33

Анонимен

преди 2 години

Като са неопитни да са си стояли у дома. Кой ще ги чака тепърва да се учат. Министерсият съвет и НС не са училища, а места, където прилагаш знанията си. Никой не ги е подхлъзнал, да са мислили. Да не е забавачка Парламента.

32

Анонимен

преди 2 години

Ококореното с двата успоредни кремвиша под оперирания нос - нема геле. За да минети по меко не беши по-разумно да си извади по 4-5 горни и долни зъба и да кара на гол венец

31

До 31

преди 2 години

Нарича се класова омраза. И никак не е абсурдно. Към крадците и измамниците, предателите, подлеците изплували при прехода.

30

toti

преди 2 години

ама много разбирачи в тая телевизия,но нула ефективност

29

Недоразбрал

преди 2 години

Водещата си е извикала удобни за нея коментатори,явно антисистемни и анти ГЕРБ изпълнители?!Когато управляваше Борисов,се скъсваха да канят опозиционери,много пъти даже не присъстваха хора от герб в предаванията?!Това говори,че медиите са собственост на задкулисието,което събори ГЕРБ чрез ПУЧ и сега се чудят как да управляват с тези куци м,агарета Кирчо и Кокорчо?!А на единия тър,мък му се струва,че малко били чегъртали!Ами като не ви стават пилотите,изчегъртайте стюардесите,ТЪ,ПАНАР!!

28

Анонимен

преди 2 години

асан агов, ти от кое гробище изникна?

27

Анонимен

преди 2 години

Във всяка Държава в Европа правителството се оценява по това как работи в полза на хората. При нас едно абсурдно мразене по политически причини без да се замисляме за последствията. Има една приказка, не е важно котката бяла ли е или черна важното е да лови мишки. При Борисов имахме спокойствие и нормални цени. Единствено се повишаваха пенсиите и заплатите. Да ама не. Трябваше ни мизерия и си я получихме. Честито на всички.

26

ТеОкрадохаБълфария

преди 2 години

Аго е заприличал на мумифицирана бабичка,което означава,че наближава денят,в който ще получи еднопосочен билет и ще заеме най-достойно и почетно място в Казана,при другарЕте от СДС-Шайката.

25

Кукуругууу!

преди 2 години

Абсурдът Кико Коня - премиер ще излезе през носа на-вече на обикновения българин ! Но пък обикновения българин сам си избра чашата с отрова ! Страданието ще бъде основното усещане на суверена през следващите месеци ! И то ще продължи докато имаме един Зелен чорап на върха на държавата и един нескопосан пърч за премиер !!!

24

Ъхъ !

преди 2 години

Циркът в България набира сили и скорост ! Скоро и бебетата ще започнат да се изказват как да управляваме цирка "България" .

23

Няма съпротива!

преди 2 години

Всичко е изчегъртано и няма кой да работи в администрацията! Това е истината! Някога харесвах Киряков, но и той се оказа върти опашка!

22

Анонимен

преди 2 години

Политолог който говори в полза на ГЕРБ е шпионин на настоящите управляващи в Русия и Турция.Те им плащат доходите.Направете проверка на този политолог от къде са му доходите.

21

Анонимен

преди 2 години

До кога ще ни показвате шпионите на Путин.Повечето са или социолози или политолози или анализатори Има ги и като учени в БАН.В цялата държава.Спрете да ги показвате.Дайте направете лустрация.В С Македония ,за която постоянно пускате постоянно лъжлива информация,отдавна направиха лустрация.Докато не видим хора от ГЕРБ в затвора и Гешев,значи нищо не е постигнато.

20

Анонимен

преди 2 години

Кажи му Аго,да му стане драго.

19

Анонимен

преди 2 години

ЕХ РУЖА, РУЖА- БЪЛГАРИТЕ СЕ НАУЧИХМЕ ДА СЕ ВГЛЕЖДАМЕ ПО НАДЪЛБОКО В ПРИКАЗКИТЕ НА ГОВОРЕЩИТЕ- ЗАД ВИЗИЯТА НА КЛОШАР ТВЪРДЕ ЧЕСТО СЕ КРИЕ МИЛИОНЕР, КОЙТО ТРУДНО МОЖЕ ДА ОБЯСНИ КАК СЕ Е СЛУЧИЛО ТОВА И ТЕ НА ТАКИВА ИМ ПРЕЧИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР, ЦАЦАРОВ- ПОГЛЕДНИ БАЩА СИ! МИЛИОНЕРИ КОИТО ОБИКНОВЕННИЯТ НАРОД НАРИЧАМЕ ЧЕРЕПИ. А КОЛКО Е ИНТЕЛЕКТА НА ЧЕРЕПИТЕ, ЛАКЕИ НА КРЕМЪЛ- САМО ЩЕ ЦИТИРАМ ДУМИТЕ НА ЕДИН МИЛИАРДЕР ПРЕЛИТАЙКИ НАД БГ ЗА ДУБАЙ- АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЯМАМ ДА ДАВАМ НИТО СТИНКЪ

18

Анонимен

преди 2 години

Да правителство е далеч от перфектно, но алтернатива няма. Герб и дпс са просто ужасна опция, те са тези които години са спирали доброто развитие на държавата, крали са и то адски много. Поне година им трябва на новите за да разгърнат потенциала си.

17

Анонимен

преди 2 години

Това правителство е вредно за България. Каква е тая коалиция между ДСБ и БСП??? Не е редно някакво чуждо посолство да се бърка във вътрешните ни работи.

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Проблемът при евреите е,че напреки омразата им към нас,не могат да се понасят помежду си. Разбирате,надявам се. Когато евреин и евреин се избиват,единственото,което може да ги спре за малко,сме ние. Обединяват се срещу нас,но хаотично,защото нямат човешка култура. Ето затова евреите и няколкото им религии не могат да доминират над Трако-Келтското ни съзнание. Те не са живи същества.И Петков,и Борисов,и Корнелия Нинова,и Вагенщайн,и Коен,и Леви,и Сюлейман Паси,и Доган са все евреи на хаоса!

15

Анонимен

преди 2 години

На Кирчо му личи бизнес ученето в Америка - големи приказки и чувството, че всичко ще стане само с козметики. Без АЕЦ, електроенергия на какви цени ще имаш? Нали искате да се минава на електромобили!? Тях с "гръмотевици" ли ще ги зареждате? Навсякъде тези, които правят непопулярни мерки го отнасят. Черните полковници в Гърция от островни селца са направили дъжава, че после да дойдат комунистите Папандреувци и всякакви, че да се бият в гърдите.

14

Анонимен

преди 2 години

Изчакайте първо да направят 5-6 тунела и още 2-3 моста над река Дунав.