93

Анонимен

преди 2 години

Платените от чужбина диверсанти ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ веднага - и после в екирисажа с пра'сетата.

92

В.

преди 2 години

Просто са разбрали за подготвения метеж, оставили са подстрекатели и агенти да се покажат на улицата и са ги изловили. Останалите са разгонени. Сега ще има сверка на документи и проверка на "ваксинационни паспорти"

91

Анонимен

преди 2 години

Не може да има 20 000 бандити и терористи на едно място ! Писнало им , дошло им до гуша на хората .Казахстан е богата на ресурси но .

90

Анонимен

преди 2 години

Сега ще гледаме действия по турски образец. Както след великич ПУЧ срещу Ердоган няколко десетки хиляди бяха навряни из затвори и зандани без съд и присъда, така и в Казахстан комунистите ще натирят няколко десетки хиляди по гулази и лагери без съд и присъда. След няколко години ще се забрави и всичко ще си продължи по старо му. Незаконно управляващия Токаев няма да насрочи избори и да слезе от власт скоро щото военното положение ще трае поне 10-20г докато всички дисиденти не бъдат разстреляни.

89

Мда

преди 2 години

И тука не я бъде брадатата "демокрация".

88

Чичо

преди 2 години

При оранжевата пролет в Украйна бандеровските фашаги изгориха живи 40-50човека в Одеса.

87

Главокръц Джигит

преди 2 години

Тези се биха 5 дена 20 000 бандити и терористи от едното племе срещу още толкова и накрая като теглиш чертата 50--60 убити ? сега не се съмнявам че като се предадът оня от кумунистическото племе ще опатка всички които му се видят по-опасни !Бая му се бяха разтреперали мартинките ,ама като видя да пристигат ,,спецчастите Алфа ,Бета и Гама ,и му се върна вярата във неподимата червена армия ,народа сам можел да се освободи , докато има СССР -2 да забравят всякакви демокрации !

86

Гостенин

преди 2 години

До Анонимен 74 Луд, да? *** мозък.

85

СПОМЕНИ

преди 2 години

"определяни от властите като терористи." - тези дето протестираха срещу Капитолия какви бяха 'определени' - спомняте ли си?

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94: А като започнаха протестите и нахлуването в Капитолия във Вашингтон тогава Байдън какво правеше?

83

Мирни протести?

преди 2 години

В САЩ когато мародери разграбват магазини (например след наводненията в Луизиана), собствениците се събират на група пред тях и направо вадят пистолети и стрелят. А коментарът е "Вземат закона в свои ръце".

82

Няма да продължи мно

преди 2 години

До месец-два всичко ще приключи и военните части от ОНД ще се изтеглят.

81

Анонимен

преди 2 години

Като започнат протестите в Масква Путин какво ще прави?

80

Анонимен

преди 2 години

Тоя Токаев излезе голям терорист

79

Ами, правилно...

преди 2 години

НАЙ--ОПАСНИ СА ТЕНДЖАРИТЕ ПОД НАЛЯГАНЕ..... НИКОГА НЕ ЗНАЕШ, КОГА ШЕ ГРЪМНАТ... ХАХАХААА.... ОСОБЕННО РУСКИТЕ!

78

НЕ СЕ РАДВАЙТЕ ....

преди 2 години

На юг са само мюсулмани, а те са дяволски единни защото вярата ги сплотява. ПУТИН ВЕЧЕ САМ СИ ЗАПАЛИ ЧЕРДЖЕТО..... А, И ТАЛИБАНИТЕ СА БЛИЗО!!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Щом режат глави на полицаите няма да има пощада и полицаите имат човешки права

76

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Втора провалена цветна революция! Издишааааат, издишат! А след три дни е срещата Русия-САЩ където пиндосите ще се наложи да рапортуват на Кремъл относно поставените условия!

75

Злобар

преди 2 години

Тюх язък истърваха така мечтаната свобода , демокрация , наркомания , клошарство , мошенничество , хайдутщина и беднотия . Сега няма да разберат изобщо реалните цени на горивата и газта откъдето се започна всичко това както го разбрахме ние , украинците и всички искащи демокрация .

74

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин! Истински държавник!