5

Анонимен

преди 2 години

Антре *** точно заради вас дето дранкате повечето наивни хора стават така да ви *** *** лелина спрете се със идеостината кефе ви когато некой страда *** а говорите за коректност и човешки права ти си просто психично болен човек дето постоянно пишес такива неща ходи на лекар се лекувай идотт мрасен ако вас ви слуша човек досега да го немаше *** това е ваша нарасна тактика да контролирате хора със слаби психики пази божее

4

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно. Само погледнете коментарите. Сутрешното надлъгване в новината за заразените и починали от вируса дава ясна престава за наглостта на антиваксаджиите. Антиваксаджия е синоним на слаб в мисленето, силен в писането на лъжи в коментарите и арогантен до безбожие. Кибертормозът от антиваксаджии и мозъчно изостанали индивиди е факт, а не фикция. Време е да се вземат най-решителни мерки.

3

Анонимен

преди 2 години

Аз влизам в категорията "възрастни" и ме е страх от социалните мрежи и отражението върху психиката ми, а представям си какво е с децата!Но това, какво се случва в интернет, е пряко свързано с реалния живот, то не е нещо имагинерно или родено във фантазиите на детето. Обидите, насилието ги има и в живота, в училище..Там също те преценяват по външния вид. Също ти казват, че си неудачник, лузър, ако не отговаряш на съвременните критерии и те ценят по опаковката. Но никой не спира децата от училищ

2

Анонимен

преди 2 години

2 и как му спираш нета и не му позволяваш да има профили, като за да бъде част от класа трябва да има профил? Вие знаете ли на какъв тормоз са подложени децата, които отказват да се снимат на всеки 30 мин и да качват снимки в инстаграм? Подигравки от типа че нямали живот, че са смотльовци и т.н. са най-малкото. Изолацията на нормалните деца се е превърнала в спорт за ***. А играта на затапки е по-важна от това дали знаеш, дали си си научил уроците, колко си човечен.

1

Набор 93

преди 2 години

Детето ви за да не е жертва на кибертормоз, забранявате му да си прави профили в соц. мрежа, или ако има някакви, му ги преглеждате за нередности. Спирате му нета на телефона за вънка, може само вкъщи под родителски контрол!