10

Анонимен

преди 2 години

Ох, най-сетне кодове ,ура , сега ще си легна спокоен ! Един - два дена ги нямаше(кодовете) и щях да се побъркам ! Преди , когато не бяхме в ЕС , как ли са живяли без кодове , направо не ми се мисли !

9

Анонимен

преди 2 години

оставям виното и суджука да истине ;)

8

Кажете, кирчо и асан

преди 2 години

На този беден народ не му трябва студ и сняг. При положение, че и сега не можем да си отопляваме жилищата. Ние сме с африкански стандарти. Не знам какво правим в ЕС и защо тези двамата ухилените постоянно са радостни. На какво са тези момчета? Да споделят.

7

Анонимен

преди 2 години

В Лщлин, след като продажните властимащи разпродадоха всеки сантиметър площ, сега няма как да влезе машина да почисти. Стана по-гнусно от Младост, Бояна и Лозенец... А беше хубав квартал. Мутрафоните вече заградиха и поляната пред пощата. И няма власт...

6

Анонимен

преди 2 години

До 5 Ми в моят квартал чистеха само главната улица. Всеки ден се пързаляхме на другите понеже не бяха чистени. Но за щастие нямаше толкова коли. На 10 м да минат една-две и продължавахме. Сега и да има сняг е абсурд да се пързаляш по улицата. Кола след кола.

5

До 1

преди 2 години

Хората са написали, три четири сантиметра, не е необходимо да се всява паника, няма да е чак 5 сантиметра.

4

Анонимен

преди 2 години

Преди 45 години по това време имаше сняг до 30 сантиметра.Температурите падаха до минус 15 градуса. Преспите и навяванията достига метър и половина. Ние децата след училище си правехме снежни човеци тунели в преспите и се пързаляхме до късно вечер. Снега никога не изненадваше държавата. Зиловете и Камазите на Софстрой слагаха греблата и почистваха всички булеварди и в кварталните улички. Нямаше уличка непочистена. Но тогава нямаше Мутренски фирми които да навиват километраж с вдигнати гребла.

3

Анонимен

преди 2 години

Е то и днес чакаха дъждове и снегове пък нищо такова.

2

Анонимен

преди 2 години

От ноември чакам държавните хрантутници да се изненадат от Зимата!

1

Анонимен

преди 2 години

Направо голема изненада и яка сензация.Иде застудяване и пет сантима сняг.Очаква се извънаредно положение в държавата.