59

Анонимен

преди 2 години

До 64 Хм . . . Откъде ще вземе Кимчо технологии, които все още са в експериментална фаза. . . Те и ваксините са в експериментална фаза, но достатъчно опитни хуманозайчета си ги набиха, без анализ на странични явления или опасности! Американски военни анализатори даже установиха, че са били по-добри от руските или китайските, защото ползвали друго гориво - течно или твърдо беше! Най-лесно е да се опитат!

58

ASD

преди 2 години

Всяка балистична ракета над 1000км в крайната фаза на полета достига скорост над 3М пъти скоростта на звука - хиперзвукова. Китай разработиха хипербалистични ракети, при които в крайната фаза на полета скоростта достига 20М. Руските ракети са с правоточен двигател и могат да маневрират на хиперзвукова скорост, ТОВА Е НОВОТО. С.Корея най-вероятно е разработила нещо подобно на хипербалистичните ракети на Китай, също достатъчно ефективни, за потапяне на ВСЯКАКВИ кораби включително и самолетоносачи

57

Анонимен

преди 2 години

Дам, голтаци като Русия и КНДР и Китай имат нещо повече от САЩ. Само на Калифорния БВП е повече от на голташка Русия. Айде не ме разсмивайте, много моля.

56

Хкм

преди 2 години

Хм да те открехна че на времето имаше един институт край москва който се замимаваше с разработки точно за това което пишеш. Материалите използвани за главите не е метал или сплави както со написал а силикат т.е. стъкло. сега *** на практика прилагат неща разработени и тествани през 60 години а жалкото че никоя друга страна не разработила тази област както те.

55

Анонимен

преди 2 години

То дебелото момченце е нищо без Китай.................а тия които мразите Запада, не си мислете, че китайците са по-стока........аз също не съм им фен на западняците............но не си правя илюзии.............китайците няма да дойдат и да ни оправят държавата!!

54

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред,Корейци! Заедно с Китай срещу руско-американо-израело-турският фашизъм!Напред!

53

Пернишката секта

преди 2 години

В България се извършват Екзекуции срещу неудобни от хора на Румен Николов-Пашата, Киро Японеца, Маджо,ген. Майор Васил Василев все близки до Бойко Методиев Борисов! Хакват хора!

52

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Хич и не съм и чел тоя пасквил... Само като видя Северна Корея, ***, Китай или Иран ми става ясно, че нелката пак се е развихрила с Гугъл преводача. Абе важното е статии на килограм да има.

51

Малелей

преди 2 години

Не е възможно само американските гении от гетата имат технологията да заварят два листа да турнат двигател и да го направят деуго не го могат тва.

50

Инфо

преди 2 години

Корейските комунисти да построили много лагери и там в землянки затворници сглобяват хиперзвукови оръжия, под дулото на калашниците. Ядат корени и камъни, защото нямат банани.

49

Анонимен

преди 2 години

Китай отдавна води при технологичните патенти. Епъл нищо не изобретява вече, а скатава данъци в офшорки и продава скъпо на балъци.

48

До Herr Muller

преди 2 години

Това на тия клипове си е чиста анимация, а това дето са написали на анимацията може да го направи всеки средностатически осмокласник. Наивен си. Както всички сляпо вярващи.

47

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 59 Епъл изобретява, Китай - сглобява. Също като при бриджа: лордовете - анонсират, шерпите - разиграват. ;)

46

Анонимен

преди 2 години

В "Съюза на загрижените учени" ще стават все по-загрижени. Русия, Китай и може би вече Северна Корея имат хиперзвукови ракети, а американците още не могат да ги направят.

45

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller------Herr Muehler, кой се минал, минал се! И тях ли да ги мисля! Имали бол пари, хвърлили ги за един калпав свръхскъп самолет! Като летало, един древен МиГ-21 ще го бие! Ама бил невидим....Дръжки! Има радари, които го виждат и една Р-73 ще го пръсне като асфалтова паничка в тир! А тя е много далекобойна и ефективна!

44

Анонимен

преди 2 години

Ковида ще приключи моментално

43

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е, че дебеличкия е пуснал свръзвукова пръдня. За ракета дълбоко се съмнявам.

42

Herr Muller

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Ако четете Уикипедията - Да! Но ако отворите уебсайта на Дъ Пентагона и НАТО ще видите ясно купувачите и вече закупените и чакащи доставка Ф-35 държави от НАТО с изключение на комшийска Турция, която бе извадена от списъка поради "особено мнение". Също така и уеб страницата на Локхиид Мартин Корпорейшън ще ви е от полза. Успех!

41

Herr Muller

преди 2 години

Отдавна е доказано, че хиперзвуковите летящи "балистични" ракети се самозапалват в/или при навлизане в атмосферата. Полетът на подобни е засичан многократно чрез стационарни околоземни спътници и когато времето на полет от точка "А" до точката на поразяване "Б" е същото, като при всяка нормална балистична ракета, можем да говорим за путино-северокУрейски илюжън от типа "НАЙ-големите ДЖУДЖЕТА".

40

Мишо

преди 2 години

Вие сериозно ли?! На нас тук какво ни пука, това е България не е САЩ. Глупости!