворят училищата и ще се превърна в учител, немогаааа

24

Анонимен

преди 2 години

Природата ви призовава да победите генното инжинерство и ваксините или да загинете! Всички вие принадлежите на Природата, сражавайте се за нея!

23

Анонимен

преди 2 години

И каква е разликата между боковите и тези, освен тази, че ни докараха за 9 месеца до дъното и мизерията.

22

Анонимен

преди 2 години

12-ти може и да се окаже добър ден за демокрацията. Нищо се не знае.

21

Анти Тяло

преди 2 години

Политиците същите като предишните....

20

Ro

преди 2 години

На час по лъжичка, то утре ще е съвсем друго, затва нема е днес... демек треперете до утре какво ще изпуйчат и дали ще имате работа после, защото не е ясно кое пак ще затворят. Тия са за доживотна каторга.

19

Анонимен

преди 2 години

Да взимат пример, я всички като политиците - самоизолирани, я да забранят музиката. И секви протести забранени до втори бустер,

18

до 14

преди 2 години

Такава е нагласата, защото в Южна Африка също не са ваксинирани и го карат леко без смъртни случаи. И там живеят хора като теб и мен или нещо бъркам?

17

Анонимен

преди 2 години

В Гърция при 27000 заразени вчера обмислят разхлабване на мерките. В Германия 1800 души в Байерн са получили ваксина на Байонтех с изтекъл срок на годност. Фактите са красноречив.

16

Анонимен

преди 2 години

До Чичо - АБсолютно съгласен! Всички истерични ковипсихари да бъдат изолирани поне за два месеца, а нормалните хора малко да си отдъхнем! Време е май! Щом и за най-леката настинка получават истерични припадъци!

15

Чичо

преди 2 години

Да помислят спешно за локдаун. Поне 2 месеца!

14

хаос - факт

преди 2 години

защо утре бе , днес кво ше правят ?

13

Анонимен

преди 2 години

Тази вълна ще е най-тежката. Всеки е с нагласата, че ще го кара леко с хрема и малко кашлица и никакви мерки не се спазват, а политиците потънаха в популизъм, който допълнително ще утежни положението.

12

Пффф

преди 2 години

Народът измисли други мерки - протест и сваляне на правителството и всички продажни лекари пропагандиращи отровите.

11

Анонимен

преди 2 години

Лицемери! Дреме им за народа. Не случайно сме твърдо на първите места по смъртност от Ковид. Те си получават тлъсти заплати и комисиони, правилата не важат за тях, имат подсигурено безплатно лечение и грижи ако се наложи. Народа да му мисли защо се е юрнал да ги защитава вместо да ги изхвърли с камъни или да ги трича.

10

Анонимен

преди 2 години

Чичак, обсъждай си колкото си искаш мерки. Ще ги спазват 10 % от населението - наплашени пенсионери и работещи с промит мозък, които искат да си запазят заплатите за сметка на здравето си. Доказателство, че ваксините ви си вършат работата.