23

Анонимен

преди 2 години

Така става в държава, в която кучетата има повече права от хората.На тоя ще му дадат 8 години, ще лежи 3 и после пак ще крета на помощи и ракия. Жена му поне се е отървала от адския си живот.

22

Анонимен

преди 2 години

Ало редакцията?Знаете ли, Български?Превод,моля "пиел системната ви имам професията некадърност.

21

До 22

преди 2 години

Дребните престъпници безчинстват защото знаят, че закони няма в тази територия! Докато не се обеси публично някой депутат за корупция и не се арестува някой големец, дребните риби ще безчинстват! Когато се види, че закона хваща и големите, тогава малките ще ги е страх дори да стъпят накриво! Затова, да трябва да се почне от Организирана Престъпна групировка Гроб и да се вкара страх от закона по този начин в редовите герберасти!

20

Факт 2

преди 2 години

До ФАКТТака е, ще я върне и по-назад, евентуално 44-та когато са дошли на власт. Нека сега даде власт и работа на тия, които за 100 лв. спяха пред парламента за сваляне на властта.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15Защото вътрешният министър вместо да се занимава с престъпността е тръгнал да разследва една магистрала само. Мнооого го боли ***, че не е докопал едно чувалче да си купи ракия. А жените са избивани по домовете си като кучета. Нали народа рева за промяна- е да, промяна има. Тока, газта и отоплението като цяло е двойно по-скъпо, закони не важат за никой, ЧУДНО!!!

18

До 17

преди 2 години

Щом отиде на крака, просна се пред Ердоган и се опита със спирането на Южен Поток да си купи място в харема му, значи си е проста ханъма! Цял живот се издига срещу сексуални услуги! Като започн от Бай Тошко, мина през Царя, Меркел и цъфна на Ердогановия! Цялата му партия са все магистрални труженички!

17

Борак Йалмъз

преди 2 години

Не пия не пуша душа съм.Не създавам проблеми

16

xaxsasбв

преди 2 години

До 13 - нищо не е спряло. Цивилни полицаи продължават да доставят марихуана по домовете със служебни Опел Астра и ни държат затворници на Ъпсурдите на Маджо, Бойко и Кошлуков. Всички сме потърпевши на най-голямата пирамида за източване на пари в държавата за 21ви век. В джоба на политици, дилъри, полицаи отиват парите на над четвърт милион българи от работническата класа. Пари, с които можем да се грижим за хора в неравностойно полжение, инвалиди, майки, пенсионери.

15

До 14

преди 2 години

Питай главната виновна за тези събития - Боко ханъм, все пак е турчеещ се ром и е наясно с вълненията на родата си! Какво да се изказва българския министър председател за вълненията на членовете на гроб? Нали си имате главна ханъма и говорителите и Деса *** и Кърджалийската Кофа Караянчева, тях питай, те знаят каква мъка е сковала сърцата на всички мързели които разчитаха на престъпните схеми на гроб за да преживяват!

14

Анонимен

преди 2 години

В момента е бум на престъпността, вчера в Люлин поредното убийство на млад 26 годишен човек. Миналата седмица убиха дете с метални пръти, на следващия ден мъж уби жена с камъни, както в арабския свят.И никаква реакция от парвитеслтво, премиер, президент. Явно свиването на юмруци беше да се докопа за още 5 години до заплатата от 15 000 лв месечно, колкото взема българския президент.

13

Анонимен

преди 2 години

Какъв е коментара на Кирилчо Петков по този въпрос, това ли е промяната оттук-нататък?

12

Герберски вълнения

преди 2 години

Спряха кражбите на герберите когато Боко ханъм падна от властта и всички гербери почнаха да си изкарват яростта на близките си! Пазете се хора, зли гербери дебнат от всеки ъгъл и се опитват да върнат ханъмата си на власт като всяват страх, това са стари комунистически номера научени от Боко ханъма докато беше главна ханъма в харема на бай Тошко и затвърдени при посещенията му в харема на Ердоган! Затова и Боко ханъм разчита на мюслитата, защото те обичат да бият жените си!

11

xaxsasбв

преди 2 години

До 10 - Такива като мен работят от 16 годишни. Вече съм на 31, работя в корпорации и вкарвам пари от чужбина, не съм убил дори *** повече от 15 години, раздавам пари и храна на крошарите, за да може такива като теб да ме подиграват. Няма проблем, твоя мироглед не определя мен, определя теб.

10

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв-Е,все пак е населена с такива като теб!!!

9

xaxsasбв

преди 2 години

Пияните си бият жените по селата, колят се по улиците на София, а тревоманите лежат в районните, защото ядяли кроасани със зачервени очи. Държава на ъпсурдите.

8

Алиш Дуев

преди 2 години

Срам ме ,че има хора като Мустафа като вчерашния от Люлин.Това вече не добре като цяло има проблеми .Религията ислям недопуска подобни неща ,но истина е че всеки втори Мустафа ,Ахмед прави глупости Трябва сериозно внимание към възпитанието .Срам ме е

7

Юридически речник

преди 2 години

Между 10 и 20 години затвор = 3 години условно.

6

Доктор Менгеле

преди 2 години

Не вервам да е домашно насилие!Загубила е битката с Омикронъ.

5

Анонимен

преди 2 години

Всички много се възмущават кога стават убийства,и съвсем забравят за кармата,минали животи и разплатите :)

4

Анонимен

преди 2 години

Вчера Денис Кемал днес Мустфа оня ден Ахмед .Кво става с исляма ,честно има приятели добронамерени в Делиормана .Какво става тука ?