45

Анонимен

преди 2 години

Ако го държат на поста, тоя ще фалира и последното останало заведение.

44

ДО 50

преди 2 години

Хайде да ни покажеш официален източник на тези данни, които си описа.Ако не можеш, значи просто си един лъжец.

43

Анонимен

преди 2 години

Този мутренски слуга, продължава да ръси мозък по медиите.Не разбират ли неговите колеги, че им създава лоша репутация?

42

Анонимен

преди 2 години

Аз съм информиран и точно затова не съм "ваксиниран" и никога няма да го направя. Дори с пистолет на челото. Интересно е какво ще се случи когато започнат инфарктите на шофьори на автобуси, машинисти, пилоти и тн. как ще се прелива кръв след като се доказа под микроскоп че кръвта на ваксинираните образува някакви странни черни сфери. На видеото се вижда за колко зловеща история става дума. Кръвта на неваксинираните ще стане по-скъпа и от златото.

41

Do 49

преди 2 години

До АнонименИ ти, защото си вирусолог-биолог и ще знаеш какво точно има във ваксината???че да можеш да взмеш решение?ТИ, знаеш ли, какво точно има във всички ваксини, които са ти слагали като дете?Лично ли си проверявал спецификацията на производителя?А и Пфайзер много добре са казали как е структурирана ваксината и какво съдържа.Това, че антиваксърите се правите на интересни и коментирате, е съвсем друга тема.

40

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер ги задължиха да изкарат резултатите от тестването на ваксините. Един смел съдия ги задължи при положение че са искали да бъдат засекретени за 75 години. Оказа се че от 40 000 човека уаствали в тестовете 1200 са починали а още около 9000 няма никаква информация какво се е случило с тях. При тестването на животни всичките са измрели и са прекратили тестването и са минали направо на хора.

39

Един

преди 2 години

Не е вярно, в България информационната кампания е една от най-добрите в света, показателно е това че 70-80% от българите не се поддадоха на паникьорското бодене с препарати. Имаше и информирано съгласие, но също и информирано несъгласие.

38

ссссскс

преди 2 години

зеленият сертификат е излишен

37

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинираме евентуално след като се информираме. Чакаме да публикуват документите на Пфайзер относно съдържанието на препарата,това обаче щяло да отнеме 75 години. Така че, търпение...

36

жожжожоож

преди 2 години

всичкото това с сертификатите и ваксините е да объркат хората то не е за хубаво ако беше за хубаво щеше да мине бързо

35

До 43

преди 2 години

Ти си задай въпроса защо след като изпратиха Плана За Възстановяване за одобрение в ЕК положителните с коронавируса станаха от 2,000 на 5,000 за един ден. Куцо, кьораво и съкато се пише починал от ковид. Както не вярвам на политиците, така и не вярвам на тези цифри. Сряда всички на протеста.

34

Анонимен

преди 2 години

Адвокатът по медицинско право Калина Михайлова - "ваксина, която е одобрена както от ЕМА, така е призната и за валиден лекарствен продукт". Адвокатката да си провери информацията ,защото това което казва не е вярно . Има разлика от разрешение и одобрение ."Ваксините " имат официални разрешения за употреба под условие.

33

ха ха

преди 2 години

Ооооо, така ли? Задаваш си въпроси. Ами задай си и въпроса защо в Англия, където от месец има по 150 000 заразени на ден, починалите на ден са около 200, а у нас при 2000-3000 на ден са по 150. Задай си го и този въпрос като се правиш на умен.

32

някой да

преди 2 години

стига с тези фантасмагории, до гуша ни дойде, като не искате не се ваксинирайте и не пълнете хората с вашите измишльотини

31

Анонимен

преди 2 години

Не си оригинален. За Русия статистиката не е ясна, но не е и по-различна. Защо се правиш на интересен само не ми е ясно?

30

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 2 години

от сайта -НЕПОЗНАТО-БЕЛЕГА НА ЗВЯРА ЩЕ НИ ГО ПОСТАВЯТ С...ВАКСИНИ--написана 2010 г.Става ясноче препаратите са разработени преди повече от 20 г.и са тествани на военни в Ирак;

29

Do 34

преди 2 години

До АнонименМоже ли официален източник, моля?

28

Брр

преди 2 години

За пръв път чувам Ваксина да има толкова Краткотраен ефект!!! Няма как да е Ваксина, да! На запад вече Не говорят за Ваксина, а за Препарат за по- леко изкарване на болестта.

27

Анонимен

преди 2 години

Статистика от Великобритания:След въвеждането на ваксините за деца, службата за национална статистика на обединеното кралство е установила че се е увеличила смъртността сред децата с 62 процента. Процента сред уязвимите деца е 400 процента.През май 2021 година Пфайзер публикува информационен лист в който пише че 79 процента от децата могат да очакват странични ефекти от тяхната ваксина

26

Ричо АлченГЕРБов не

преди 2 години

ще получи и стотинка от мен.