12

Krom

преди 2 години

Другия път - реактивно гюле!

11

Анонимен

преди 2 години

За сметка пък на това BG си има Памперс NATO OTAN

10

...

преди 2 години

Епа да стрелят! Дори кима знае, че дори да оцелее при евентуална ядрена война с краварите после ше го намерят в некоя дупка, също както намериха садам хюсеин, и после ше му е мнооого по трудно да умре, също като садам хюсеин! Така, че в момента това си е едно перчене! Айде това как да е, *** народа му умира от глад и болести дето дори в африка ги нема от 100 г насам па той седнал на войници да си играе! Ми така е при диктаторите!

9

Анонимен

преди 2 години

Другарят Ким изпрати уваително писмо до другаря Си че КНДР няма да участва в зимната олимпиада в Пекин откриваща се на 4-ти февруари поради "чуждестранна агресия и ковид вълна". От уважителното писмо не става ясно за каква чужда агрисия става дума. Дали за агресия на САЩ, Япония и Австралия или за агресията на Русия в Казахстан.

8

Анонимен

преди 2 години

До д-р Дрегер По между другото имахме и ядрени заряди. Ама пак не бяха наши. Наша беше само земята под базите и обслужващия персонал на артелното и чистачите на кенефите. Даже знамето на пилона на плаца дето се дигаше сутрин не беше наше.

7

д-р Дрегер

преди 2 години

До Дялти Коледа Ние не сме имали никога ракети. Тия дето ги нарязахме си бяха на Русия. И ги нарязахме защото Русия подписа един договор съгласно който трябваше да се нарежат.

6

Анонимен

преди 2 години

Евааах тоя "снаряд" реактивен,който е прелетял близо 1000 километра!

5

ПК

преди 2 години

До Талибани в Перник: Що не дойдеш лично да провериш! Ще те посрещна гостоприемно и ще те разведа из забележителностите!

4

Доказани средства

преди 2 години

Тези аргументи са доказани при водене на дипломация. Събитието трябва да се катогоризира като "Северна Корея събира още аргументация при предстоящите преговори със янките"!

3

Талибани в Перник

преди 2 години

Знаете ли, че в Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите, а от МВР Перник твърдят, че това е нормално!

2

Дялти Коледа

преди 2 години

Имат ракетки - стрелят си. Ние тук Немаме вече ракетки, защото ги нарезахме.

1

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

В България се извършват извън съдебно Екзекуции със знанието на институциите!