75

Анонимен

преди 2 години

Ноле ти си пр..ост балканец!Язък ти за таланта!

74

Ноле

преди 2 години

Ми беше ясно че скоро ще се ползва голяма звезда за назидание на неваксинираните ... Разбира се че ще изберат Джоко, те и без това в тенис средите не го долюбват..., друго щеше да е от някоя "велика" нация а той - балканец, антиваксър и то Сърбин ... Ама като гледам, пак удариха на камък с избора на жертва .... Сърбите са си сербез инати .... и се знае пък и са доказали че лесно не се дават .... :-) Ела, заповядай ... - я сега марш в ареста на мотела докато не се появиш ваксиниран ....

73

До 76

преди 2 години

Прав си,там по принцип нищо освен @лигофрения не вирее...Затова и ще си останат под ботуша,дори и когато ще ходят до тоалетната с разрешение и под наблюдение:)))

72

Анонимен

преди 2 години

Сърбите освен да се надуват , друго не могат.

71

Анонимен

преди 2 години

Тоя да вземе да се обеси като е толкова специален. Да си стои на село.

70

Анонимен

преди 2 години

ковид пандемията е Измама! Вируси Винаги е имало и ще има ,най големият е вашето невежество и това, че не се развивате духовно! Използват 1 вирус, за да ви манипулират контролират убиват, за създаване на нов световен ред и това е обмисляно отдавна от този който иска да управлява света с компютър. Немислещият човек на който може да му се внуши с негатина мисъл и не може да блокира тази енергия, се влияе над мислите му с цел страх за МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ И СЪЗДАВАНЕ НА бироботи.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!

69

Анонимен

преди 2 години

Браво на Новак! Да имаше повече мъже като него в България - да се борят за свободата на избор... Ама къде ти :(((

68

СВОЙ

преди 2 години

Затворническата колония си остава такава кавато е била.

67

Анонимен

преди 2 години

Хубави работи сте писали Ковид *** фюрерите ви ще ви платят добре, впрочем не Джокович, а именно ваксосаните ви шефове раздухаха тоя скандал с цел да покажат колко са всемогъщи и как могат да унищожат всеки, дори и да е известен и че могат да си измислят от днес за утре всякакви закони.Да, но лъсна само какви гладни тоталитарни бълхи сте.

66

Анонимен

преди 2 години

Играе с една жълта топчица и се прави на важен хахахахаха. Путин има хиляди атомни бомби под ръка, не се прави толкова като тоя.

65

Анонимен

преди 2 години

Дръж се, Ноле! С теб сме. Ти си герой!

64

Анонимен

преди 2 години

Австралия не е Сърбия, това е разликата. Там не виреят балканските свинщини.

63

Анонимен

преди 2 години

Браво Джока. Заяждай се яко с тоя фашист и комунист облечен като демократ. Тоя мунджу, като е ваксиниран може ли да излезе и да каже ,че неможе да зарази друг човек ?Изобщо виждаме как плана за 100% ваксикиран *** напредва. Голям зор дават ... абе мунджувци нали сте ваксинирани, защо ви е страх от неваксиниран мъжкар като Джоката? Клоуни

62

Анонимен

преди 2 години

"Моята благословия е духовна, а тяхната - материална". - това е написал Джокович до брат си Джордже. - Джокович: Господ гледа всичко

61

В.

преди 2 години

Австралия - концлагер за Британски престъпници. Още са си такива.

60

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (#51) - В интерес на истината, предимно медиите и набодените ковидопсихари раздухват случая, не самият Джокович. Не ти се получи жалкият опит за манипулация, но не се отчайвай - пробвай пак.

59

Анонимен

преди 2 години

Ако отиде на турнира, Ноле ще ги смачка и ще вземе парите. Ако не го допуснат, ще ги пукне от съдене и пак ще вземе парите. Той не е останал на няколко милиона, ама все пак...

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54да, със сигурност отменят визи не от вчера. предполагам, че си пътувал за турнир, който си печелил многократно и това се е случвало не от вчера. Сравнението ти е неуместно..всъщност е *** нарско!

57

Бушмен Кенгурофилски

преди 2 години

Australia CLOSED е най-големия турнир УРА! Да се готвят да си ядат кенгурата там скоро, че няма да стъпят разумни хора този век там!

56

Анонимен

преди 2 години

Например за щатите няма да ти дадат виза, ако не си боцнат. Що са му дали виза на Джокович, която да премахнат след пристигане там. Знаели са какъв му е мед. статуса, чак в център за карантина го закарали. Гавра!