21

xaxsasбв

преди 2 години

До 25 - Какво проклятие?... Видяла е, че баща й се разхожда безнаказано и неангажирано и е взела пример. Вместо да бутнат дъртия проклетник доживотен, те държат 20 годишни тревоманчета по затворите да отчитат работа. ;} МВР са обект на присмех на цялото общество вече трето десетилетие.

20

Видин

преди 2 години

Майката се казва Маринела,от Видин е! Познавам нейната майка,детенцето беше много красиво! Още през миналото лято убийцата беше избягала и беше оставила детето си на баба му.После се появи.Живееше с едно слабо момче,но той се грижеше за тях.Маринела работеше и не даваше поводи за съмнения,че може да извърши подобно нещо.Това е ***! Да посегне на невинното си дете! Доколкото разбрах баща й е убил неин брат/сестра пак като бебе? Има някакво проклятие...

19

Анонимен

преди 2 години

Истанбулската конвенция убила семейството е забранена.

18

Гргр

преди 2 години

Майка патладжанка. Дядото ли е бащата?

17

Анонимен

преди 2 години

До Фром Джермани-Важно е бежанците да са доволни от тебе

16

Анонимен

преди 2 години

ПРОМЯНАТА Е ФАКТ!!!

15

Ужас

преди 2 години

Боже какви хора живеят сред нас!Бог да прости детето! А тези Двамата , не мога да нарека хора, да ги затварят до живот. Моля поне веднъж затворете някого до живот без право на излизане никога!

14

D

преди 2 години

Етноса е ясен, нали?

13

До 7

преди 2 години

"...В момента е бум на престъпността, пазете се, защото от затворите са пуснали цели банди крадци на коли, рекетьори и побойници..." - Винаги щом дойдат *** на власт стават две неща Криза и Престъпност, щото нали веднага пускаме нашите си хора да краднат за нашите си хора. Ама народа пpoзд, късопаметен, 50г го лъгаха, крадоха и тъпкаха "комунистите" и пак не му стига. Отказал съм се от гласуване, тоя народ е безнадежден.

12

Qanon

преди 2 години

Представям си филтър листата на тоя сайт каква е. Такива неща филтрира, че си е брало лайката! :D

11

КЪСА ПАМЕТ

преди 2 години

Позабравиха се някои неща.Изчезна онзи от Дубай, и другия от Сърбия, няма ги майките , дето ги убиваше системата, нищо за руските шпиони, нищо за КТБ, пуснати убийци, имаше и друг министър дето сам преследваше престъпници (на маса!), пенсиите налани, строежите спрени. Обещаха ни промяна - ето тя се появи.

10

До 7

преди 2 години

И през 90те години на миналия век бяха пуснали много престъпници от затворите. Почеркът, същия. Хората .... ?

9

Анонимен

преди 2 години

Транслитерация на сърбоманския ***:"македонси гледаите. еи тва са бугарите"Бугарите не знам кои са. Може би жителите на гр. Бухара.

8

Анонимен

преди 2 години

Жалко за детето ,ако някой си мисли ,че са от етноса не е така .Дядото преди много години е лежал в затвора за убийство по сходния начин на новороденото си дете.Затвор до живот и за двамата докато са живи.

7

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Сандански е бил убит с нож и 40 годишен мъж. Нито дума за това убийство по новините!

6

Анонимен

преди 2 години

Рашков яко се бори с престъпността. Вчера даже пуснаха един от "наглите". Вече бил станал добър човек.

5

Анонимен

преди 2 години

В момента е бум на престъпността, пазете се, защото от затворите са пуснали цели банди крадци на коли, рекетьори и побойници.

4

АнонимеН

преди 2 години

МАЙКАТА Е ПРИЗНАЛА, ЧЕ ДЕТЕТО Е БИЛО УВРЕДЕНО И Е ОТ ДЯДОТО!

3

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 4___Според ИК, виновният винаги е хетеросексуалния бял мъж !!!

2

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 2___Македонците отдавна ги няма, а вие сте сърбомани !!!__Дедите Ви, които са се борили за свободна България се въртят като пумпали в гробовете си !!!