153

До Един фич

преди 2 години

Някога се срещаха читави брокери, но тези в момента... бивши келнери, пиянки от селата, за една дори подозирам, че танцуваше на пилон. Ти решаваш кому да вярваш. Ако не си вярващ, може пък да помислиш и ще стигнеш до сходни заключения като част от коментиращите.

152

Хъм...

преди 2 години

За първи път под подобна статия се събират над 160 коментара! Това е показателно, че проблем има и е наболял. Колкото и отчаяно да се гърчат строители и брокери, БАЛОН ИМА И ТО ОГРОМЕН, НАДУТ И ЧАКА ПРЪСКАНЕ. Само че тоя път ще гръмне доста болезнено!

151

хикс

преди 2 години

Балона е спукан вече , от тук нататък каквото и да си купите като недвижим имот сте прецакани

150

До ларавел

преди 2 години

Точно такъв кредит имам. 30К първоначална и 48 месеца по 4К вноска. Не усетих кога се изплати.

149

Ларавел

преди 2 години

Доходите за квалифициран труд станаха доста високи, а цените на жилищата са все още доста ниски. Нормално е да има ръст на сделките. Можеш да си купиш хубаво жилище в София и да го изплатиш за 5-6 години с половината от доходите си.

148

Дедо

преди 2 години

До Туск 145Може да имаш ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА СВЕТА, но глупостта и невежеството са ДО ЖИВОТ!

147

Анонимен

преди 2 години

брокерите усещат че идва пукването на балона и всичко ще се срине и явно добре плащат за подобни публикации. Защо единственно не такива публикации не се обозначават като ПЛАТЕНИ за да се знае че ни манип9улират???????

146

Анонимен

преди 2 години

отново поръчкова статия на брокерите. В момента когато Федералния резерв се кани да вдигне лихвите и да спре да купува държавни книжа това си е чиста лъжа и измаме от страна на брокерите. Опитват се като за послдно да извозят хората!!!!!!!!!!!

145

Задачка за домашно

преди 2 години

Сулю и Пулю са двама братя,които много се обичат,но решили да се задомят вече в кв.Иван Вазов,като си купят-всеки по 1 ап.от 100 кв.м.Сулю имал 100 000 евро налични,теглил кредит от 100 000 със срок 30 г.и вече е щастлив новодомец.Пулю обаче също имал 100 000 евро налични,но решил да изчака до септември 2022, когато балонът се пукне и тогава щял да си купи подобен ап. като брат си,но БЕЗ КРЕДИТ! Пита се в задачката:КОЙ Е ПО-РАЗУМЕН- Сулю с кредита или Пулю???

144

Елитен клуб

преди 2 години

Тук само богати хора, ей радвам се, че живея в такава богата държава със заможен и образован народ!

143

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината имаме 2 къщи (една в Симеоново и една на 25км от града в планината) и се отказахме от апартамента в София. Не мислех, че ще успея да го продам бързо, защото е доста голям, а хората не търсят подобни, но успях за доста кратко време. Цените в момента са абсурдни, не е за купуване, но има хора, които не искат парите им да се обезценяват.

142

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какво толкова спорите. Има агенция по вписванията с 2 клика се вижда колко са сделките. Публично достъпни данни. Иначе казано- сделките са много. Има сума народ, който има много добри доходи и не иска парите му да се обезценяват. Както и аз- дължа дребни пари в банка (няколко заплати) от сорта на 50к за спешни нужди, а всичко останало се върти из фондове, инвестира се в акции и криптовалути. Не, не съм фен на жилищата, имам си достатъчно и няма да купувам скоро.

141

Shark

преди 2 години

До Туск. Хубаво е, че вървиш напредЕ. Един съвет, вървейки напредЕ вземи се ограмоти. Че като идеш най-отпредЕ не върви да си такъв неграмотен!

140

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има балъци да купуват на тия цени,за да просперират тарикатите.

139

До Батковото

преди 2 години

Златцето 2010-2011 струваше повече доларчета отколкото днес. А с едно доларче преди 10-11 години можеше да си купиш много повече работи, отколкото с 1 доларче днес. Та не съм много съгласен за златцето. Най-многото да забравиш под коя роза точно си го закопал или когато ти потрябва вече някой да го е изровил.

138

Надуваем балон

преди 2 години

Ако продавате, никога не ползвайте брокерски услуги. Апартаментите се продават веднага, *** шарани има достатъчно. Наемете си свестен адвокат, ще ви излезе около 500лв, макс - 1000лв, вместо да пълните гушите на тия пиявици - брокерските агенции. За един апартамент от 70 000 евро, ще ви приберат около 5000лв комисион. Иначе около 1/3 от апартаментите са празни, много лоша изненада ги чака тия, дето си мислят че инвестират парите си на сигурно.

137

Анонимен

преди 2 години

По изгодно е да си кущиш имот в Гърция отколкото да си влагаш парите в некачественото строитество в БГ и паянтавите къщи по селата.

136

Батко

преди 2 години

До Туск Тускче даже ти сложих плюсче:) Иначе ще ти кажа нещо батьовото, богат не се става с пестене и купуване на кутийки. Богат се става с далавера, а апартаментите не са далавера вече. Далавера бяха, когато строяхме кооперация с 12 апартамента и от 4 си бяхме избили парите, а за останалите имаше опашка. А ако мислиш да си спасиш парите, по добре купи 50 парцела около главни пътища или си купи някое кило злато и го зарови под розите, другото си е пълна загуба...

135

Агресивна Конкуренци

преди 2 години

Колеги предлагам да заведем дело колективен иск за облъчване и да сезираме комисия за конкуренция в информационият поток не е нормално всеки ден статия за Недвижими Имоти облъчване повече и от Ковид , въобще не ме интересувате искам да пазя здравето си с пътувания хубав шоколад и вина и разкошни чужди жени . Кой шоп какъв кимизарник имал или купил или изплаща на банката не ме интересува. *** колко скочил бетона с 50 % *** на майка ви ... плащайте си данъците брокерасти и ,,строители" и у лево

134

Анонимен

преди 2 години

Жилищата в София поскъпват а наемите падат. Балон изоообщо няма...