23

Мамул

преди 2 години

Да бяхме си останали по добре под османско робство.Защото ние така на самотек не можем да я караме така.

22

анонимен

преди 2 години

Напълно съгласен, че сега е по-малко насилието. А да не говорим за по-стари времена, когато животът не е имал никаква цена, кой когото може, мъжете са се трепели, жените да не казвам какво, ни правосъдие, ни нищо, освен отмъщение. Но сега лиготия до шия. Проблемът е като този - колко по-дълго живеели преди, да, ама не. Дядо му изкарал до 90 и това е критерият му.....

21

Анонимен

преди 2 години

Баси безкрайните глупости! Направо е потресаващо какви неща ръсят хората по телевизиите! Че чак са ги и цитирали! Насилието в момента е едно от най-ниските изобщо, откакто съществува население на тази територия. Този другар осъзнава ли какъв е бил живота преди около 70-80 години?!? Масово са били прости, необразовани и бандюги, хайдуци.

20

В.

преди 2 години

Възпроизведе своя характер върху детето. Непростимо.

19

Гошето

преди 2 години

Твърдението на Монов за 'други изяви' поради затруднено отиване в Гърция е пълна глупост, която няма връзка с логиката и действителността. Още преди около 30 години един състудент ми разказваше за скинари в Софийската Математическа Гимназия, която той беше завършил. Има хора предразположени към психопатия и социопатия - в подходяща среда и липса на възпиращи фактори наклонностите им се активират. Затова скоро след 89-та имахме хиляди мутри официално. Днес средата е още по-стимулираща.

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Решението,парвеню на властта ,не е еврейската noмuя Психология,а Державата. Защото психолозите са napазuтu и препращат към психиатрите,а Психиатрията е абсолютното унищожение на Човешкото Добро. Нямаме общество на солидарността,защото сме лишени от правото да бъдем Българи,господинчо! Управлявани сме от евреи,турци,руснаци,гърци,немци,американци,а не от Наши Братя и Сестри Българи. Заври си психологията в тората !

17

Анонимен

преди 2 години

Нечувано насилие се упражнява над цялото човечество в момента чрез ковид манипулациите и т. нар. ваксини, зелени хартии и прочие бесове над човешките права и свободи, а многознайковците коментират последствията от това насилие, затваряйки си очите за същността на прочините.

16

Анонимен

преди 2 години

Защото сме роби!

15

Анонимен

преди 2 години

Винаги си е имало насилие, просто преди нямаше всеки телефон с камера да снима за какво иде реч в милата родина.

14

Анонимен

преди 2 години

А що има насилие ми щото нямампари а що няма пари щото Бг е единствената мало умна държава в която данъците са огромни за бедните и нищожни за богатите точно обратното на развити държави като Франция например.

13

Анонимен

преди 2 години

На кой да се оплачем?

12

анонимен

преди 2 години

До Мисли Крайно време е да спрете да пишете за коронавируса под новини, които са на други теми. Няма смисъл просто.

11

анонимен

преди 2 години

До Мисли За това ще пишете под новините за Ковид. Въпреки че този протест е безобразие. Тази новина е на друга тема, защото има и други проблеми.

10

Мисли

преди 2 години

На 12.01.2022 г. от 12:00 часа пред Народното събрание се очаква насилие

9

анонимен

преди 2 години

Няма нещо, за което да не си мълчим. Не се интересуваме от много неща, които би трябвало да ни интересуват. Нямаме позиция за много неща и не казваме това, което мислим, освен, когато ни засяга пряко. Не ни ли засяга пряко, пасуваме.

8

Анонимен

преди 2 години

Насилието идва основно от властта, финансово, политическо, медицинско, нравствено ... тормоза не спира. Комунистите издевателствата над тоя народ вече почти 80г, скоро и правнучетата на партията ше включат :D

7

Насилието

преди 2 години

е с давност над 30 години...в момента насилието е К19, с цел подмяна на населението и смяна на икономическата система..Всъщност хората не мълчат, справят се сами...тъй като наличните закони се прилагат избирателно...а в момента дори е нарушено върховенството на закона - Конституцията на България и то от конституционните служители....

6

Влади

преди 2 години

Всеки ден трупове, убити, ама ГЕРБ е изчегъртан от матката на родителката на Слави. Сега е рай и справедливост. Младите, дето една клечка за г.за си не могат да одялат, управляват със стари ДС кадри. РАЙ!

5

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме такива каквито ни описва пишман психолога досега да сме направили революция.

4

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Безнаказаност навсякъде.Съдът постановява смехотворни присъди, освен ако не е поръчано нещо.Училищата търпят хулигани и насилници, вместо да ги изхвърлят, на един чин сидят жертви и извършители. Днес ученикът е безнаказан, утре той си позволява много повече.Не е нужно да си психолог (училищата са пълни с такива!) за да видиш, че липсва адекватно наказание в цялото общество. Само наказанието има възпираща сила.