16

Старата госпожа

преди 2 години

Всички синдикати у нас трябва да се забранят минимум за 30 години или най малко да се изчегъртат защото са яко корумпета и вредни за работещите.

15

Анонимен

преди 2 години

Точно тоя и КНСБ предложиха преизчисляването да става с увеличение на годините. С най дълъг стаж са ниско квалифицираните работници. Техният стаж гони 60 -70 години, а на инженерите е 35г.,нищо, че вноските им за пенсия са 2-3 пъти по високи. Докато няма преизчисление през осигурителния доход, нещата ще се влошават.

14

До 14

преди 2 години

Споко, в милиционерското в Симеоново, нали ги учат.

13

Анонимен

преди 2 години

Е не може всички да знаят като Тлъстия ти крадлив шеф?

12

Ооо

преди 2 години

То и прнсията трябва да е функция на минималната работна заплата. Не може да плащаш осигуровки 40 години на заплата пъти над минималната и накрая да вземеш пенсия колкото половин минимална нали е ясно, че пенсия се получава 10-15г макс и то ако имаш късмет, че много хора нямат

11

Анонимен

преди 2 години

До 4Е в Харвард все пак не ги учат как да к..радат, виж баце сам си знаеше и се даже много се усъвършенства

10

Анонимен

преди 2 години

И този стана опозиция, синдикат на м..утрите, пфу

9

и те така

преди 2 години

като не знаят как има хора дето знаят . в държавата цари хаос , тоя кабинет да си заминава заедно с фигуранта .

8

Анонимен

преди 2 години

Има пpосто решение - минимална работна заплата да е не по-малко от половината от средната заплата от предишната година. Максимална осигурителна сума да е 10 минимални заплати. Максималната пенсия да е поне 50% от максималната осигурителна сума. Маха се минималната пенсия. Всяка година пенсиите се преизчисляват със средния осигурителен доход за България от предходната година.

7

Анонимен

преди 2 години

Хаос е наследеното от ГЕРБ, вкл. и при пенсиите. Имат доброто желание да внесат ред в хаоса при пенсиите, но това не е възможно да стане веднага. От около 11 години хора осигурявали се на минимални суми, получават пенсия колкото и хора осигурявали се на суми малко над средните за България.

6

Факт

преди 2 години

С добавката високите пенсии си останаха същите, без 1 стотинка увеличение.

5

алооо

преди 2 години

До анонимен 4 ... Не си прав!Ако на мадридския комарджия юпитата беха нищо, тия са нищо и половина.

4

бай Ламби

преди 2 години

Споко бе, нема се плашите!Са научат хашлаците.Има време, нека минат годинка,две а може и петилетка и са научат убавците.Нали затуй сме ги избрали да се научат момчетата на наш гръб.

3

анонимен

преди 2 години

Как да знаят като са едни аматьори.А им и липсва желание да се научат на нещо,нали са завършили Харвард и смятат,че всичко знаят.Само че там не учат как да управляваш една посткомунистическа държава с наслоявани десетилетия наред проблеми.Тука местни кадри са нужни.Иначе юпитата (при царя) ги видяхме вече.Направиха едно голямо нищо!И тези ще са същите.

2

пияница мистик

преди 2 години

Киро Ментата с дистанционната диплома от Харвард :))) А честито на балъците

1

Анонимен

преди 2 години

Те гледат да вдигнат високите пенсии, това е видно.