60

Koko

преди 2 години

Znaem mnogo dobre, koi se izprashtaha edno vreme v Avstralija na zato4enie-nai varlite prestapnizi na sveta. Ot tjah e zjaloto pokolenie ot prishalzi v Avstralija-ne broim aboriginalite, koito prishalzite edva ne iz4istiha ot lizeto na sobstvennata im zemja,a sega Avstralijzite se strahuvat ot sobstvennata si sjanka, da ne govorim kak maltretirat s neverojatni globi patnizite pi letisjtata....Ne se u4udvam i na tezi 5-zvezdni kon.lageri

59

Коментатор

преди 2 години

В Австралия има правила и който не му харесва да не ходи. Тези които спазват и уважават правилата са добре дошли и нямат никакви проблеми. Така е във всички цивилизовани държави.

58

Защоооо ?

преди 2 години

Много , ама много се натъжих от трогателните истории на тези клети клети бежанци ...... АБЕ , ТИЯ ЩО НЕ СЕ ПРИБЕРАТ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И СЪС СОБСТВЕН ТРУД Я НАПРАВЯТ ТАКАВА КАКВАТО НА ТЯХ БИ ИМ ХАРЕСВАЛА ? ..... ААА, ТЕ ИСКАТ ДА СЕ НАМЪРДАТ НАГОТОВО В СТРАНА КОЯТО НЯКОЙ ДРУГ Е НАПРАВИЛ ПРЕКРАСНА И КОМФОРТНА ЗА ЖИВЕЕНЕ И ДА СИ ЖИВЕЯТ ОТ ПАРИТЕ КОИТО ДРУГИ СА ОТДЕЛЯЛИ ЗАПЛАЩАНИЯТА ЗА ТРУДА ИМ..... ТЪРТЕИ ....

57

дедо Ташунко

преди 2 години

Лош превод, едно и също от край до край. Некадърници емигранти с огромни претенции. Къш обратно!

56

Анонимен

преди 2 години

"Персоналът и задържаните описаха съоръжението като "инкубатор" за вируса." Толкоз относно грижата за борба с Ковид. Чудя се, хората, които в Туитър отговаряха със снимки на домашните си любимци когато #AustraliaHasFallen беше тренд -- дали са разбрали, че те са домашните любимци? Съмнявам се. Добрите кучета обожават стопаните си, дори когато тези стопани са съдисти.

55

Анонимен

преди 2 години

Наглост и арогантност? Не стига че въобще са ги приели ами и условия поставят. Да дойдат в България, ще им раздаваме къщи коли пари на ръка, всеки месец.

54

Пропаганда

преди 2 години

"Австралийските гранични сили използват хотел Carlton's Park в Мелбърн като център за задържане на бежанци от декември 2020 г.".. Пропаганда.... Австралия е остров на края на света... няма Арабски страни за съседи и няма как да има бежанци... Нелегални отиват да пият кръвчицата на народа там...

53

vlady

преди 2 години

Редно е Австралия да премества своевременно нуждаещите се от закрила на островите Хърд и Макдоналд - тихо спокойно място отдалечено от всякаква друга суша с приятен климат без горещини и без големи студове, със свежи западни и юго-западни ветрове през цялата година, с годни за ядене растения, птици, перконоги както и риба в океана.

52

Handel

преди 2 години

"храната не е хубава, нямаме достъп до фитнес залата, хотелът е напълно заключен", казва 38-годишният Джамал Мохамед" Горките бежанци! ООН веднага да приеме резолюция - на всеки бежанец се полага лична фитнес зала и храната зафълцително трябва да доставена от ресторант в 5 звезден хотел; само при форсмажор при природни бедствия може да е от 4 звезден ресторант.

51

Анонимен

преди 2 години

Да го опънат мюслимите отворения Ноле

50

Анонимен

преди 2 години

До 56 "Могат да си тръгнат от страната. Не могат да останат. А като мигранти те искат да останат, но не и с неопределен статут!" Вярваш, че някой ще стои 9 години в една стая и ще чака да му дадат некъв статут да пребивава в страната? И за това време нито веднъж не му е хрумнало да отиде някъде другаде? Наистина ли вярваш в това???

49

Австралопитек

преди 2 години

Австралопитеците са деволюти, потомци на убийци, мародери, робовладелци...Инцести. Джокович е ЧОВЕКАН. Показа на света какво е смелост, чест, добронамереност и великодушие. Хвала друже

48

Анонимен

преди 2 години

"До Реалист Абе странно звучи мигрантите да могат да си тръгнат когато си поискат, а в същото време да пише в статията, че някои от тях от отчаяние "се изгарят до смърт". Едва ли ще разберем каква е истината, но не изглежда да им е толкова лесно да си тръгнат, нито да им е приятно да стоят там." __________ Не е странно. Могат да си тръгнат от страната. Не могат да останат. А като мигранти те искат да останат, но не и с неопределен статут!

47

Анонимен

преди 2 години

Ужас ужас ужас....и това става в благоденстваща и високо хуманната Австралия?!!

46

Анонимен

преди 2 години

Ноле може да заяви, че няма да остава в Австралия и властите заявиха, че спокойно може да напусне. Проблем е, че той настоява да влезе и стои в държавата...както и другите мигранти.

45

АМА ТИ

преди 2 години

До РеалистСЕРИОЗНО ЛИ ТАКА МИСЛИШ ЗНАЧИ ИМА МНОГО ДА ТИ МИНЕ ПРЕЗ ГЛАВАТА В ЖИВОТА

44

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Абе странно звучи мигрантите да могат да си тръгнат когато си поискат, а в същото време да пише в статията, че някои от тях от отчаяние "се изгарят до смърт". Едва ли ще разберем каква е истината, но не изглежда да им е толкова лесно да си тръгнат, нито да им е приятно да стоят там.

43

НИКОЙ НЕ КАНЕН ТАМ

преди 2 години

ВСИЧКИ ОТИВАТ В АВСТРАЛИЯ , ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ---КОЙТО Е ПРЕТЕНЦИИ , ДА СИ СТОИ У ДОМА....ХА,ХА,ХААААА......

42

Анонимен

преди 2 години

"Отслабнах, защото току-що вечерях ядки." ................... А в България ядките са скъпички и са лакомство. И се пълнее от някои от тях...

41

Hoho_Boho

преди 2 години

Като от филм на ужасите.