81

Анонимен

преди 2 години

Според политиките на световната банка нещата приключват най-рано 2024 г.

80

сокол

преди 2 години

В Казахстан има 3 секретни американски лаборатории за опасни щамове..Сега там е хаос..Какво ли ни ще зарадва на пролет? Казахстанските царе-султани продали земята си на американците,та затова нямат думата там..Ухан,Алмата...Пишат,че и бездомни кучета помагат за разнасяне на всякакви зарази-давали им сурово заразено месо...

79

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно е че за следващите 3 месеца са решили да направят определено количество пара от ваксини, тестове, намордници, облекла и какво ли още не, примерно $200 милиарда и след това да спрат пЛандемията като от старт/стоп бутон. Не ми е ясно защо 80-90% от хората по света не виждат тая очеИЗВАДНА измама?

78

Анонимен

преди 2 години

От 89 а смисъла на живота ви е докато стойте заключени вкъщи и без права да живеете с минимума нужен че да не умреш и да работите денонощно за новите световни господари Гейтс Мъск и прочие трансхуманистична нацистка *** и разбира се да си биете за ваше добро всеки *** дето ти кажат че да им поддържате годишните приходи и да не станете концлагеристи или бездомници.Честит нов живот на всички мишоци, който с бездействието и страха си позволиха това да стане и обрекоха и децата си на ангария.

77

Анонимен

преди 2 години

Плана за пандемии и вълни е за поне 30 г. напред, хип не се гответе да спира.А за боц доживот е това е идеалния вариант ако си постигнат целта, но има нещо по- важно насаждането в обществото на мнението че здравословния минимум на всичко е единственото законно.Тоест солта и алкохола са вредни, значи стават незаконни.Ходенето на дискотека не е жизненоважна здравна необходимост без която се умира, значи е вредно и незаконно и се забранява.Оттук нататък законно е само това без което се умира а

76

аззз

преди 2 години

Само да не се пробват с боццц през 3-4 м до живот. Няма да мине!

75

Мислещ

преди 2 години

Искат да кажат че зимата нали има настинки и грип а май месец като се стопли ще ходим на море това е а за есента ще му мислим дотогава има много време да измислят страшно име за вирус

74

Анонимен

преди 2 години

Аз си спомням навремето какъв приятелски настроени грип имашекато почне декември, януари , февруари та чак към края на март си тръгваше ама и никой не го рекламираше сега всичко превърнаха в бизнес .Даже наскоро реклама на ваксини някъде имаше ако все още не се си сприятелил с новия вирус идвай да си биеш един вирус безплатно даже получаваш 75лв. бонус за лекарстваЕ това е положението света е бизнес кой разбрал разбрал

73

Анонимен

преди 2 години

85, не съм съгласен с теб. Преводът не може да е толкова простичък и да спира отведнъж бизнеса с експериментални течности. Явно не си взел предвид факта, че тестовия период за средносрочни проблеми от експеримента е януари 2023г. Та преводът е следният (според мен де) - до три месеца очакваме началото на сериозните проблеми от инжекцийките, а до 6 месеца очакваме проблемите да станат толкова масови, че ако още говорим за ковид и "ваксини", няма да можем да се оправдаем с нещо друго.

72

Анонимен

преди 2 години

ТЕЯ СЕ ПРАВЯТ НА ДОБРИТЕ ***

71

В превод...

преди 2 години

В превод: Следващите 3 месеца няма да пускаме нов щам по новините. Наесен се гответе за нова буустерна доза.

70

вършец

преди 2 години

Цитат от едни хора които може и да не са човеци. "Има много варианти на Ковид които се разработват и проектират за да държат населението във вечно блокиране" ... и въпроса е защо, на който е рано да отговоря.

69

АНОНИМЕН

преди 2 години

Край на СЗО и край на пландемията!

68

анонимен

преди 2 години

Край на пандемията ли? А лапачката?

67

ED

преди 2 години

Не ви вярваме и на едно изречение, което казвате!

66

Анонимен

преди 2 години

Вижда се краят понеже това е пландемия.

65

Анонимен

преди 2 години

Пандемията за ваксинираните нации няма да има край...........

64

Stoyanov

преди 2 години

До Ludoto LencheАЗ господар нямам. Все още съм с всичкия си!

63

Ludoto Lenche

преди 2 години

До Stoyanovdo 75.....na tova kolega mu se vika propaganda i promivane na mozatsi !!! Tezi dve neshta ne sa sluchainei !!! Mnogo sa izgodni na nikogo !!! Seti se na kogo ... na tezi deto opovestiha NSR i "novoto normalno ".....a sega se seti koi sa te ?!?? ami taka narechenite ot nas " novo prtniori " ...a smiata ,che sa ni gospodari !!!

62

Stoyanov

преди 2 години

Стига вече с тая пандеми я бе, от сутрин до вечер пандемия , всички новини по 30 минути пандемия - времето и спорт. всичко сутрешни блокове пандемия , пандемия - всеки ден различни муцуни ни заливат с пандемия та пандемия !!!