63

Анонимен

преди 2 години

..."шипчестия протеин, който се оказа един от най-вредните елементи" ---> програмата за събаряне на имунната защита е точно в шиповете. Информацията в тумбака на короната (РНК) служи само за размножаване на вируса. "Природата" го е измислила както трябва..

62

Анонимен

преди 2 години

Около 40% от всички настинки са от различни коронавируси. Това го знаем от сумати години. Ководмедицината, която преобърна и измести традиционната такава сега ли го разбира? Правим се на отрепани. Нищо ново няма в този вирус, нито в симптомите, нито в протичането на заболяването. Масова изтерия и страх. Това е новото.

61

Стар

преди 2 години

И с вакса и без вакса опелото ни чака. Такъв е животът.

60

Урок по история

преди 2 години

При езичеството хората са жертвали децата си за да може възрастните да има по-добър живот. Идва християнството и нещата се обръщат - децата стават най-важните и всеки родител е готов да се жертва в името на децата си! В момента разни хора тровят децата си/ни "срещу" нещо, което не представлява никаква опасност за тях в името на това възрастните и болните да не пострадат (което също е лъжа). Та в кой етап на историята живеем и каква вяра се опитват да ни наложат?

59

Ваксан 80г

преди 2 години

Морален въпрос: чии живот е по-важен - на юнуша или на 80г?...---->>>> Ми зависи, чий е живота.. .. ха ха ха.

58

Сополивия Джо

преди 2 години

Аз от две години разправям че обикновените conoли са естествен имунитет ама платените клакьори на мафията не признават а плащат да им се купуват ГМО измишльотините!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Не са 300 млади спортиста, а 30000!" -- реално са много повече и то не само спортисти, а деца, хора в активна възраст, възрастни... Просто на 300те спортиста веднага може да се намерят имената в интернет и съответно снимков/видео материал как се свличат покосени от сърдечен проблем, който естествено няма нищо общо с експериментални препарати... Но на човек с промит мозък колкото и доказателства да му покажеш, той ще си вярва на бтв,нова,бнт,кирчо,коремния,кунчо и т.н. платени убийци

56

Анонимен

преди 2 години

Радващо е, когато видиш светилата в имунологията да преоткриват кръстосания имунитет както топлата вода.

55

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че тези учени са чули за процеса Нюрнберг 2.0 и са рекли: " Я бързо да напишем част от истината и да спасим кожичката..."

54

Анонимен

преди 2 години

До ВАКСИНИРАН "А ти го кажи това на 30 хиляди българи които разчитаха на естествения имунитет!" -- леле, такива сте ми любими. "Спорът" с вас дори и удоволствие не доставя.. ама от мен да мине - 30 000 човека, от които 70% са на над 70 години, 90% с придружаващи заболявания, колко от тях са си отишли С кромид а не ОТ кромид не е ясно, но помним разни катастрофирали и в терминален стадий на рак, които също влезнаха в кромид статистиката. Морален въпрос: чии живот е по-важен - на юнуша или на 80г?

53

Анонимен

преди 2 години

Остааи го ваксания, той си мисли, че е хванал бога за рога. Тичай за бустер!

52

До ваксиниран

преди 2 години

ВАКСИНИРАН И ПРИДОБИЛ ИМУНИТЕТ СА ДВЕ ДОСТА РАЗЛИЧНИ НЕЩА. ДОРИ ДА ИМАШ АНТИТЕЛА ОТ ВАКСИНАТА/ А НЕ ВСЕКИ ГИ ИЗРАБОТВА/ НЯМАШ НИКАКВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЩЕ БОЛЕДУВАШ ЛЕКО ОТ КОВИДА, АКО КИЛЪРНИТЕ КЛЕТКИ СА ТИ ЗЛЕ.

51

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе са 300 млади спортиста, а 30000!

50

Анонимен

преди 2 години

Сега като не е толкова опасен Омикрона ще разрешат ли са аутопсиите? Или ще излезе измамата за 30те хиляди "умрели от ковида" в бегето?

49

Заглавието?!

преди 2 години

НЕ АНТИТЕЛАТА СРЕЩУ НАСТИНКА, А Т КЛЕТЪЧНИЯ ИМУНИТЕ ОСИГУРЯВАТ ЗАЩИТА И СРИЩУ КОВИД!!! КЛЕТКИТЕ - УБИЙЦИ СА РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР ПРИ ВСЯКА ИНФЕКЦИЯ, А АНТИТЕЛАТА ИМ ПОМАГАТ.

48

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

ДО #### кажи го това на някой от 300те млади спортиста, които бяха сиропирани и си отидоха на терена! ### А ти го кажи това на 30 хиляди българи които разчитаха на естествения имунитет!

47

Анонимен

преди 2 години

Значи спокойно могат да направят ваксините по-безопасни ако са с вируси на настинка, вместо с шипчестия протеин, който се оказа един от най-вредните елементи на ваксината и дори се подозира, че е причината за зачестилите случаи на рак сред ваксинираните.

46

Анонимен

преди 2 години

Ами да, короната - поне оригиналната, а не тая дето сте я "барали" в лабораториите - си е настинка, баце !

45

Естествен имунитет!!

преди 2 години

Ромите го имат и затова бъдещето е тяхно.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Има много редки средно тежки странични ефекти от ваксината и много чести тежки странични ефекти от преболедуване! Избирам ваксина!" --- кажи го това на някой от 300те млади спортиста, които бяха сиропирани и си отидоха на терена!