30

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво интервю с Андреа - Най - много ми хареса изречението с "МОРАЛА" , казан абсолютно на място от възможно най-точния човек ! Ти Андреа , успя да поквариш с твоя "морал" половината мъже на България , какво остава за подрастващите , на които ти си им модел за подръжание - Иначе принципно си права за морала !!

29

Да ви сера в устата

преди 2 години

Цяло десетилетие мутрата Кубрат Пулев, който бе приятел на тлъстото шимпанзе от Банкя се забавляваше като ходеше по чалготеките с пaчaтa от снимката отгоре и избираше по-слабички момчета като ги тормозеше, биеше и тероризираше. Естествено, мафията ГЕРП покриваше всичките тези негови престъпления, за които щеше да лежи поне 5 години в САЩ и щеше да остане без пари.... Журналистите на мафиотското издание ДHEC изтриха много по-деликатен коментар, който обясняваше престъпленията на Пулев и Пачата.

28

Асан

преди 2 години

У Пайнер не са ли я шляпали :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Коя е тая? С какво е известна?

26

Анонимен

преди 2 години

Ако вашия характер е изграден с бой, а не с разум и воля, то вие сте обитатели на свинеферма. Такива като вас гласуват и точно като обитатели на свинеферна, така вечерят, така се държат на улицата и у дома, така и работят. По някое време стават комунисти, вегани, антифашисти, а по-амбиционзните даже влизат в парламента. И без значение на позицията изграждат характера на останалите около тях с бой и насилие. Или с чалга.

25

Анонимен

преди 2 години

Айде сега да ви видя всички които твърдите, че боя изграждал характера. За този *** какво ще кажете?

24

Див Петел

преди 2 години

Бе добрее.

23

Анонимен

преди 2 години

Права е. Не знам с какви ваксини са ни обработвали, но българина а може би изчтона евопа или балканите ба ли го, ама има го това, да се мълчи и да не се казва нищо. Както помня един коментар от преди, един пишеше че българина бил пич никога не се пазари за цена и това като гордост

22

ами,

преди 2 години

Андрешка в какво семейство е расла та се мрази толкова за да се прекроява с операции, фотошопира до неузнаваемост и натрапва голи телеса в интернет пространството.

21

хъмчи

преди 2 години

това ме кара да плача от мъка

20

Валентин

преди 2 години

Много странно - спряла да диша за няколко секунди. Тя да не е едноклетъчно, час диша по 5-6 пъти в секунда?

19

Край

преди 2 години

Това че се разголва все по трудно го понасям. Обаче това, че ни заливат с умотворенията и вече е непоносимо. Агресията е опасна и грозна, но и присъща на хората и даже нужна. Със сигурност Андрея обича и по-грубичките игри. Беше Барби не на някакъв Кен, а на балкански мачо. Света е доста по-сложен отколото бедната и празна главица може вдене.

18

1

преди 2 години

Това са ти почитателите ***, защо ги плюеш, без фенове ли искаш да останеш. Да не мислиш, че интелигентни хора ти слушат "музиката". Точно чалгата е един от главните виновници, макар че е по-скоро показател.

17

Анонимен

преди 2 години

По принцип и аз не я харесвам, но в случая е много, много права. Днес, бият съученик, утре ще посегнат на човек на улицата, просто защото "не ги кефи", а в други ден?Преди години едни такива едва не осакатени баба ми. Отивали на мач, а тя върнвала бавно по тротоара и им пречела и решили, че не е проблем просто да я блъснат към оградата... ама това, че жената е на 85, че оградата е с остри шипове, пука ли му на някой?!За това става дума!

16

от училището

преди 2 години

и за кого е предназначена тази информация ?!

15

Анонимен

преди 2 години

Хора дето са готови да си сложат Ковид вакс абокат на Гучи или Луй Витон, за да могат да ходят в Занзибар да си снимат дебелите, стриясали и целулитни задни части за морал да не говорят. Тая е продукт на едно пропаднало поколение, нишо повече.

14

Анонимен

преди 2 години

До чавдарче Ако мечтата ти е НАИСТИНА да тренираш карате мога да ти съдействам. Киокушин се тренира от 7 до 70 годишна възраст.

13

чавдарче

преди 2 години

До: 17 Така не мога да ти го обясня - дистанционно.

12

Анонимен

преди 2 години

До чавдарче И какво по-точно беше мавашито? Чул си ти нещо, ама не си разбрал! Хайде почвай да търсиш!

11

чавдарче

преди 2 години

Забравих само да добавя, че според мен разликата е главно в това, че преди нямаше Instagram и TikTok, докато сега има. И чрез тези медии си устройват масови побоища и сбивания, а преди не можехме.По дяволите, аз като дете дори нямах домашен телефон!