149

Анонимен

преди 2 години

Хрантутниците се хвалят с нероден Петко. Че някой ги е спамил по мейла! Абсолютно безсмислена яма за пари е тая агенция.

148

Българщина

преди 2 години

Индокитай си най-сетне си намери бели европейски роби. Е, не много бели и не точно европейци, ама роби. Ай-роби.

147

П.К.

преди 2 години

Софийска ОБЩИНСКА агенция за инвестиции??? Не бъркам, нали? И - голямата индийска компания от автомобилната индустрия, от !Т сектора, както и коммпании от креативната индустрия??? са се запътили не къде да е, а тъкмо в Софийската ОБЩИНСКА АГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЧИИ, за да влее своите капитали в българската индустрия...Освен да им пожелаем успех. А другарката от крушовица ряпа да яде...

146

Анонимен

преди 2 години

От общината са си превели нещо с гугъл транслейтър и са останали с погрешни впечатления

145

Четатил

преди 2 години

Общинска Агенция за инвестиции ... я паки дали некви си 7,5м лева на бизнеса e.g. не са ги взелими те с сега искат да вдигнат макс осигурителния да ама от цялото вдигане ще се съберат по-малко от тези 7.5м левата, знайте си, данъците ще ги вдигнат първо за тия с повечето пари после и за останалите ама те парите вече са изхарчени и те така за пенсии ще има ама друг път, евентуално на следващото качване на данъци ако парите не се изхарчени отново

144

Анонимен

преди 2 години

"искат"? Едно е да изкат, друго е да могат, трето и четвърто е да го направят.

143

роб на влаЗта

преди 2 години

Чета и прочетох са близки и толкова далечни думи ........Ще инвестира и инвестира са като татко ми обеща колело....ама друг път.Пълни глупости.

142

17к евро

преди 2 години

на седмица да дават и идваме. За по малко си има роботи.

141

Анонимен

преди 2 години

По-голяма глупост не бях чел.Общинска Агенция за инвестиции имало ти да видиш?Била намалила общинските наеми Столична Община,ти да видиш,отстъпки била правила?!Кой написа тези лъжи без да провери?!КОЙ?!!!Безсрамие са тези твърдения и наглост даже!

140

Гошето

преди 2 години

Индийците в Индия вече са скъпи. Там има западни компании от 30 години. Самите индийци които имат умения скачат от една компания в друга непрекъснато за повече пари.

139

Анонимен

преди 2 години

както вървят цените скоро и заплати по 10000

138

хаха

преди 2 години

мокри червени сънища(най -вече крадливи)

137

Кики

преди 2 години

И аз чух за една турска фирма която работи : Как да почнат да раждат и мъжете! Търсят млади мъже ,леко пухкави,бели и сочни! Записването е започнало!

136

3500 минимум

преди 2 години

айде кирчо , почвай да ни разказваш за светлото бъдеще . а кво стана с ел.автомобилите ?

135

Анонимен

преди 2 години

Аааахахахахахахаха,на "прост0 Киро" и на кокорчо пропагандата е по-голяма и от на Раб.Дело някога бе хахахаха.Дали има някой,който ще се върже на тези абсолютни измислици?

134

888

преди 2 години

Е това е - индийска автокомпания :Д И поредните измислени ИТ - кога ще докарате Мерцедес и Морган Стенли? Или пък Фейсбук? Може би Линклатерс? Тата Консултинг братле :Д:Д Нормално - само корумпираните индийци ще се навият да правят сериозен офис в БГ...

133

Анонимен

преди 2 години

Май някой се уплаши хептен да не избягат годните за работа Българи, та почнаха да пускат лъжливи и манипулативни статии да лъжат хората. Ако искате да има хора и инвестиции, реформа в съдебната система, здравеопазването и образованието, иначе България ще е едно голямо гето.

132

анонимен

преди 2 години

А, защо все в София?! Цели райони в България са обезкървени финансово, хората масово ги напускат и пак София обира инвестициите!

131

Анонимен

преди 2 години

Айде де,откога ги чакаме!

130

Анонимен

преди 2 години

Искат, ама нямат желание...