17

Анонимен

преди 2 години

шофеорете отчитат повишаване на даваните рушвети на полицията

16

do 4,6,7,8

преди 2 години

Минцифай гледай пътя не коментарите да не увъртиш Кията на някой завой

15

Анонимен

преди 2 години

Вижда се ясно, че МВР на Рашков не работи, а се занимава с корупция.

14

Анонимен

преди 2 години

Абе тия полицаи и военни в свободното си време и почивката да ходат да работат на полето като земеделци или да гледат прасета и да стават овчари да си заработват прехраната и да бъдат полезни поне с нещо на обществото.

13

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега.Докато някои се измъкват или минават с нищожни присъди няма как да се случи нищо в положителна посока.Закона или ще важи за всички или изобщо ще е врата в полето.Не става оня дето уби Милен Цветков да го пуснат да си спи у дома при мама,а другите балъци да спазват.

12

От хората

преди 2 години

Над 2 промила автоматично отнемане на книжката и конфискация напревозното средство.

11

Анонимен

преди 2 години

До 11 да ама чичо ти си наркоман хората не са наркомани има и свестни хора и не мислят като тебе.

10

Анонимен

преди 2 години

Кажете на българите как ще плащаме на полицаи и на военни в тази криза и от къде ще идват парите и колко българи пшащат данъци и работат колко хора има на борсата безработни от къде ще идват тези ресурси колко милиона сме останали и колко болни с телк има защото и там и изтичане и корупция и изобщо дали ще има държава също така държавната администрация.

9

Анонимен

преди 2 години

Давате грешни сигнали на хората че могат да си правят какво искат че могат да карат пияни и дрогирани ако имат някои лев започнете да прилагате законите в българия ако искате да имате държава с мека китка проблемите не се решават ще се задълбочават закона е за всички не за определени хора.

8

Анонимен

преди 2 години

Свършиха тия с некои лев затвор от пет до десет години акт десет хиляди лева и изземане на колата пък ти си прави сметка дали ще се качваш пиян и дрогиран да направиш катастрофа да избиеш дваисет човека.

7

Анонимен

преди 2 години

А бе как ще толерирате пияни и дрогирани хора дрогата е същата като алкохола даже по опасна взимате им колата акт и затвор.

6

Мхмм...

преди 2 години

Не са виновни празниците, нито манталитета на българина, а държавата!!! В частност - полиция, прокуратура и съд!!! Хората знаят, че вече не е нужно да си "някой" за да ти се размине. Просто ти трябват някой лев и да те свържат с правилните хора...

5

Жалко, но факт

преди 2 години

За тези данни са виновни високите цени , които са причина хората да трябва да избират дали да оставят 50 лв или да имат за хляб и да ги пишат в статистиката. ПП за намаляване нна алкохола и дума да не става.

4

Как може

преди 2 години

Аз никога не шофирам след употреба на алкохол и тежки наркотици. Ако приемам някакви субстанции, изчаквам да отминат ефектите им и си планирам времето, така че ако пътувам, да съм свеж и трезвен, без махморлуци и прочее. Това е задължение на всеки, който се зове Фончо. Според мен, на пияните и дрогираните Фончовци трябва да им взимат и трошките и да ги глобяват с поне 10 хиляди лева.

3

Анонимен

преди 2 години

"Алкохолът е сред най-честите причини за катастрофи както в България, така и в Европа.", така е, но в Европа умрелите на пътя на глава от населението е 10 пъти по-малко. Липсата на контрол, ще затрие държавата.

2

е как няма

преди 2 години

Тестовете за дрога показват седмици назад ако употребявате например и медикаменти, които съдържат псевдоефедрин като антихистамини например и подобни също и показа, че сте употребили дрога пълен смях

1

9

преди 2 години

Българинът обича да се черпи по принцип, не само на празници :)