38

Анонимен

преди 2 години

В Италия само вчера е рекорд от над 150 хиляди заразени въпреки че са ваксинирани 70 %

37

Анонимен

преди 2 години

Няма вакса или лекарство за омикрона. Хората са лъгани да се ваксинират и после си мислят, че са защитение и стават джигити и се заразяват.

36

Анонимен

преди 2 години

До 39. Не те са вечни, както човешката глупост край няма

35

така е по-правилно

преди 2 години

Ваксините настъпват, увеличава се интереса към ОмикронЯ.

34

сокол

преди 2 години

Стига с тези дъжи! Обикновена настинка, прекарана от много хора и нещо нормално в есенно-зимен период,ти дава Защита от СОРОНАТА!Печалби,лъжи,наркотици..Ще си платите за всичко.Колелото се върти..

33

1244

преди 2 години

За 30 Мин 80 човека?!На конвейер, без преглед,без нищо

32

Анонимен

преди 2 години

Има по- опасни щамове- Глупокрон и Зомбикрон. Но за тях ваксина няма.

31

Маскарпон 22

преди 2 години

Председагелят на европорламента с бустерите е болен ...ай сиктир с тия фъксини

30

Анонимен

преди 2 години

Подозирам, че Омикрон не е смъртоносен, но засега не се казва! Не се казва, защото не са 100% сигурни в това, но след един два месеца няма да има какво да кажат, освен да си признаят, че смъртността е под един процент

29

Анонимен

преди 2 години

Наблюдавахме повишени нива на интерес през изминалата работна седмица, цели 2 процента.

28

Анонимен

преди 2 години

На всеки два месеца бустер. Кви са тия ваксини? Морски бриз?

27

До 16

преди 2 години

А изборите кога бяха помниш ли ? Ноември , някой очакваше ли че Възраждане ще влезнат в Парламента - Не. Те тогава са си били обикновенни хора. Всеки има право на избор. Така са решили - така са направили. Аз имам приятели ваксинирани. Сестра ми е ваксинирана с 2 дози Файзер. Всеки сам решава. Аз никога няма да си забия отровите , на децата също.

26

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

В Youtube намерете Sara Jessica Blattner и гледайте последното видео. 14 годишно момиче разказва как е инвалидизирана от "ваксина". Скоро след заснемането на това видео тя умира. Има много други като нея. (При тестването на препарата на файзер върху 1300 деца има трайно инвалидизирано и приковано към инвалиден стол.) А също има миокардит, което е трайно увреждане на сърдечния мускул, съкращаващо живота на получилите го. И още ефекти, които при всяко инжектиране има шанс да подарите на детето!

25

Анонимен

преди 2 години

Няной може ли да обясни съшибутествотл на мъдруяк узраз "ваксинационно покритие"? Егати и словоблудстването, щотк някоИси ще се разпнат да се правят на велики и не смеят да се докоснат до нормалната човешка реч., защото им е чужда. Всичко човешко им е чуждо.

24

Анонимен

преди 2 години

Много се разпалихте за този протест... Ще видим колко ще сте. Надали повече от 4-5000 души, което е смешно за 2-милионна София.

23

Анонимен

преди 2 години

"Вече ще говорим за поддържане на актуализирания статус на ваксинация. Няма да използваме думите "напълно ваксиниран". А.ФаучиВакси разбрахте ли, че не сте напълно ваксинирани и никога няма да бъдете

22

Майстора

преди 2 години

Да си "ваксинираш" детето с тези препарати срещу тази болест е като да го дигнеш пред себе си за да се пазиш от снайперистки изстрел с тялото му. Безсмислено, безпощадно и нечовешко. Плюя на такива родители и ги презирам.

21

Анонимен

преди 2 години

Според друга статия - "Делта" все още доминира, 52 случая на "Омикрон" от 505 проби - явно все още НЕ настъпва

20

До 16

преди 2 години

Има 4 депутати от Възраждане ваксинирани още от август и септември а Стойчо кацаров въведе сертификата няколко месеца по-късно. Кво ми се плюнчиш соросче

19

Анонимен

преди 2 години

"Жалко за незащитните им родители, които косвено са ощетени от тях" известно още като "Ваксината Пази Другите(тм)", рефрен, който ваксисткият култ продължава да повтаря, въпреки многобройните и очевадни за всеки с поне две мозъчни клетки доказателства, че всъщност не, ваксината въобще не пази другите. Ще бъде жалко за децата обаче: миокардитът оставя перманентни поражения.