8

Анонимен

преди 2 години

Колев е мушенник от класа и е наемник.

7

Анонимен

преди 2 години

Кирето е бизнесмен. Ще изтъргува и майка си и пастите на жена си, без разлика. А българите вече ги е изтъргувал, сега само изпълнява договора.

6

до 28

преди 2 години

тоя 'пич', за разлика от теб, го познавам лично от 12 години и мога да те уверя, че струва колкото 30 бг политици едновременно. 'командировките' му не ги плаща никой, защото за разлика от някои псевдо-българи от северна македония, това момче е женено за българка и има дете-българче, родено тук! освен, че завърши наше образование, познавам и родителите му - обикновени рица, които ги уволниха юго службите заради сина им, че се декларира българин. познава Мкд по-дпбре от половината ни външно минист

5

Анонимен

преди 2 години

Какракчанов прибирай си руските шпиони,които са на издържка на народа.Няма смисъл от тях.До кога ще държиш този руски шпионин тук в София?

4

Да ни е честито!

преди 2 години

Радев е поел ангажименти по време на Триморието за Северна Македония, Истанбулската конвенция и активно участие в евентуална война с Русия. ЧовекОТ така си купи втория мандат. А мюретата Кирчо и Кокорчо, ПП и ИТН ще изпълнят всичко, включително насочване на паричните потоци към Прокопиев срещу добри комисионни.

3

Пустиняк

преди 2 години

До 2. Омразата е начин на живот в РСМ. Продадем ли и сега българите в македонско като преди 70 г. ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ.

2

Анонимен

преди 2 години

Този пич ,защо е все още в командировка тук.Кой му плаща за престоя в София.До 18-ти ли ще е тук?Какракчанов няма смисъл да си харчите парите,правителствата ще се споразумеят и ще заживеят хората без омраза.

1

Не ходете в Перник

преди 2 години

В Перник убиват хора чрез терористична програма за смачкване на психиката!