49

Поручик Ржевски

преди 2 години

Новакс се е съобразил с правилата на домакините, съдията нали е разгледал документите?Какво повтаряте като папагала Джаро само за правилата. Правилата се нарушават от Скот Морисън, МП на Австралия да му отменя валидна виза. На това му се казва корупция и преяждане с власт. Следваща стъпка е да го нарежат в чувал, както прави С. Арабия.

48

Анонимен

преди 2 години

Леле, Джокович бил нарушил ПРАВИЛАТА! Аз всеки ден виждам поне няколкостотин нарушения на тъпите ви фашистки правила, развявам сертификат за антигенен тест, правен преди 3 месеца пред охраната навсякъде и си влизам необезпокояван. Време е да ви стане ясно, че на хората им омръзна от тъпия ви грип и фашистките ограничения, които обратните политици въведоха, за да делят едни пари с фармамафията. Масова ваксинация в България НЯМА да постигнете, ако ще да си оцапате гащите.

47

До 51

преди 2 години

Джокович е спазил правилата на държавата на която е на гости и това беше потвърдено от австралийският съд, така че не виждам какъв е проблема в случая.

46

Анонимен

преди 2 години

СРЪБСКИ ПА.ЛЯЧО!

45

Поручик Ржевски

преди 2 години

Джокович - враг номер едно на тутраканската здравна система!

44

Анонимен

преди 2 години

Борците срещу буржоазния свят живеят в Монте Карло.Там са всички репресирани от буржоазния свят.Натъпкани са там като в концлагер.

43

...

преди 2 години

Джокович може да прави каквото си иска когато е вкъщи,но когато е нагости е длъжен да се съобразява с изискванията на домакините.

42

Анонимен

преди 2 години

Дам, балкански номера! Никакво изкарване не е имало! Просто положителен тест....за които му е подшушнато, че ще му позволи да играе на Австралия Опън, ама пък как да прекараш 14 дена в къщи....като си Джокович и не си болен??? И то баш по време на коледните (макар и не сръбската коледа) и новогодишните празници?

41

В.

преди 2 години

Манипулациите, лъжите и измамите на Фашистите нямат край. Всеки човек е свободен в личния си избор дали да си бие лъжливите ви ваксини.

40

Анонимен

преди 2 години

Комунистическа Сърбия се дърли с фашистка Австралия заради един блъскач на жълти топки. Мултимилионерът Ноле е борец срещу буржоазния свят според баща му?!!! Ясно е, че всички тия са изперкали и нормалните хора може да им гледаме сеира и падението на двете страни.

39

Анонимен

преди 2 години

То едно е кога са публикувани дадени снимки, а друго е кога точно са правени. Може и ден, и два да минат между тези събития. Така че хайде да се спестят тези глупости. Ако Сърбия има претенции, че им е нарушил правилата по някакъв начин, да си го наказват те. Но няма как това да е повод на австралийските власти да решават за визата му.

38

Един Българин пита

преди 2 години

Дали Джокович щеше да има проблеми в Австралия, ако беше черен или евреин?

37

Господ Бог

преди 2 години

Джокович може да прави каквото си иска, фашистите нямат абсолютно никакво право да му се бъркат в личния живот! Всяко друго мнение е проява на глупост, зависимост или психоопатия!

36

...

преди 2 години

Колко много главоболия можеше да си спести,ако се беше ваксинирал,както направиха милиони по света.За тази магарешка упоритост ще съжалява цял живот...

35

Анонимен

преди 2 години

Ако е нарушил правилата в Сърбия това НЕ Е от компетенцята на фашистка Австралия!!

34

До 37

преди 2 години

Ами то съда в Австралия вече се произнесе по въпроса , така че нарушения на правилата няма.

33

До 31

преди 2 години

Ами, че то 80% от "болните" от коронката всъщност не са болни а само с положителен тест така, че каква е разликата.

32

Анонимен

преди 2 години

Всеки си има право на убеждения. НО като ходиш в друга страна се съобразяваш с местните правила. Не разбирам, защо някои хора го издигат за герой. Не е! Нека си има разследване и каквото и да е решението да си носи последствията.

31

Анонимен

преди 2 години

По достойно беше изобщо да не отиде в Австралия.А сега с тия шменти капели -сертификати ще го скъсат от подигравки колегите му.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма по-лошо от това да не си го боледувал пустия Ковид и да не искаш да се ваксинираш срещу кихавица.