21

Deutsches Maedel

преди 2 години

Така ще е, докато немската държава плаща на *** на готово. Всички германци, с които общувам, през зъби си признават, че вече им идва до гуша как им идват всякакви *** субекти за изхранване. Otto Normalo бачка и плаща, а Хассан и Мюмюн лежат и *** за негова сметка. Това е Германия днес. Печели само немският икономически елит, т.е. май-богатите от тази работа, защото ***.н.гусите консумират, но всичко друго страда. Така иска Юдея...Просто белите са били винаги най-удобните и мирни роби

20

Анонимен

преди 2 години

Унгарските митничари и полицаи, са най-мърцеливите и некомпетентни гранични служители. Вярно, че тази граниза е проблемна, но нищо не ги оправдава, да бездействат, или умишлено задържат пътническите автобуси, когато няма причина. Един от тях, е известен с това, че няма куфар, който да е отворил и да не е разбъркал багажа в него, така, че той да се събира изпопадал върху пътната настилката до автобуса.

19

Анонимен

преди 2 години

Невероятно е, с какво овчо търпение, пътници и шофьори, от пътническите автобуси, стоят и чакат, неграмотните унгарски мърди, облекли граничари униформи, да започнат, работа и обслужат пътуващите, на границата. Влачат се с някакви листя в ръка, от един пункт, на друг, мотаят се, или просто си приказват на групички, докато колона от 15 км от пътнически автобуси, се реди пред спусната бариера. Няма ли, кой да подаде сигнал, да уведоми началниците им и да им каже, че не си вършат работата?

18

Жан Валжан

преди 2 години

Хайде и аз да пусна моите 20 стотинки. Днес кацнаха ута.ййките от Франкфурт Хан, сега другите лил.ави блокирани. Никой нормален няма в този автобус по този маршрут-не знам какви изпадна.яцци ще са тези с рейса, при условие ,че даже и сиваците се мъкнат с бусове. Пътуващите знаят, че там е най-проблемната граница.

17

К.Петков

преди 2 години

Посолството да осигури памперси на хората !

16

преди десет години

преди 2 години

същото на тая граница. защо ли??

15

Анонимен

преди 2 години

маджарите са виновни....те много ни обичат

14

Анонимен

преди 2 години

Виждат че са снежни виелици и къде са ръгнали.

13

Анонимен

преди 2 години

горките калинко-посланици, като са ги назначавали им обещаха "Пием , пеем , пушим и француски учим", пък сега ще трябва да изтрезнеят и да симулират работа....

12

Българин

преди 2 години

Благодарим на нашите српски православни "братя"....

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Стана Модна Тенденция .........

10

Анонимен

преди 2 години

От 1 до 11 като чета, все ГEPБераскu трoлoве, застъпили нощна смяна и тъй като няма други теми, се изходиха и тук!

9

ромоле

преди 2 години

много подвеждащо е това заглавие , за българите имам предвид :)

8

Щ. Младши

преди 2 години

"Братята славяни"са злобни и заядливи- това все при тях се случва

7

хахаха

преди 2 години

Кой е на смяна ?Една руса дама с очила на средна възраст и екипа й ?И аз съм бил в същата ситуация там.

6

Анонимен

преди 2 години

Единственото нещо дет му харесва на българина от ЕС ту е че може да работи и проституира там някъде . Само да не е за български чорбаджист . Ама и на това му идва края .

5

Пурко

преди 2 години

Копейкин веднага да иде и да заплаши Орбан с нахлуване в парламента!

4

Анонимен

преди 2 години

ИзвинявайтИ, но какво ме интересува кой селянин на коя граница виси?!?!?!Що за новини са това веее?!?! Да не сте медия тип селска радио-точка та ми ги снасяте такива простотии???????

3

Анонимен

преди 2 години

Не се начекнаха. Обикалят като с катуни. Търсят помощи. Знаем ги какви хора отиват в Германия да си регистрират децата и да вземат по 200 евро детски добавки за дете. Цялото Столипиново се изнесе в Германия.

2

Ss

преди 2 години

Или нямат тестове или са се опитали да пренесат малко контрабанда ! Са може и автобуса да е за спиране от движение !