207

Анонимен

преди 2 години

Ако се заявява че има отказ от претенции това значи че има претенции и не може отказа сам по себе си да ни устройва.а трябва да има заявление че няма претенции. Пирова победа е някак това ако не е написано ясно, но те са хитри и са надхитрили нашите аджамии...

206

Анонимен

преди 2 години

Най-после Радев да свърши нещо добро! Кирил и Асен водят България към пропастта и ако не ги спрем няма спасение. Хора, които не са живели тук и изпълняват чужди нареждания са предатели. Объркаха всичко докато бяха в служебния кабинет и продължават. Всичко съсипват, защото са некомпетентни. Слушах техния Председател на социалната комисия. Абсолютен неграмотника. Как не е разбрал какъв е проблемът с пенсиите? Ние знаем, а той не.

205

Анонимен

преди 2 години

Според РСМ ние сме фашисти. Тогава германците и италианците какви са? Фашисти? Тогава защо от РСМ се натискат да влязат в ЕС където са всички тези фашисти? Едно нещо разумно да направи Радев и то е със свикването на КСНС и решението за РСМ. Така препъна Кирето да не свърши някоя фатална грешка. Добрее, че и Десислава се скри. Тя беше превърнала Радев в мижитурка, в екскурзовод и ***.

204

Анонимен

преди 2 години

236 След като над милион българи потърсиха подслон в майка България, бягайки от сръбския башибозук, в РСМ останаха само най-грозните-тъмнокожи, ниски, косматинискочели, най-мързеливите и най-продажните хора, изключая българското малцинство, над 100 000 души и техните семейства.Нека Гърция им помага по пътя им към европейско членство. Ние няма вече, безплатно, да ги учим, да си пишат проектите и докладите за Брюксел.

203

Да бе...

преди 2 години

До БунгарЯвно млякото ти по устата още.Точно днес навършвам 70г., та помня как задължиха баща ми /от Горна Джумая-Благоевград/ в паспорта /член на БКП/ да се пише македонец...Днес съм нейде из Централен Балкан и целия ми род, в т.ч. оттатък границата са най-българските българи.

202

Сюлейман паша

преди 2 години

И бьлгарите като любимите си братя-алкашите!Бутат се там,кьдето никой не ги иска!!!Не щат македонците да стават бьлгари бре,какво още искате за да го разберете това?!Семето ви е гнило и калпаво!

201

Анонимен

преди 2 години

Държавата Македония е изградена върху омразата към България, абсолютно всичките им партии са българофобски, и това никога няма да се промени, никога.

200

Анонимен

преди 2 години

Не знам Бойко колко километра магистрали е направил, но Радев един външен клозетт не е скова, за ползу роду.

199

Анонимен

преди 2 години

Тези които се правят на сърбо-македонци ще ги заболи повече, ако Албания влезе в ЕС а те чакат на прага. Така че действайте.

198

Дарителска сметка

преди 2 години

Предлагам да открием дарителска сметка и да купим ЕДИН костюм на супер вицепремиера Асен Василев. След това да го изпроводим живо-здраво откъдето е дошъл. Български институции е имало преди, сега и ще има и след него. Елементарното възпитание изисква да не се явява по дънки по такива места!

197

Унизително

преди 2 години

Е как България изпълнява указанията на Путин, нищо че това противоречи на националния ни интерес. К.Петков се опита да направи пробив и веднага руската агентура се задейства. Къде бяха тези червени линии 25 г.....и два месеца преди да се даде шанс на Македония...забихме руския нож в гърба на нашите братя Много по братски...явно сме прихванали от дружбата ни със СССР...

196

МЕЧ

преди 2 години

И за какво беше цялото това мероприятие???Май само да се пойзлъска имиджа на Президента!!!Ми всичко казано беше казано още преди години !!!Просто претопляне на стари приказки !!!

195

Лекарства за нос

преди 2 години

с тоо запнатия ни се смеят и кучетата вече. най смешно ще стане сърбия като напраи кримски пиниз в македония, а нашия се изкаже в защита на сръбските интереси. тогава и бряг на слоновата кост нема да ни ще за съюзник

194

Krass

преди 2 години

Браво на Радев!Най- добрия президент, който сме имали!Герберастите вият жално, за върховния си вожд, Боко ТиквочаИзградил 500 000 клм магистрали и чел една книга в живота си. Топец си е, кво?

193

Анонимен

преди 2 години

добре че бяха и тези от възраждане и др пол партии да му избият от главата на кирето соловите въздухарски изпълнения

192

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, нулева външна политика. Антибългарския проект на сърбия спечели. УОУ!

191

Дринго

преди 2 години

Киро до момента е един фигурант на Mun4o, който пък е фигурант на ***. За първи път имаме такъв безличен премиер държан на конец от клепоухия разединител.Жалка история...

190

Кк

преди 2 години

Киро до момента е един фигурант на ***, който пък е фигурант на *** Къси. За първи път имаме такъв безличен премиер държан на конец от ***.Жалка история...

189

Vol'Jin

преди 2 години

"СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИДИОООТИТЕ НА ВЛАСТ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА"Интересна част от българската история касаеща Хан Омуртаг е че през 30 мир между България и Византия Византийците само се чудили каква война да спретнат след този срок.И се готвели за война с поостаряващият хан.Но разбира се той нито бил сляп нито глупав и не само Византийците се готвели за война. Същото е и със Симеон 2 -45 години привиден мир с България, но какво ли още е спретнал европейският търтей!

188

Валя

преди 2 години

Македонците имат ,, прекрасно" мнение за зеления чорап- *** като азбуката.Големи успехи ще пожъне, няма що.На всичко отгоре, неприятен за общуване без никакъв авторитет.