16

xaxsasбв

преди 2 години

Същите тези ветрове носещи фосили минават и над Европа. Когато стигнат Алпите те започват да падат под формата на свеговалеж. С други думи караме ски по фосилите на милиарди умрели организми. Снега разбира се се топи и се превръща във вода създаваща живот. Живота създава смъртта също толкова колкото смъртта създава живота. Мир на праха на тези пакистанци. Техните тела ще създадат живот за някой друг. Всичко е всичко.

15

xaxsasбв

преди 2 години

Гледах филм за връзката между живота и смъртта. В древността в Чад е имало море с размерите на Германия, което е пресъхва. Прахта от фосилите се вдига от ветрове и минава над Атлантика. Част от прахта се среща с урагани и тайфуни. При срещата с фосилите те губят силата си, а фосилите се превръщат в кал падаща в окена и става храна за планктони, отделящи кислород. Прахта от фосили, която преминава Атлантика пада над Амазонка и става фосфор който подхранва растенията и ги пази от валежите.

14

xaxsasбв

преди 2 години

До 7 - И Аспарух не идва в България, а се връща, за да освободи поробените от ромеите племена. На Ромеика траки означава варвари, те не са племе, а е сборно име което ромеите дават на всички неподчиняващи се племена включително и българите. За Българи се говори още в 3-4 век в ромеиските имперски записи. <3 Зедно с Власи и Скити сме властвали по всички земи от днешно гръцко та чак до Северния ледовит океан.

13

xaxsasбв

преди 2 години

До 10 - Гледал съм, че голяма част от пътищата в Аляска се нагряват и не се заснежават или заледяват.

12

Анонимен

преди 2 години

Никаква загуба за никого.

11

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са. На 250 милиона 20 човека е нищо. И без това са плъзнали като приказа през средновековието по света.Те и братята им по диаария - индийците трябва да си стоят там и да не бъдат допускани в Европа.

10

Мисир бей

преди 2 години

Ми хубаво, добра новина поне за индийците и не само!

9

Доказателство

преди 2 години

Още едно доказателство като не ти разбира главата от нещо да не се буташ там

8

от Ямайка

преди 2 години

в Аляска дали има катастрофа и загинали ?!

7

Анонимен

преди 2 години

do 7 да идва от юго изток райнона на сегашните иран афганистан пакистан а тия полуострови и т.н. са пълни глупости

6

Анонимен

преди 2 години

Кан Аспарух идва от древната кубратова столица Фанагория, разположена на полуостров Тамань, намиращ се на югоизток от съвременния Кримски мост.

5

Анонимен

преди 2 години

От години ни хортуват за парников ефект и прегряване на планетата, а хората все по-често умират от измръзване. Миналата година в Тексас, тази - в Мъри, североизточно от Исламабад.

4

Анонимен

преди 2 години

Хан Аспарух идва от пакистанския район

3

Анонимен

преди 2 години

ужас,пакистанците са братя на българите

2

Евала

преди 2 години

..."пакистанският министър Имран Хан...". Абе някакъв също Хан не е ли кмет на Лондон? Къде живеят пакитата, в крайна сметка?

1

Смок

преди 2 години

Азиатска ко4ина