22

Анонимен

преди 2 години

Ще има още фалити. Вълната от фалити едва сега започва. Вместо спешно да приемат закон с който да наложат данък върху свръхпечалбите на производителите на ток държавни и частни и с тези пари да компенсират потребителите, правителството на Петков се мъчи да преразпределя свръхпечалбите на държавните производители на ток. Естествено че парите не стигат за компенсации. Както има законова норма на печалба при лекарствата, така може да се наложи и законова норма на печалбата при еленергията.

21

В.

преди 2 години

После няма са да има живот

20

и те така

преди 2 години

в Китай на това му казват - яжте , спете и обичайте партията . сещате се за коя партия става въпрос :) то не знам дали там има друга партия де . та така и при фигуранта .

19

От хората

преди 2 години

Голям майтап,само трябва да има вярващи и смеещи се през горчиви сълзи.

18

Анонимен

преди 2 години

Че минете на ориз - БКП ЕС Виетнам!:))))))

17

ЦИНИК

преди 2 години

Ич не ми пука ! Ко ще ляба дъ стане и 50 леа ! Иам жито ,на воденицата жа го смела и ей ти брашну за ляп ! Мислете му гражданята ! От сте се на купило ! Нъл ви говорех ,г*за ви пайджина от глад жа фане ?Вий не вервате ?

16

Ром"с

преди 2 години

нЕка направят минималната заплата 1000 лв и ще фалират всички производители и ще станат прекупвачи някой от тях...в Турция и Македония ,а не само при тях...евтини зеленчуци ..те нашите и развалиха и качеството на зеленчуците...такаче,дали ще ядем български или македонски или турски е все едно ,ще търсим по-евтините ... .

15

izh

преди 2 години

До средата на годината - едни ще фалират, ама други ще се облажат. Овчите мозъци от гласоподаватели все още лаят, но после ще плащаме солидарно неграмотността им, ако това ги успокоява. Та сега сме в разгара на 4-върта вълна от комунокражби - вече последна / просто след нея няма да има нищо ценно за крадена / Та приготвяйте колани с нови дупки за лятото и тренирайте зимен сън като мечките за следващата зима. А после ? - който се СЪБУДИ

14

Анонимен

преди 2 години

Не е важно докога...., а с колко....ще поскъпне живота ?

13

????

преди 2 години

Нали искате демокрация и капитализъм, западни коли, скъпи магазини?Нали лесно продадохте България на чуждите фирми???Сега никой не ви е виновен, нито Радев , нито Петков..............капитализмът е жестока система ............недейте да ревете, плащате на западните фирми или стоите на студено!!

12

До Анонимен 10

преди 2 години

Пазарна икономика............не е виновен Радев или Петков..............така е , като всичко е продадено на чуждите фирми.............недейте да ревете, ще си плащате, като попове и попадии!!!

11

Анонимен

преди 2 години

В момента 70% от оранжериите в България са фалирали заради скъпия ток.

10

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е колко хора ще оцелеят след промяната на Радев до юли, колко бизнеси ще фалират, колко българи ще сложат край ан живота след като банката им вземе дълговете?

9

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли на власт комунисти и веднага започва цената на живота да расте!

8

Анонимен

преди 2 години

Пожелахме си промяна получихме я, сега защо ревете за скъпотията и мизерията. Важното е, че е по харвардски и някак си по леко се гладува и студува. Ха честито другари.

7

Анонимен

преди 2 години

НА ПУРКО НЕ МУ ТРЕБЕ ТОК

6

иванчо

преди 2 години

А после ще свикнем, нали?!?!?

5

Анонимен

преди 2 години

И като върнеш ТКЗС-то, ще идеш ли там да работиш за стотинки надница като по тошово време? Как ли се изхранват държави без ТКЗС преди и сега?

4

Анонимен

преди 2 години

А защо се пълнят гушите на зърнопроизводителите, които изнасят житото в чужбина, а ние ядем радиоактивно- Украинско??? Имам 3-4 познати зърнопроизводители и всичките са милионери!!! Та нима плодовете, зеленчуците и месото не са важни

3

toti

преди 2 години

Да си върнем ТКЗС и ще се оправим,а не да ядем пласмаса и месо от рециклиран ***