34

Анонимен

преди 2 години

Да избереш ти за министър на здравеопазването фармацефт...демек неприет в медицински университет тройкаджия, говори много за качествата на това правителство.

33

FMC

преди 2 години

Тия не разбраха, че на учениците им трябва физическо :) Повечко физическо, да се поизпотят малко, другото е лъжа - болна нация. Като и гледам на тая цайсите на тия години, ясно е колко разбира от живота.

32

Анонимен

преди 2 години

Тая нещо се покри ,а как се заканваше на болниците търговски дружества и на докторче и професори които получават по големи заплати и от президента ,ехо къде си )

31

Анонимен

преди 2 години

Оффф, пак глупости, първо мерки в училищата трябват!!, колко от децата посещават извънкласни дейности, това е пълно неглижиране на проблема и "мижи да те лъжем". Пускайте децата от тъмночервенете зони онлайн, това е единствената ефективна мярка!! Има онлайн опция, не е да няма, ако не я използваме точно сега, язък ви за милионите които наляхте в закупуване на скъпоструващи устройства! Пълна безотговорност спрямо здравето на децата на България!

30

Майка на болно дете

преди 2 години

2 седмици дистанционно докста отмине пика. Сега хем не учи, хем е болно. Толкова ли е трудно да помислите първо за здравето на децата ни. А уж ги тестват, окачват всеки ьвн като болни листа.

29

Въпрос

преди 2 години

А аналгин-хинина кога ще се пусне отново в продажба?

28

бай Шиле Де би ла

преди 2 години

Кога ли ще свърши тая измама? Човек не може да изкара една настинка, като 'хората'

27

Анонимен

преди 2 години

Кунчев кара леко ковид -2 месеца сега ще намалява карантинатаАми ако всички го караме като негоЩе има да сеем заразата

26

Анонимен

преди 2 години

Изхвърлете ги тия слуги на фарма мафията.

25

Анонимен

преди 2 години

Поредната *** - щели да спират извънкласните занимания в училище. Е нали ги тестват и пускат в училище само такива, които нямат вирус?! Къде е логиката здрави деца да бъдат пускани в учебните занятия, но не и в извънкласните занятия? Или си знаят, че тия тестове са "мижи да те лажем", или е поредната безсмислена активност, уж нещо правят.

24

Анонимен

преди 2 години

#35 Да се чака 20 дни за онлайн ли??? При това разпространение като цунами, още другата седмица вече всичко ще е изтървано и извън контрол.

23

Анонимен

преди 2 години

Ясно 20 дни до онлайн обучение.

22

Анонимен

преди 2 години

..." ще бъдат обяснявани на обществото"... Щото ние сме прости и не знаем какво се случва и какви са ви целите, нали????!!!

21

Анонимен

преди 2 години

За това ли ви плащаме, некадърници?? Следва бездействие и протакане, докато се повтори сценария от предната вълна, при такъв ръст трябваше поне по-големите ученици от тъмночервените зони да са преминали онлайн! Но явно по-важното е да става оборот с тестове, за здравето на децата не им пука. Оставка!!

20

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света вземат нормални превантивни мерки, само тук си играят със здравето и живота на деца и семействата им, докато стане "след дъжд-качулка". Едни навременни мерки дори не могат да въведат, пълна трагедия, а уж за училищата имаше план за мерките, изтървана работа!!!

19

Дрън - дрън

преди 2 години

нищо не следят, а само изпълняват нареждания отвън и заблуждават хората...Пънат се за Рестарта и реализацията на Плана за възстановяване....

18

Анонимен

преди 2 години

Какво увеличаване на тестовете, не разбрахте ли, че тези китайски тестчета не отчитат вируса, ако детето си е измило зъбите например, теста е отрицателен, а има със симптоми!!! Пускайте децата онлайн, София, Варна са пламнали, трябваше вече да са на ДО!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Тази Куч Ка да каже защо принуждават ученици да се тестват БЕЗ съгласието на родителите,също така и онзи Из Род Денков участва в това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..Долни Бо Клу Ци.

16

Анонимен

преди 2 години

Сербезова, лекарства в болниците има ли за лечение на ковид? А в аптеките за домашно лечение? А безплатни лекарства за домашно лечение? Фраксипарин има ли и т.н. жизнено необходими церове за лечението и на други болести? А за цените на тези лекарства, нещо да споделите? И да направите, защото сте овластена. Или сега вие ще преследвате питащите и констатиращите?

15

Морал ли?

преди 2 години

До Сербез Поне да ѝ беше купил къща в БарЦелона,а?