54

Крим не е руски

преди 2 години

аз не знам защо народа на Казахстан се бунтува. Че нали братушките ги освобождават от радиоактивния уран и отровните газ и петрол.. Ами трябва да са доволни че и с войска ги пазят .... от уличните кучета да не ги ухапят .

53

Анонимен

преди 2 години

Турските търговски центрове не са засегнати от погромите в центъра на Алма Ата. Според Телеграма канал, мародери не докосна супермаркет Ramstore турската компания Migros Turk-всичките му стъкла са непокътнати.

52

Сюлейман паша

преди 2 години

...продьлжаваме...В сьседното село се напивали и се вьртели около красавицата на селото,но бай Васил,мьжа и е издебнал ,когато един от тях е направил глупостта да дойде среднощ сам, и с брадвата по главата и ...в тоалетната!10 дена после серьогите тьршували из селото да го намерят!Преди да умре бай Васил е издал тайната и властите копаха с багер и измькнаха рьждясалата вече винтовка и останките на альошката!Тия факти са от очевидци,не от льжливите партийни архиви!!

51

Сюлейман паша

преди 2 години

Истини,преразказани сто пьти от дядо ми...Немците,минавайки,хвьрляли цигари,консерви,шоколади на децата и нито един не се е отбил в селото!След 1 седмица дошли вьшка...рите и са пльзнали из селото и изнасилили една бьлгарка и са обрали селото!Жените ги скрили по таваните, не са закачили кадьните,понеже коменданта е бил азербайджанец!Старите все още даже му споменават името с благодарност-полковник Аскеров(от войник)Един алкаш е паднал от камиона и се пребил.Има му паметник-край пьтяс.Дренци

50

Сюлейман паша

преди 2 години

Един единствен разстрелян?! А защо не са расстреляли четиримата ватенки,изхвьрлили дядо ми от каруцата и му откраднали двата коня-най охранените в селото?А ония,тарашували из нашата кьща и замькнали все,що видят-кокошки,сирене,дини,пьпеши?!Тия винаги са били гладни вьш...ки,и сега са ,така ще е и занапред!Отбльскващи азиатски варвари!!!

49

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е рускиКрим е руски :)

48

Крим не е руски

преди 2 години

рано или късно народа на Казахстан ще се освободи от руско иго и техните слуги..Семето на революцията е посято вече. Няма няма връщане назад.

47

Анонимен

преди 2 години

Цветните революции дело на западните демокрации носят единствено демократична МИЗЕРИЯ, кризи и неоколониализъм.

46

Анонимен

преди 2 години

Днес казахстанският президент Касим Токаев обяви, че миротворческата мисия на ОДКБ в Казахстан успешно е завършена и изтеглянето на силите и средствата започва на 13.01.22 г.

45

Анонимен

преди 2 години

До Историята====Govniyo, току що ти обясних защо са ни обявили война, наместо просто да си влязат с танковете и останалата техника, посрещани с хляб и сол и без един изстрел! А ти продължаваш с лъжите! Кого са разстреляли в България, какви окупационни части са оставили? Аз знам само за един разстрел и то публичен. Един техен солдат откраднал теле.Стопанинът се оплакал. Комендантските бързо го хванали и въпреки прошката и плача на нашенеца, го разстреляли публично!Ти си духовно скопен негодник!

44

Гошо

преди 2 години

До Анонимен5 От скоро, няма и седмица

43

Историята

преди 2 години

През 1944та, въпреки че България не беше воювала реално срещу СССР, СССР обяви война на България, за да има и формален повод да ни окупира, докато червените сатрапи убиват безнаказано българската интелигенция. След като наместика комунистите за режим, продължил 45 години, и издевателстваха колкото искаха, руснаците се "оттеглиха", като оставиха техните марионетки в България да ни "управляват".

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36......А ако не ни беше обявила война, зер Чернената армия нямаше да влезе? Глупи, войските първо се насочиха към турската граница, канонерките - също! Там имаше няколко турски дивизии, готови да влязат у нас! И всичко това благодарение на совалките до Кайро на националните предатели от последните две "демократични правителства". Тюркоазите побързаха да спасят дирниците си цели и бързо избягаха!

41

Това е истината

преди 2 години

До АнонименВъпреки мощната антируска пропаганда хората по света симпатизират на Русия. Само марионетните режими, подвластни на САЩ, като българския лаят и създават омраза, чрез контролираните си медии. САЩ искат ресурсите на Русия.

40

Анонимен

преди 2 години

Общата територия на влизащите в ШОС страни е 30 млн. кв. км, което представлява 60% от територията на Евразия, а нейният цялостен демографски потенциал е една четвърт от населението на планетата [1] (общата численост на населението на страните участнички е 1 млрд. и 155 млн. [2]), а ако бъде включено и населението на Индия, и другите страни наблюдателки, то количеството на жителите, имащи пряко отношение към ШОС, ще бъде малко по-малко от населението на цялото земно кълбо

39

Анонимен

преди 2 години

С изключение на Узбекистан, останалите страни са участници в Шанхайската петорка, която е основана в резултат на подписаните 1996 1997 от Русия, Казахстан, Китай, Киргизстан и Таджикистан споразумения за укрепване на доверието във военната област и взаимно съкращаване на военните сили в граничните райони. След включването на Узбекистан през 2001 организацията е преименувана от нейните участници на Шанхайска организация за сътрудничество.

38

Самите руснаци

преди 2 години

Не харесват толкова Путин защото е твърде търпелив към запада. Те наистина чакат повече действие и по-малко преговори.

37

Анонимен

преди 2 години

Байконур в скоро време може да изстреля балистична ракета с ядрена бойна глава по атлантическа цел. Даже Си ще е доволен, според американската клика именно Китай изстрелял хиперзвукова, а не космическа

36

Анонимен

преди 2 години

Проблема на Путин е че никой не обича Русия и не желае да прави каквато и да е дружба с нея. Още една бивша съветска република Казахстан намрази руснаците завинаги.

35

Вова е ВЕЛИК!

преди 2 години

Прави сами да си говорят като топ ЕС гейовете, така и локалните подражатели по сайта!