9

Анонимен

преди 2 години

Накрая се оказва, че всички арменци в България са ЛЪЖЦИ! Единствените верни са Хайгашод Агасян и Вили Казасян, лека му...

8

Анонимен

преди 2 години

Ахахах лихви можеш да вдигне ако имаш работеща икономика, в стегнация ако ги вдигнеш започват банкрутите.....

7

Анонимен

преди 2 години

Сигурно всички останали марки ваксини за да са ефтини ги произвеждат Китай и Индия заедно с техните марки появили се иначе на тези цени произведени там където се числят,че са разработени или патентовани както и отглежданите вирусни и тъканни култури заради производствените разходи ще са с микроскопични дози в ампулите и шишенцата като дозите с големината в обем ще са с размерите на вирусите представени или с малко количество течност ще са пълни,че едва ще се вмества в нея количеството материя.

6

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е ИЗВЪН контрол, цените се увеличават буквално всеки ден,единствената мярка която все още може да се приложи е да се вдигнат лихвите, акотова не се направи в близките 1-2 месеца ще е вече късно и ще влезем в спиралата на Хиперинфлация и тогава ще стане мазало. Не напразно ФЕД ще вдигне 3 пъти минимум лихвите, а Bank of England и Норвежката ЦБ вече вдиднаха лихвите. Само Лагард и ЕЦБ се гаврят с нас.

5

Анонимен

преди 2 години

Този е един от хората ограбващи народа! А всички телввизии се надпреварват да му правят с в и р ки.

4

SS

преди 2 години

Дали инфлацията,или зелената сделка,или *** идеологията ,все нещо ще срине ЕС .Колкото по скоро ,толкова по добре ! Иначе останем ли в него ще изчезнем ! Топим се !

3

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз не е Съветския съюз. Тогава произвеждахме и продавахме в Съветския съюз, сега Европейският съюз продава стоките си от Китай в България и субсидираните си европейски стоки. Ще се фалира и ще се затваря заради интересите на Евроталибанския съюз. Нашата енергетика пречи на Евроталибанския съюз. При влизането ни принудиха да затворим 4 ядрени блока, сега ще ни затворят тецовете и аецовете, ще ни спрат газа. Капитализъм - това е евроталибанска власт, без електрификация.

2

Анонимен

преди 2 години

Назначеният капиталист Хемопърдян - Хемосеран много поумня напоследък , че и мозък почна да ръси !

1

Анонимен

преди 2 години

този е провалил се инж.-химик, на каква база дава мнения на финансист, това че завреният зет го направи финансист и при приватизацията на банката направиха всичко възможно италианците да го направят шеф за да спечелят конкурса е друг въпрос. За това сме на това положение