51

Питър

преди 2 години

Най-вероятно не е казал 2000-та година, а 2000-те, демек това десетилетие, защото Путин стана президент 2001. И още по-верятно е било след заканата му да преследва терористи (след като руснаците си самовзривиха блоковете в Москва, за да имат карт бланш за Чечня), а може би дори след театъра. Няма конспирация тук

50

George

преди 2 години

Психопатският външен вид издава, че нервните кризи са често срещано явление при него. То и поведението му е като на невменяем.

49

Анонимен

преди 2 години

Странно, през 2000-та Путин е бил почти непознат за Запада... Малко объркващ опит за пропаганда...

48

Поне

преди 2 години

Поне да му се беше изплюл в манджата на тоя гад.

47

Анонимен

преди 2 години

Хахааа, разминала му се е каторгата в Сибир. Но пък е щял да научи руската северна кухня: еленово копито с боровинки, туршия от папрат, еленов стомах в блато и т.н вкусотии.

46

Анонимен

преди 2 години

Рамзи е пичага. Вероятно доовкусил консумето със собствената си пот от притеснение. А защо се е шашкал толкова, той си знае. Иначе филмите му са добри.

45

Анонимен

преди 2 години

Краварски ***, колкото и да се плюнчите 80 процента са русофилите у нас. Да видим само кои иддиоти ще вдигнат оръжие срещу Русия.

44

Анонимен

преди 2 години

Готвач политик! Браво! Добре, че не са намерили камиче в маджата !

43

Анонимен

преди 2 години

Ако Рамзи беше отравил джуджето ,нямаше да загинат хиляди украинци и руснаци в братоубийствената война.А и за Русия щеше да е добре ,нямаше да я ударят със санкции и сега щеше да е добре развита цивилизована държава!

42

Анонимен

преди 2 години

И как така си спомня,до най-малката подробност ,какво е готвил в определен ден преди 22 год.?

41

До Чета и си мисля

преди 2 години

"....И защо да е уплашен от само от Путин...." - защото е Убиеца на САЩ....и не само. Може пък и да е Антихриста знае ли човек, но Рамзи го е усетил.

40

Разпутин

преди 2 години

Ам че да! Я Путин се продриска, я са вързали Рамзи за някоя балистична ракета.

39

Чета и си мисля

преди 2 години

Джолан от шунка!?!?!? Т'ва пък какво е?!?!? Явно съм задръстен!!!! :(И защо да е уплашен от само от Путин - не се разбира!?!?! Не съм русофил - само питам! Явно уплахата от Путин се търгува успешно в медиите!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Че е народен,народен човек е.Ама поста които заема го задължава да спазва етикецията.Там в Русия,черния хайвер го ядат със супени лъжици,не го миришат само,както правят англосаксите.

37

пияница мистик

преди 2 години

"На руския лидер е било сервирано меню с доматено консуме със златен хайвер от есетра албинос, мозайка от пиле и джолан от шунка, печен резен лаврак върху пресни картофи с бели аспержи в сос от червено вино." === Абе народен човек, какво да говорим повече :))) Така живеят всички крепостници в територията на Жужанка :)))

36

Анонимен

преди 2 години

Да бе,Ути е най-добрия сред чефчетата.Само който не му е опитал боб яхния тя не знае,какво е вкусен боб.Въпреки,че бе сготвена за поне 100 човека в една тава,вкусът и дълго се помни.А нглосаксите и представа си нямат какво е боб яхния с люта чушка и червен пипер с чаша бяло вино и бекон за мезе.Тия освен бургери и пици друго не могат да сготвят.А даже и дюнер не могат да направят,като хората.А камо ли боб с луканка.Абе изобщо,думи нямам щом и мусаката ни я атеманосаха.

35

Анонимен

преди 2 години

Синът на сатаната винаги плаши.

34

Анонимен

преди 2 години

Путин и на личния си готвач не вярва, камо ли на чужденец.

33

Путин

преди 2 години

Гордън Рамзи е най-нервния човек когото съм срещал. Докато го попитаме с Тони за аспержите и два пъти ходи да си сменя пълните долни *** .

32

Анонимен

преди 2 години

този нещастникк не може слама на две прасета да раздели, тръгнал да го играе голям готвач. нивото му е на второкурсник от ТОХ-а в Бургас. Пуснете си Италиа Скуизита канала в тубата и вижте жабоците какво го правят - кифтенца фрикасе. надеценени англосаксонски сФинчуги.