79

Факт

преди 2 години

Картата е от преди два дни, а вчера в тъмночервената област влязоха и Габрово, Ловеч, Плевен, Силистра и Хасково. Други две Ямбол и Смолян вчера бяха на косъм, но днес и те ще влязат в тъмночервената зона, а може и други области.

78

до 103

преди 2 години

***, токова си жалък в защитата на тази нелепа теза, че ставаш повече от смешен. Едната причина е ДПС, другата, е че 70% от хората в областта не гледат и не четат български медии. Осведомяват се от турски източници, комуникират ежедневно с роднини и приятели от Турция, където такива такава масирана антиваксърска кампания няма, защото Ердо вкарва в затвора платени 0трепки като тебе. Освен това областта с най-чистия въздух е Смолян. А там цифрите са различни, нали?

77

Цунами

преди 2 години

Сербезова затвори училищатаЦунамито не можеш да го спреш!!!

76

До asd

преди 2 години

Ами какво правиш в пещерите. Айде отивай си в обетованата земя. Христос не е бил ваксиниран, не е участвал в търговията, нито е бил евреин. Затова са го разпънали фарисеите.

75

Анонимен

преди 2 години

До Под стройобласт Кърджали никога не е била в по различен цвят от началото на пандемията, и причината за това не са измислените ваксини а в качеството на въздуха там. Отвори си една карта за качеството на въздуха в България и я сложи върху тази и се върни да напишеш коментар

74

Под строй

преди 2 години

Нека любителите на конспиративни теории погледнат картата и насочат вниманието съм към област Кърджали, където бизнесът, който е тотално обвързан с ДПС ваксинира под строй голяма част от работещите в областта. Всеки сам да си направи изводите.

73

Анонимен

преди 2 години

Е,тъ?Да къртиме пейките?

72

иии

преди 2 години

поне нещо да свети при тоя скъп ток!

71

Кукунев в шок

преди 2 години

Испания деквалифицира Ковид до обикновен грип. Подготвя се закон. Днес има интересни новини от Швейцария и Испания. Който има възможност да търси и чете.

70

Съветский окупант

преди 2 години

Шишенце с лабораторен бульон от кръвна плазма и р-р на К-19 , радпръснат в НС , може да остави страната без НС и Правителство за почти месец.

69

анонимен

преди 2 години

А Кърджали винаги е в жълто - това е политическа карта

68

Анонимен

преди 2 години

748 на 100 хиляди на 14 дневна база имаме за България като цяло. Много по-добре сме от Западна Европа. За сравнение във Франция са 4670 на 100 хил., Великобритания - 3521, в Италия - 3090, в съседна Гърция - 4361.

67

asd

преди 2 години

В Израел зап оследните два дни общо 1 починал с КОВИД. За седмица общо 9. Тук? Още сме в пещерите.

66

Анонимен

преди 2 години

За последните 2 седмици са открити общо 51360 носители на вируса. Релно приблизително толкова са активните случаи. Няма как те да са 134574. Това би означавало, че повече от 80 хиляди човека боледуват повече от 2 седмици. Хич не ми се вярва.

65

Живко

преди 2 години

Светят благодарение на фалшивата статистика! Не може да имаш две поредни седмици по 100 максимум 150 оздравели на ден официално и цялото общество да се прави на сляпо! Поети са ангажименти от марионетното правителство Кирчо-Кокорчо към световната мафия и за това се бърза толкова, допускайки се нагли и очевадни фалшификации! Омикрон трябва да бъде използван като претекст за задължителен вакс за българската нация, която е предвидена за тотално унищожение! Смъртта ще дойде от иглата, не от грипа!

64

Reo

преди 2 години

Александър Попов, нещо не излиза сметката бе авторе. !2 области тъмночервени, 12 червени и една жълта = 25. Ама областите са 28. Как ги брои ти :)

63

555

преди 2 години

Д-р Стоян Алексов(шев на патоанатоми) участвувал на семинар в Европа с други западни патолози ,заяви,че мнението на всички е,че няма нито един починал от коронавирус.За да се установи такъв случай,трябва да се установи възпалителна реакция довела до смъртта без да има други несъвместими с живота заболявания.Такива случаи няма.Няма никаква разлика на аутопсия на починал от коронавирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция.Всичко това в ютуб при среща на д-р Алексов и министър Стойчо Кацаров

62

Ямболски цървул

преди 2 години

Скоро на някои ще им светнат звездички пред очите.

61

Фончо

преди 2 години

Тъмно червено не й отива на картата, искаме в ЧЕРРНОО

60

Валери

преди 2 години

Информацията ви е стара. Ползвайте и публикувайте актуална информация. Ето данните за 11.1.2022 - https://coronavirus.bg/bg/statistika/confirmed