24

Урсула

преди 2 години

Ковид няма,грип има.както всеки сезон, Стоп на този измислен Ковид,борба срещу Ковид измамата!

23

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

...ВЪЛНА , ...НЕ ВЪЛНА ---НАЙ-МНОГО ДА РАЗРОШИТЕ ВЪЛНАТА НА ХОТЕЛИЕРИТЕ.....

22

Мнение

преди 2 години

То пък един туризъм, с х. й да гл сочиш. Бетон, сграда до сграда, яденето малограмажно, но пък скъпо, обслужването -под нулата, кой вече прави туризъм, всеки гледа да прекара почиващите и да вземе за 2-3 месеца печалба, като за цяла година . Затова и хората избягаха по другите страни на почивка. Сега в добавка , нашите управници се нагъ зиха на бюрократите от Запада и ако има нещо , наречено туризъм, сега е посмешище. То страната затъва, те ревнали да спасяват туризма.

21

Анонимен

преди 2 години

Хич и не ми дрeме за българския "туризъм"

20

Анонимен

преди 2 години

Те вълните ще са безкрайни както гледам и накрая една гнай голяма последна вълна за алпните как ще ди приберат парите дс видим

19

Анонимен

преди 2 години

Туризма в определени райони на България вече е приключил, а за по известните, те първа ги чакат фалити.

18

Анонимен

преди 2 години

Цялата ви политическа власт, с изключение на К.К е ваксинирана 3 пъти! И се изтръшкаха позорно, за да докажат видимо и за пореден път цялата несъстоятелност на боцкането. На всичкото отгоре тази сутрин е починал и Сосоли, виден европейски ваксър. Съжалявам за болните и мъртвите, съжалявам всички живи, които са подложени 2-годишен системен терор - психически, здравен. Спрете се с лъжите...

17

Анонимен

преди 2 години

Туризма баталяса ,много ,преди пандемията !С подпорни стени Туристи няма да дойдат !

16

НЕ ТРЯБВА

преди 2 години

ТОВА Е ПАРАЗИТИРААЩ бизнес нищо полезно нищо произведено ДА ХОДЯ на полето по селата да произвеждат храна или да чистят улиците по градовете. НИКАКВИ ПАРИ да фалират това мутрениисти барони.

15

Анонимен

преди 2 години

Препълнени хотели и ресторанти. Никакви Ковид мерки не се спазват. Цени до небесата, а порции и вкус на другия полюс. Защо да се наливат държавни пари в частния бизнес.

14

Анонимен

преди 2 години

До Каракольо мм, толкова ли ти стига мозъчето, да изчислиш че никой не ни кара да се инжектираме? Интересно тогава защо не мога да ходя на работа понеже не съм инжектиран.

13

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 2 години

Номер 12, ние с Занзибар и Танзания ли доживяхме да се мерим . Баси недъгавите антиваксъри ,ако бяхте вложили половината енергия от *** во антиваксърско *** в спазване на мерките ,а не фиркане на фалшиво уийски по чакараките щехме да сме забравили ,че е имало пандемия

12

Георги

преди 2 години

Отваряйте всичко, махайте мерките и това е! И без това е пълно с ваксинирани, които са болни. Ефекта от зелените сертификати е никакъв. Който е болен ще си стои в къщи. И преди е имало грипове.

11

Каракольо

преди 2 години

То ние не разбираме ,що все грачите въпреки ,че никой не ви кара да се ваксинирате ,ама нормата от по 100 коментара на ден я преизпълнявате *** и мизерните ви антиваксъри руски

10

Анонимен

преди 2 години

Като копираме Занзибар. Няма мерки, няма маски, няма болни. Ако изпълняваме заповедите от Сзо и Брюксел се самоубиваме бързо.

9

Каракольо

преди 2 години

Тва е кърлежна индустрия лежаща върху основите на мързела. Имаш керлива неизмазана триетажна постройка от крадени социалистически тухли,цимент и арматура и мислиш ,че можеш да лежиш и някой да ти дава мангиз за тоава . Супер неправилно , намери си истинска работа и престани да квичиш заедно с Ричард Алирезакбегов по медиите !

8

Анонимен

преди 2 години

Закривайте И туризма. Новата НЕнормалност не предвижда свободно време, пътувания и забавления за дигиталните роби. Инжектираните според възрастта им остава от 1 до 7 год живот / оптимистично/. Да се преориентира бизнеса към погребални услуги.

7

Анонимен

преди 2 години

Да сте мислили преди да наложите "мерките".

6

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да не разбирам защо ваксинираните срещу болест се страхуват от неваксинираните. Тоест напълно признаваме че ваксините не работят, но който не си ги сложи е проблем?

5

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Пандемия ще има заради туризма.Спрете туризма!