247

Анонимен

преди 2 години

Ако познаваш някой, който има ковид в обкръжението ти или който е тестван позитивно за ковид, по-добре му плесни един шамар колкото се може по-силен защото заради тях сега си в карантина

246

Анонимен

преди 2 години

В карантина се също така се влиза ако си бил в контакт с някой, който има ковид в обкръжението ти

245

Анонимен

преди 2 години

Айде да се срещен некъде да видим кой ще стане *** тогава. :)

244

Анонимен

преди 2 години

Абе поммиарите клавиатурни бойци тук. В карантина се влиза само ако си заразен! *** нас рани такива

243

Леля Пена

преди 2 години

Защото си неграмотен и ограничен,без да употрбявам по-точните думи!

242

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

до 270 Защото има един такъв период от няколко дни, в който ковид протича безсимптомно , но заразява наред, то като мозъчната дейност на Костя - протича без симптоми!_____________________________________________________________________ Параграф 22 Имаме документ доказващ ваксинация но не и гаранция че няма реинфекция и разпостранение на вирус , а всъщност документа дава фалшива преезумция за здраве . Ваксиниран си и доказваш го със притежание на зелен сертификат обаче ваксината е податлива на по -новите щамове и ти можеш да ги разнасяш(новите щамове ) без да те проверяват .

241

Анонимен

преди 2 години

Защото има един такъв период от няколко дни, в който ковид протича безсимптомно , но заразява наред, то като мозъчната дейност на Костя - протича без симптоми!

240

смях

преди 2 години

от 12 часа бил ок. да гледаме

239

смях

преди 2 години

кво стана с протеста ?

238

Некачествен мат"

преди 2 години

Много просто момче

237

Копейкин

преди 2 години

Трудно се правят kaвали с маска

236

МИРО

преди 2 години

ДОСТА БЪЛГАРИ РАЗБРАХА ВЕЧЕ СЛЕДНОТО: КОСТАДИНОВ Е СЕРИОЗЕН ЧОВЕК,А ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПАРТИЯ С АВТОРИТЕТ!!!ТЕ ЩЕ ДОКАЖАТ СВОЕТО БЪДЕЩЕ!!! МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СРАВНЯТ С РУМЕН РАДЕВ?

235

Папи Омикрон

преди 2 години

Елате антиваксърчета при тати, хем ще ви бучне, хем ще ви изклати!

234

Киро Х

преди 2 години

Копейката беше сготвен с тази постановка!

233

Додо

преди 2 години

Д-р Коце Русофилчето, комуто се привиждат фашисти, хитлеристи и националсоциалисти покрай ковидианския тероризъм, беше нагласен от събратята си слуги на неолибералните комунисти отзад океана. Първо Мара Цинцарова изби бушоните на оваксаните антиваксерчета от Възраждане и ги направи да изглеждат смешни, а сега и карантина му лупнаха ден преди "протеста"! Как беше, "продължаваме наоред"! Така каза Кобрата, като го преби украинеца.

232

Анонимен

преди 2 години

Я пуснете статия за новия дълг дето леко поехме вчера. Що ни занимавате с Корона щуротии?

231

Чоко и Боко

преди 2 години

Копейкин мина през 4-5 партии и организации и глупавият *** народ не разбра как да различава ОПОЗИЦИЯТА от КОНТРОЛИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ Какъвто е той ! Не говори ,че от небето хвърлят стотици тонове химия и ни тровят , не говори за мобилната инфраструктура от ново поколение която ни влияе зле , не говори за това ,че "тестовете" не са "тестове" и не трябва да се ползва това нещо върху хора , не говори какво точно има в инжекциите а мълчи като шутка . КОНТРОЛИРАНА ОПОЗИЦИЯ му се вика на това !

230

whistleblower

преди 2 години

За една пробита рубла и всичко ще спазва.

229

Анонимен

преди 2 години

Ооо, вирус,! Ти който ни мачкаш вече две години!Нямаш ни милос, ни жалост, ни чест. И ти премиере, които ни агитираш за вакса, но няма да стане ....Тоз който отиде в София за свобода, него вирус не ще го хване. За него ще говори цяла страна и всички хора ще го величаят.

228

Азззз

преди 2 години

Кой чете това ? Костадинов да внимава.