52

mne

преди 2 години

"най-добрия спортист в света" - някой се е самозабравил. Големи нахалитети тия сърби, бре. А като гледам и нашите как го защитават. Затова в страните ви е такъв бървоч, защото не спазвате правилата. Много ми беше симпатичен Ноле, но вече ми е бай *** Балкански.Значи на 16 се е заразил, обаче на 17 декември се появява в публичното пространство и е увековечен със снимки. Големи прасета!

51

Анонимен

преди 2 години

Австралия се оказа още по-ЖАЛКА и от жабария, която беше най-жалката страна в света по време на пландемията.

50

СВОЙ

преди 2 години

Жалка каторжна колония!!!Да държиш в изолация здрав Човек.Разбирам властите,те са слуги,ама обикновеният Човек спи ли ,за да види,че Боднатите,прощавайте ваксинираните са основните разпространители на заразата и причината за мутацията на Вируса.

49

Анонимен

преди 2 години

Сърбите да подпалят австралийското посолство, щом имат такова. Австралийските нацисти трябва да си получат заслуженото.

48

Асан

преди 2 години

Да не е луд да изпусне джакпота 1 милион долари :)))

47

Сосидж

преди 2 години

Тия сърбета и тяхната драма- сякаш на света му пука, че тия са се събудили.

46

Мхм

преди 2 години

Има по-безсмилен спорт от тениса и това е тениса на маса само кривоглед азиатец може да измисли такава глупост защото живеят като хле барки на 3 кв метра на скапаните им острови чакани да бъдат ударени от някое цунами

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21, За съжаление това важи за всички професионални спортове, опорочени от мръсни пари и създаване на "идоли". Не казавам,че спортистите не са читави хора, в никакъв случай.

44

смех

преди 2 години

Е на кой да ти плаща данъците бе да заработва заплатата на ута йки като Хазарта ли у парламента

43

Анонимен

преди 2 години

Новините от концлагера...

42

Анонимен

преди 2 години

Като е Сърцето на Сърбия , защо плаща данъците в Монако?Както и нашия любим Григор Димитров и той е патриот като Ноле , живее и плаща данъци в Монако.Аман от патриоти на маса и в медиите.

41

Партизан

преди 2 години

Сега намерих блога на някакъв обратен (то всички са такива) гнусен нацист джърмантайгър сигурно пише и тука против Джоката щото Тито навремето скапа от бой немският вермахт из чукарите

40

Анонимен

преди 2 години

Коментарите по-надолу дават чудесен отговор защо се получи така, че се вкарахме и вече 3 години го живеем този филм.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "След като първо са му разрешили да участва, а сега го пъдят, със сигурност ще може да ги осъди" За нищо не може да ги съди, а ако не внимава може и да гледа следващите три издания на Аустралиан оупън само по телевизора.

38

Анонимен

преди 2 години

Как ще плющи с дебелата ракета с голямата глава! Задето сега ще го мотаете ден- два и ще се правите на ГОУЕМИ...

37

Анонимен

преди 2 години

Браво на ваксърите всички са срещу Джокович! Но стататистически т.е. броените плюс/минуси не са преобладавото мнозинство, та искам да кажа shut up!

36

Анонимен

преди 2 години

След като първо са му разрешили да участва, а сега го пъдят, със сигурност ще може да ги осъди и като му изплатят обезщетение за пропуснатите ползи, което хич няма да е малко, следващия път ще внимават повече.

35

Анонимен

преди 2 години

Джокович отдавна не е наред с главата. Манията за величие го е докарала до лудост. Нуждае се от лечение. В психиатриите с пълно с такива като него - един е Христос, друг е Спартак, трети е Наполеон, четвърти Сталин и н.

34

Джукър

преди 2 години

Егати наглoто ***. Хората са го казали-като те гонят бягай! Той ще им държи сметка, големият сърбин от Монте Карло, който се моли на водата преди да я пие, че трябвало да го пуснат. Баира, нагляр.

33

Анонимен

преди 2 години

Правилата и законите са всички !И никой ,не ет е карат насила да се мъкнеш там !