329

Анонимен

преди 2 години

Сърбия не е в ЕС, и те живеят като нас, някой стоки даже са по евтини. Според мен никаква разлика. Балон.

328

Анонимен

преди 2 години

какво не сме спечелили, толкова милиони се наляха за какви ли не програми. Това, че сме крадливо племе си е наш проблем.

327

ss

преди 2 години

квото и да си говорим до 2007 си беше беднотия по нашия край, още помня 2004 как бачках за 400 лв, оттогава дохода ми се е увеличил х10 и нагоре

326

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

Спечелихме - МВР и ДАНС масови Екзекуции на Български граждани!

325

му-ха-ха

преди 2 години

Умите спечелиха и забогатяха-глупаците чакат Путин да ги върне в кошарата на соца, ама няма да стане!

324

Анонимен

преди 2 години

Защо не попитате дадоха ли нещо българите и румънците на европа или само взимат!?

323

Анонимен

преди 2 години

Аз лично спечелихБях на 18 след падането на Живков.Никога не съм била по-щастлива.За първи път можех да казвам какво мисля,да нося каквото искам,да слушам и чета каквото искам и да няма гадни милиционерски физиономии като на Дамаджаната!Мразя комунистите от душата си,гадни червени мерзавци!

322

Анонимен

преди 2 години

За съжаление нищо не спечелихме. Отношението към българите е като към слуги. Гласът на България е заглушен и не се чува. Ние сме отново подчинени на нови господари.

321

Пурко

преди 2 години

Щом хората напускат страната,за да търсят по-добри условия за живот,значи ЕС се е провалил в България.Това е показателя за европейско развитие в България.

320

Анонимен

преди 2 години

И преди де влезем в ЕС бяхме зле и в него пак сме зле

319

Естествно спечелихме

преди 2 години

Как да не спечелихме? Спечелихме сертификат.

318

Анонимен

преди 2 години

Да сгъваме чаршафи... това ли е прогреса? Изляха милиарди в корупционни схеми с къщи за гости и броене на чапли по блатата, а за високи технологии- може, но ако си купувач и така развиваш немското проиводство. Сакън да не конукрираш нещо немците! Ми не е справедливо да няма индустриализация и един туризъм само. Да, добре е с ЕС- безспорно, но може да е много по- добре ако и тук позволят заводи и производство.

317

:)

преди 2 години

Средно интелигентните ли? А ниско интелигентните защо да не са в затвора. Защото не да излизали от село и незнаят къде е затвора ли?

316

Who Cares

преди 2 години

До АнонименА тия дето спечелиха би трябвало да са в затвора!

315

Who Cares

преди 2 години

Рудолф Йоахим Поледна живее в Сашиц, разположен на 300 километра северно от Букурещ. Той е получил помощ от 100 000 евро от регионалните фондове за развитие на ЕС, а с тези пари успял да построи къща за гости с четири стаи. Сега Рудолф казва, че вече не усеща принуда той и младото му семейство да напускат страната.***Румънците да си траят и да не се оплакват, че ако ги чуят на запад как им подаряват по 100 000 евро, веднага ще поискат политическо убежище в Румъния...

314

Баце

преди 2 години

Народа ни е вечно хленчещ така че неудачниците винаги са недоволни.

313

Заслужихме си го

преди 2 години

Като сравня положението с бомбардирана Сърбия, спечелихме дръвника и ятагана, който ще ни сече шиите.

312

До 394

преди 2 години

"Аз спечелих, за вас не знам. А и нека не забравяме, какви бяха училици, паркове и градинки, преди ЕС." ххх В моето детство "училиците" си бяха съвсем наред /прявеха се нови пътища, не се кърпеха стари на цената на нова магистрала/, в парка ни имаше зоокът с елени и други животни, големи дървета и цветя /сега е бетон с пейки/, градинките - като сега - ако се грижиш за тях, имаш ги. И най-вече - имаше нормално здравеопазване, образование и българско производство, достъпен ток и вода за стотинки.

311

Анонимен

преди 2 години

Някои спечелиха. Повечето ду х ат супата.

310

Анонимен

преди 2 години

Спечелихме съответно първото и второто място в света по най-бързо намаляващо население, изпреварвайки островните държавици от Океания, където хората избягаха от вълните, които заливаха островчетата им. Тук да се чудиш хората от какво избягаха... :|