15

Мелина

преди 2 години

Не знам защо изобщо този некъдърник Христо си отваря устата. Всяка дума казана от него е пълна глупост.

14

Случаен минувач

преди 2 години

Специално този КСНС беше излишен. Но нали нищонеправещият трябва да отчете дейност!

13

Анонимен

преди 2 години

Тъй вярно, г-н Президент !И през 2019, и през 2021, и през 2022 г и от сега нататък...

12

Анонимен

преди 2 години

Бла,бла,бла!!!Реклама на зелени чорапи в президенството!

11

Анонимен

преди 2 години

Гербавите трролове си мислят, че нещо зависи от коментарите по форумите. Вече почти никой не влиза. Медии, като днес нямат бъдеще. Ще си спомнят за баце, докато рекламодателите се насочват към новите медии.

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Клоуните се събраха да се правят на патриоти и държавници потвърждавайки позицията на ГЕРБ, а имаше и такива сред тях които до преди няколко дни се опитваха да търгуват нашата държавност и история с/у визи и членство в Еврозоната, в чакалнята на която пак ГЕРБ ни вкараха ... дори и на Кирчовците трябва да им стане ясно че ако се опитат да експериментират с националните ни интереси ще видят без време какво е Тодорова неделя и тричане на кучета ... !!!

9

Анонимен

преди 2 години

До ЕМО 8 Гербав трроле, на изборите за НС 2017 - 1147292 гласа, април/2021 - 837 707, юли - 642 165, ноември - 596 456 с помощта на ердоганя. Направо е една и съща :)

8

Анонимен

преди 2 години

Поредният Пи ар на Радев, позицията ан България е такава от няколко години.

7

ЕМО

преди 2 години

Бройката на БАЦЕ по избори винаги е една и съща.... Да е жив и зрав, че като ги гледам сегашните само КРЪЧМАРСКИ АНАЛИЗИ ПРАВЯТ.

6

ЕМО

преди 2 години

Няма как да наредят на Киро,защото парламента ще трябва да го ПРЕПОТВЪРДИ.... Научете се малко да мислите..... Вече визитите на новия ни премиер в СМ ще са за раздвижване на КРЪВТА.... Изиграхме и МУСТАФАТА даже.

5

Димитър Радев

преди 2 години

Благодаря на номер 3. С толкова много парламенти и Нс-я, си е нормално човек да се обърка и им забрави бройката. Но пък за валутния борд съм сигурен, че го въведоха в България през 1997 г. Малко преди това 1 долар се обменяше за около три хиляди лева. Тогава пък заплатите бяха около 10 долара, а пенсиите от 3 до 5 ! Честито на политическите лидери техните финансисти. Специални поздрави за г-н Пешо.

4

ХБК

преди 2 години

"Препотвърждаването" на политиката може да да бъде оценено по два начина: а/ като последователност, но и б/ като политическа упоритост. Тази "препотвърдена" политика на РБ не е наша политика. Това е политиката на една голяма страна, кото прави всичко възможно да разедини Балканите и да забави процеса на интегрирането на региона в Европа, където географски се намираме всички ние. Подкрепата на България за Северна Македония трябва да бъде БЕЗУСЛОВНА И КАТЕГОРИЧНА.

3

до №2

преди 2 години

44 НС беше до изборите на 4 април 2021г.

2

Валутен борд

преди 2 години

Кога беше 44-то НС ? Тези политици са доста назад с времето. Сега България има вече 47-и парламент. За съжаление на тези от ПП Герб, Бойко борисов вече си е намерил членската книжка от БКП и на следващите избори ще се кандидатира за депута от партията на Корнелия Нинова БСП. Честито на работещите в държавните администрации. Както и на тези в БНБ, разбира се !

1

Анонимен

преди 2 години

Вий си приказвайте, ама ще стане квото е наредено на кирчо. Макета, вакси, бази.