191

ъъъ

преди 2 години

Айде да не ни пробутвате тъпотиите на оня пишман доктор от ДБ. Мноого находчиво, голям смях.

190

мдааа

преди 2 години

Да пита първо в Севлиево пет деца и тогава да се жалва, този ***.

189

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да сезирам КС за необходимостта от книжка, за да карам колата. Както знаем книжката не предпазва от катастрофи и не кара колата. Не виждам смисъл да ми нарушават естественото право да си бръмча с таратайката. Също искам да забранят задължението да влизам на бензиностанции с пари ;)

188

ъъъ

преди 2 години

Еднодневка е лъжлив Кирчо - тримесечка, айде.

187

Искам

преди 2 години

на дванайсти на жълтите павета да потече река от кръвта на ваксинирани депутати!

186

До барзоту

преди 2 години

Тук сме само атеисти, безпартийци, безсмъртни и безпаметни психопати

185

въх мама

преди 2 години

Еднодневките ще се жалват.

184

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АЙДЕ КОСТЯ...ДАЙ ПО 150-лв/НА ПРОТЕСТЪР ---ТА ДА СИ КОМПЕНСИРАМЕ ЗАГУБАТА ОТ ПЕНСИЯТА , ГДЕТО МИ Я ЦУНАХА , КИРЧИ КОКОРЧО.......АКО НЕ ДАВАШ--ПРОТЕСТИРАЙ САМ!!!

183

Овцъ

преди 2 години

Може да сме овце, ама не се излагаме пред цял народ да пускаме желби за такъви работи))Палячовци

182

ъъъ

преди 2 години

Докато има овце, ще има и вълци. *** те нямат нищо против, бе. Колкото пъти им кажат /"колкото е необходимо"/, толкова пъти ще се ваксинират с каквото им "препоръчат специалистите". Важното е ред да има. Оф, що не може да им се отдели на такива една околия, да си живеят там здравословно и сигурно, по каквито им кажат правила, и да не участват в избора и живота на нормалните хора.

181

Ей тва е

преди 2 години

Сказкаа..)))

180

?

преди 2 години

Novavax е на принципа на детските ваксини ...Същото е.

179

Кажи ,бе Копейкин...

преди 2 години

Колко даваш , за да протестираме.....??

178

Тоя пък и тоя

преди 2 години

Ей много ви разбира главата от ваксини и сертификати, ама да хванете да видите какво става с цената на тока и имфлацията, няма никой...или да види защо ученици в 12ти клас излизат неграмотни...ама нали трябва да отчитаме дейност

177

Да спрем това..НЕ на

преди 2 години

Имунизациивсички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния домот втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б,...и тн и тн.Да спрем всички ваксини!

176

Анонимен

преди 2 години

Купихте му къща на тоя мошеник от ***, сега ще му изработите и едно хотелче, щото вечно няма да е депутатин, хич мозък нямате будали.

175

Анонимен

преди 2 години

До 188, не бъркай истинските ваксини с ковид-бъркоч серума. Нещо което се рекламира по медии, не е ваксина. Разбрали го?

174

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

И утре да има избори Костадинов ще хване над 10 % народа не ще приказки ,иска краини деиствия закономерно е Възраждане до 1г да е първа политическа сила особено като гледам как Кирчо си изстрелва патроните няма кой да го чака тука хората им се изчака чакалото 33 години и сега вместо към по-добро ще ги карате да си купуват *** и то ако имат пари .Я гледаите каква мизерия се задава рано или късно цената на тока ще бъде отвързана ,къде отива българина --още 800 000 избягали ?

173

Давайтеживеемвмести

преди 2 години

Само така - жалби да има

172

Анонимен

преди 2 години

Световната измама " ковид" и фалшиви ваксини за трилиони