226

Анонимен

преди 2 години

Новият Христос да внимава в бежанското общежитие, че там е пълно с мюсюлмани. Да не стане набързо новия Мохамед?

225

Анонимен

преди 2 години

Сърбите мразят България .Защо? Питайте ги тях..

224

Щом е антиваксър

преди 2 години

Вън от цивилизования свят!

223

Иван

преди 2 години

До Дядо от селоНикой не задължава Джокович да се ваксинира. Просто няма да участва на турнира, ако ваксината е усливие за участие.

222

Анонимен

преди 2 години

"Голяма драма. Всяка страна решава кого да пуска на територията си и при какви условия. Като не може да ги покрие, Джокович да се прибира вкъщи." ___________ Точно! Само да уточня: домът на сръбския патриот е маааалко не в Сърбия.

221

Анонимен

преди 2 години

Турнирът може без едно или друго лице, ваксиниран или не. Едно лице не прави турнир. Той си има достатъчно участници и без егото на дадено лице.

220

ПОДМЯНAТA К.Мaркс

преди 2 години

Числото 5 е aнглофобско нa героинятa зa Незaвисимост нa СAЩ от Обединеното Крaлство известнa с името:"Номер 5" зaловенa от aнгличaните и вкaрaнa в зaкотвения корaб:зaтвор където е измъчвaнa и умирa с aнонимно име зaпомненa кaто "Номер 5"...........фaкт..............СВРъХБОГAТИ РОБИ е имaло още в Древнa Ромa a дори Мaрк Aврелий оргaнизирa aрмия от роби дa воювa срещу врaгове нa Ромa щот имaло чумa.........Aвстрaлия не е държaвa кaто Кaнaдa

219

Анонимен

преди 2 години

"Новак бе поканен в Австралия и както видяхме поканата го докара до хотела-затвор!" ________________ Поканен е не от Австралия, а от организаторите на турнира.

218

Преди СССР

преди 2 години

Петият Имперaтор Нерон плюс родения нa 5.5.:Мaркс,премиерa нa Юнaйтед Кингдом:Дизaели и прочие ............ a комaй цялaтa червенa конспирaция е състaвенa от омрaзa към Незaвисимостa нa СAЩ 4 Юли............. омрaзa към Джордж Вaшингтон......омрaзa към aмерикaнскaтa aнглофобкa с име:"номер 5" измъчвaнa нa корaб_зaтвор зaкотвен в Ню Йорк до сегaшнaтa Стaтуя нa Свободaтa.....Aвторът нa ""БЕЗ ДОМ" Чaрлз Дикенс кaто крaен aмерикaнофобски съвременник нa тези нещa дa не е глaвният червен сценaрист?????.

217

аз-ът

преди 2 години

антиваксата не може ви разбере човек - хем не ви искат , хем се бутате. Идете си на турнир за неваксинирани бе ... Направете си отбор, кръстете го Спратак-Христос

216

Анонимен

преди 2 години

В една държава върховната власт е политическата, още повече при фосмажорни обстоятелства като пандемията. Решенията на държавните институции са с най-голяма сила и са задължителни за тенис-федерацията и организаторите на турнира. Последните били поканили Джокович, ама се оказа, че са го подвели, а той пък си е въобразил, че е като много велик тенисист и върховен антиваксър и ще го пуснат... Утре може Денис Родман да покани Ким Чен Ун в САЩ на баскетболен мач, ама да видим дали ще го пуснат

215

хаха

преди 2 години

сърбоманчета крайно време е да ви наритат вмирисаните ***

214

фaктология

преди 2 години

НAИМ СЮЛЕЙМAНОГЛУ стaнa турчин от Aвстрaлия................Сърбите винaги готови зa бългaрофобски циркове..............aнглийският окръг Aвстрaлия зaщо не отвори грaниците си зa всички мюсюлмaнски емигрaнти...........поне *** без дa умее дa игрaе тенис току виж му подaрят "оупенa"

213

Анонимен

преди 2 години

Новак бе поканен в Австралия и както видяхме поканата го докара до хотела-затвор!

212

Анонимен

преди 2 години

Джокович е безспорен лидер. Вече е успял да се утвърди като тартор в общежитието за бежанци и всички обитатели са се заклели във вярност към него. Дали е на корта, дали е сред антиваксърите, дали е в общежитието или затвора Джокович все ще е лидер.

211

Дядо от село

преди 2 години

До Иван Така е Иван, съгласен съм , но тогава турнира трябва да отпадне от календара в Австралия, и би могъл със същият успех , да се проведе в Дубай,дори и няколко седмици по късно ! Няма право да те задължат да се ваксинираш! Прави ПСР и , готово !!!

210

Иван

преди 2 години

И други държави не допускат неваксинирани граждани на територията си. Всеки трябва да се съобразява с националното законодателство на държавите. Джокович не е изключение.

209

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 215Входна виза за Австралия, а и за много други страни изобщо не ти гарантира влизане на територията на държавата. Входна виза ти дава право да пристигнеш на граничният пункт и ти дава основание да поискаш от граничният служител да те допусне в държавата. Ако те допусне, значи влизаш, ако не - обратно от където си дошъл.Входна виза за Австралия не е гаранция за вход! Това го пише навсякъде и е общоизвестно

208

Мишо

преди 2 години

Англосаксонски терористи и извратеняци.

207

Анонимен

преди 2 години

Голяма драма. Всяка страна решава кого да пуска на територията си и при какви условия. Като не може да ги покрие, Джокович да се прибира вкъщи.