8

Анонимен

преди 2 години

Страшен е лъжеца премиер и кокорещия се ***.Течността с която искат да тровят народеца, за да се поболее и да му продават други отрови да се уж лекува.Затъмнение не е актуално.

7

Едното затъмнение

преди 2 години

ще е сгромолясването на нелепата франкенщайнска коалиция,в която лъжите на едните влизат в конфликт с лъжите на другите.Кой лъжи повече-Нинова, Кирчо с Кокорчоили бясното пияно куче Рашков?Второто затъмнение ще е на президента-слънце,заедно с първата домакиня.Тази парвенюшка двойка,затънала във фарисейщина и задкулисни игри с чужди режисьори,засветила с отразена светлина,ще се окаже кафяво джудже и ще угасне,сред дюдюкания на тълпата катализиращи процеса.Палци надолу.

6

До до 4

преди 2 години

Пак не си ги пило

5

до 4

преди 2 години

мен не зная кой ше ме храни аз напуснах птдавна потъващия кораб ти му мисли, защото като 90 процента от панелистанцитебне виждате реалността

4

Анонимен

преди 2 години

До Цялата-А кой ще ви храни???

3

Цялата

преди 2 години

страна целогодишно е в затъмнение!! А слвд 10тина години, ще бъде първата страна, в която ромеите ще са си основали държава!

2

Анонимен

преди 2 години

Затъмнение

1

Чичо

преди 2 години

Едното затъмнение го наблюдаваме в момента - участието на Пълен Провал в управлението на държавата. Има обаче и светлина в тунела - завръщането на Бащицата след 2-3 месеца.