12

мда

преди 2 години

Май е време за зелената сделка на Путин-удря Йелоустоун(има с какво) и Земята изстива колкото е нужно.Северна Америка-малко в повече.Естествено,първо трябва да евакуира индианците оттам,но те не са много.

11

Анонимен

преди 2 години

Индия, Пакистан, Африкански и Латиноамерикански държави трябва да намалеят поне наполовина. Техните популации са като на скакалци и примитивно първосигнални да оцелеят. Както каза агент Смит от Матрицата "Те са чумата за тази планета".

10

СВОЙ

преди 2 години

Айде бе?Земята е нямала по горещи периоди???Ами имала е инивотона океана е било къде,къде по високо!Климатичните бъртвежи,са насочени единствени към това,за обикновеният Човек всичките мерки с тази екология,така да му се отразят на джоба,че да не може да си позволи нито ваканция,нито собствен автомобил,нито собствено жилище.Ще яде само,кавото Севтовното прявителсво му каже(разбирай ГМО) и ще получава безусловният базов доход,само ако слушка.Да,да ,ама НЕ,тета 1%,НИЕ 99%!!!Не им купувайте Електро

9

ЦИНИК

преди 2 години

Язе кът опъна 3X100 грама ракия 55 градуса и на мене ми стаа горещо .

8

От Монреал

преди 2 години

Тази нощ температурата ще падне до -26 градуса, с фактор на силен вятър -38.

7

Анонимен

преди 2 години

До 7 - има мъничка възможност промените в температурата да са свързани с колосалната ядрена експлозия около която обикаля планетата, но учените казват че е от кравешките газове.

6

Еко терориста

преди 2 години

Нямам такива наблюдения

5

Стършел

преди 2 години

Всичко това има една причина - повишеното вегетарианство в развитите страни. Храненето с вегетарианска диета и особено злоупотребата с боб, леща, соя и други подобни, в опит да се наваксат недостатъчните протеини, води до прекомерното изпускане на газове и застрашава бъдещето на планетата. Ако познавате вегетарианци, опитайте да ги образовате и да ги върнете към нормално хранене - за доброто на всички ни.

4

Майстора

преди 2 години

Точно сега предупреждават за нивата на метан, когато е готово изкуственото псевдомесо на Бил Гейтс, а? Какво очарователно, и въобще не подозрително съвпадение.

3

Earthling

преди 2 години

Go Vegan - Save the PLANET, Save our FUTURE

2

Анонимен

преди 2 години

Основният производител на метан са микроорганизмите и всички живи същества. Как да тълкуваме призива да се намалят количествата на метана?

1

Дедо

преди 2 години

Ши утворя ръбутилница за термални костюми .