71

Вече и лаборантите

преди 2 години

впрегнаха в агитацията-значи здраво са я закъсали...Народът ще излезе по-умен от тях,което не е изненадващо;)

70

Жеко

преди 2 години

АЙ СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ!тия дето вярват в науката да вземат да попитат доктора той къде го изследва това какви методи използва и т.н.доктора е с вид на стар купонджия

69

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам, на този "доктор", дето ни подкарва всички да си бодем трета доза, бустер те му трябва - той се е бустеризирал достатъчно с джинче, ракийка и други подобни ваксини...

68

Анонимен

преди 2 години

Т-клетките веднъж са произвели цитокини при преболедуване,втори път при първа игла,трети път при втора!Мозък имаш ли да караш хората да не мислят а да продължават да се ваксинират.Чувал ли си за Т-клетъчна умора?В един момент ще започнат да произвеждат цитокинин в неограничено количество и ставаш на лютеница.

67

Анонимен

преди 2 години

Аз си мисля,че е престъпление да убеждаваш хората с високи антитела да се реваксинират през 3 мес.Доктор да казва "Няма значение антителата -ваксинирай се"???.Ужас.Спрете му правата.

66

Иван

преди 2 години

Пълно безхаберие и непукизъм.Марш в моргата,да видите резултатът от ,,хремата".Някой кара ли ви насила да се ваксинирате?Живейте както искате,оставете и хората с различно от вашето мнение да си живеят живота.Ясно е,че мнението на съседката е по-вярно от на професора.Така е било,така ще бъде.Така е и с хапчетата за високо кръвно,с обезболяващите,с автомобилните гуми,с рецептите за мусака и с какво ли не.Ум царува,ум робува,ум патки пасе.

65

S

преди 2 години

Некомпетентност в големи дози от този доктор, който трябва да си скъса дипломата и да се откаже от една от най-благородните професии. Срам за цялото съсловие. Бизнесмените в бели престилки изплуват на повърхността.

64

Анонимен

преди 2 години

Т-клетките, ще ги направят ако трябва и 2000 та не плаши хората, става въпрос за преболедувалите, за ваксаните не е ясно

63

Я за

преди 2 години

по сигурно два бустера, че да го изкарате не като лека, ами като сьвсем лека хрема само за 7 дена. Иначе без вакса минава за една седмица, лоша работа,

62

Империал Киро лъжата

преди 2 години

Дай да си координираме лъжите.

61

Анонимен

преди 2 години

Хората с тях ще бъдат инфектирани, а не болни", подчерта д-р Калъчев. ----///----- И ще разнасят вируси без ограничения.

60

НЕ

преди 2 години

НЕ АНТИТЕЛАТА, А КИЛЪРНИТЕ КЛЕТКИ СА ДОСТА ПО- ВАЖНИ ПРИ БОРБАТА С ИНФЕКЦИИТЕ!!!

59

О Шипка

преди 2 години

Вдигайте Бустерите- Пълнете ми джоба !!! :))))

58

Дедо

преди 2 години

Да бием тия бустери бе докторе , ама като речем да спрем и ваксината спре да действа , на имунната система са и нужни 3 месеца да се възстанови на 100% . Ко прайм ?

57

Пробив в бустера

преди 2 години

Спешно трябва да минат всички деца на повече бустерни дози.

56

Чудо пробив бустер

преди 2 години

Вече има засечена проба на човек с бустерна доза, който да е заразен с Омикрон. Боцайте бустер след бустер и пак заразени и заразни. Кирчо обища падане на мерките след 70% ваксане да ама не и колко още бустери ще искат после?

55

Хитър Петър

преди 2 години

На чужд гръб и сто тояги са малко.

54

ПЕНКО

преди 2 години

МЛАДЕЖКА НАРОДНА ПЕСЕН ОТ 196+ ГОДИНА : ..." ДОКТОРЕ ..ДОКТОРЕЕ... ИСКАМ ДЖАЗОВО ДЕТЕ ... ЩЕ ГО КРЪСТЯ ВАНКАТА ...ЩЕ МУ .... "!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 2 години

при ваксите не знам как е, може би трябва да си набият бустър, щото на практика нямат имунитет май.

52

ууу

преди 2 години

Докторе, с тази нечистоплътна брада как лекуваш хората? Или само печелиш от лабораторията чрез раздухване на психозата?