24

няма6

преди 2 години

синове тук не досаждаи повече

23

До младия мъж

преди 2 години

Момко, живота преминава много бързо. Няма да се усетиш кога ще честваш 50 или 60 години. Иначе, ако не искаш да поемаш рискове може да си купиш Алекса Амазон. Алекса ще ти разказва вицове на английски и винаги ще ти казва, че си амейзин.

22

Плъхозащитник

преди 2 години

Виждал съм кучета, които сами си отварят вратата на стаята, като натискат с лапи дръжката. Преминавайки през нея, ОБАЧЕ, те не затварят вратата след себе си. Това означава, че те не осъзнават предназначението на една най-обикновена врата на стаята. За тях вратата е просто едно препятствие по пътя им. Това показва, че животните не разсъждават като нас. Те се ръководят от инстинкти. Няма как да обясниш на кучето, че ще изстине топлата стая при незатворена врата. Освен с жестока дресировка.

21

Анонимен

преди 2 години

Ами, защо не отидеш в гората като Тарзан. Ще си живееш с глиганите и сърничките.

20

Млад мъж

преди 2 години

Аве в днешно време е по-добре човек да е заобиколен от животни отколкото от хора... Откакто се помня все сме имали животни в дома. Преди да се родя нашите са имали сиамска котка, но често я е избивало на агресия и след няколко месеца след като съм се родил са я занесали в двора на баба. После като дете си взех котка и сега отново имам котка. Предпочитам котките, но няма значение котка, куче добре е човек да има един сигурен другар, който знаеш, че никога няма да те предаде!

19

Анонимен

преди 2 години

Има тестове доказващи, че вълците са много по-интелигентни от кучетата. По горната логика вълците могат да научат няколко езика за програмиране.

18

Анонимен

преди 2 години

Обонянието на кучето и насочването от него спомага, ориентира. Истинско страшилище за пренасянето на наркотици са специално обучените кучета. Дори и в оловна кутия да бъде поставен наркотикът кучето ще го открие.,, Завършилите,, школа за кучета,, са голям резерв за разпознаването или разкриването на езици или престъпления. До 19

17

Имам и куче и котка

преди 2 години

Ами да, така е. Също и котките разпознават кога се говори на чужд език. Всеки който има куче/котка и му се налага да говори по телефона на друг език ще ви каже, че реагират с повишено любопитство поне първите няколко пъти. После вече не им прави впечатление. При разговор по телефона на български изобщо не се помръдват

16

Анонимен

преди 2 години

До 19 Не схващам логиката? Щом е с добро обоняние, не може да различава една реч от друга ли? Тогава страдащите от аносмия трябва да са полиглоти :)

15

Анонимен

преди 2 години

... в своя орган на обоняние, кучето има около 200млн.клетки на обоняние, докато на човека са около 10 млн. Не случайно казват, че миризмата на човека е неговият химически подпис. Буди недоумение, когато от единични случаи се прави генерален извод, че кучетата разпознават чужди езици....

14

До 15:

преди 2 години

А не. Детето изисква жертви, усилия, ако щеш и нерви. А кучето започва да подскача от кеф когато види, че се връщаш в къщи и не изисква много.

13

Анонимен

преди 2 години

Олеее, помня имахме едно пинчерче, много сладко, ама нахално беше, та веднъж го заведох с мен при моята баба. Тя беше сготвила някакво агнешко месо и го беше оставила на земята да изстине, та кучето явно гладно, като му се нахвърли захапа едно парче и да го няма. Баба ми ходеше с тояга, щото беше стара, та като го стигна, две тояги му оплете и пинчера до там, изплези езика! Не й се карах, щото стара...амаааа ме хвана жал.

12

До 11:

преди 2 години

Като толкова ти е умно кучето, дай му да програмира, че да изкарва стотина хиляди паунда на година :) Много си умен и изобщо не те пере съчмата.

11

Анонимен

преди 2 години

И моята дъщеря, с гаджето й ми водят у нас някакво тяхно куче, като мишка, ме лае, го гушкат, къпят, не знам какво си! Викам, алоо, едно дете си направите и гледайте, дето ще ми давате по 1000 лв. на месец за този пес. Вече 15 г. са заедно!

10

Анонимен

преди 2 години

Римският папа вече спомена преди няколко дена, че хората предпочитат да се забавляват с кучета и котки, отколкото да създават, възпитават и отглеждат деца. Подобен феномен се случва и в ислямския свят, където в Иран приеха закон срещу домашните животни защото иранките също предпочитат забавленията с котки пред създаване на семейство. Индивидите по-долу също имат проблеми с човешкото общуване, затова вменяват някакви суперинтелектуални възможности на кучетата.

9

Митьо

преди 2 години

Нашето куче едно време беше каракачанка и на село постоянно ровеше из градината ни. Веднъж гледам някакъв кокал извади, ама доста голям.Питах моя дядо, щото бях тогава някъде 15, 16-годишен, та ми каза тогава, че в градината ни е било старото гробище на селото, щото нямало къде да погребват в миналото, и бащата на моят дядо им дал нашата градина, която беше наистина бая голяма. И аз се чудех що не се сади, ами само едни ябълкови дървета имаше. Ужас! Ако не беше нашето куче, нямаше да разбера

8

телепатия?

преди 2 години

Това е абсолютно вярно. Сега като бачкаме онлайн, кучето ми ме гледа с любопитство, когато не говоря български. И друго интересно нещо - кротува по време на дълги разговори (пак на чужд език), но като кажа "Това беше всичко, приятна вечер", веднага разбира и скача. И още по-любопитно: в Англия от бебе гледахме куче, на което говорехме само на български. Съседът ни един ден му каза на английски "Вземи си паничката и я занеси в кухнята" и то го разбра и изпълни командата! Подценяваме животните.

7

Пес патрул

преди 2 години

Като взема една пръчка,там дето го ударя песа,козина няма да му порасне повече Ще ходи цял живот плешиво

6

.

преди 2 години

До Анонимен 7 - най-малкото - не са корумпирани!

5

Анонимен

преди 2 години

За кучетата разбрахме. А за кyчкитe? Как стои въпроса с тях? Не че не знам отговора, интересно ми е какво ще кажат...