34

Затвор за медмафиоти

преди 2 години

Ако бяха изгорили на клада наглите престъпници от емдицинската мафия провеждащи подобни нагло престъпни диверсии рекламирани като ГРИП - FLU ,BIRD FLU,Swine FLU , SARS,MERS,, COVID 19...СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ !!!

33

В.

преди 2 години

Като унищожат самонаетите и дребните фермери Ковид ще изчезне. Сега те им пречат за дигиталните пари, електронните сертификати. Стадото е готово отдавна за чипиране.

32

ДДРОнег

преди 2 години

Ваксините ще ни освободят, вЕрвайте ми :)___А, и пълни локдауни, забрани за протести, всяка седмица бустери...

31

Глух Пор

преди 2 години

Чумата на Века! Страшния Съд настъпи! Само в смирението пред Свети Бил и апостолите му, е Спасението. И то от части. И вярата в медиите им златоусти! Четете ги като Библията и Новия Завет. И Корана...и други свещени книги. Който кихне, търговците в храма, да му се забият тръби в дробовете като наказание за неверието им, и за тяхното опрощение! И трънен венец от бустерни игли! А и да не забравят дечица, като Жертвен Агнец за да смирят черните сили. (13:5 от евангилето на Фаучи)

30

Анонимен

преди 2 години

Поредната измамна новина! Лъжат народа. Искат да го поробят, но няма да стане. По-добре всички политици на дръвниците и по клоните

29

Анонимен

преди 2 години

От къде сте сигурни, че ще удари пета вълна?? Вълните ви ги правят, ***, които ходят да си праят тестове... Може би пък няма да има пета вълна, защото ще им е дошла поне една мозъчна клетка в главата и ще спрат да правят тази отвратителна гавра със себе си?

28

James

преди 2 години

Нови вълни ще има докато хората не прогледнат и не видят как ги играят като балалайка

27

За Бога

преди 2 години

Братя, копувайте! Сомо похарчените пари са ваши! ... Яка инфлация!

26

Ама те

преди 2 години

Някъде вече карат шестата !

25

Анонимен

преди 2 години

Толкова глупости на едно място не бях чела, всичко е богатите да станат още по-богати и да придобият още повече ресурси на ниска цена. Дълговете да се обезценят, само че...белият човек не ражда в смутни времена, плодят се църничките, а пък от Изток идва нова империя от умни и нахъсани хора

24

SS

преди 2 години

Ще настъпи глад ! Голям глад ! И хаос ! От 2020 когато затвориха държавата говоря.Запасете се с трайна храна и се въоръжавайте кой с каквото може !

23

Herr Muller

преди 2 години

Нищо няма да се разпада, но богатите ще станат още по-богати, а бедните - още по-бедни.

22

сф

преди 2 години

Тоя Кви ги говори... Баланса на Фед гони 9 трилиона не 5... Инфлацията буквално значи увеличение на количеството пари, покачването на цените е следствие на това.. Ама то *** като канят да обясняват неща на простолюдието така е... Централните банки и големите правителства водят до инфлация, веригата на доставки е следствие на политиката на централните банки и правителствата, а не произлиза от самосебе си. Пълен *** е тоя Цачев...

21

Анонимен

преди 2 години

Ще се разпадне !

20

Анонимен

преди 2 години

Западът е пред тежък избор: глобална война или много граждански войни. Икономиката е пред крах, а зад валутите няма нищо.

19

Анонимен

преди 2 години

Някои хора много добре си печелят, покрай вируса дори повече!

18

Анонимен

преди 2 години

Петата вълна нали почна оня ден

17

Анонимен

преди 2 години

Грипна епидемия. Малиий!!! Крий са!

16

Анонимен

преди 2 години

Някои мяма да разберът какво ще стане после като се преродът в плъхове ще започнат на чисто.

15

Наско наркомана

преди 2 години

Еми денис майора ще забогате е и васил василев ще се върне от сърбия.